Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Αγρίνιο: Παραμένουν τα ερωτηματικά στο θρίλερ με τον απανθρακωμένο δάσκαλο


       Η οικογένεια του αδικοχαμένου εκπαιδευτικού που βρέθηκε απανθρακωμένος την Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου του 2011 δεν έχει σταματήσει να πιστεύει πως πρόκειται για μια άγρια ανθρωποκτονία από ανθρώπους που έτρεφαν μεγάλο μίσος στον Νίκο Μέντζο.
     Η υπόθεση που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία  επανέρχεται εκ νέου, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Star  και την Εκπομπή «Μια»  της Τατιάνας Στεφανιδου. Πριν από λίγη ώρα στο στούντιο της εκπομπής φιλοξενήθηκαν οι δυο αδερφές του θανόντος και η δικηγόρος τους, που για άλλη μια φορά επέμειναν στην άποψη τους πως πρόκειται για δολοφονία, επιρρίπτοντας ευθύνες τόσο στις έρευνες των αστυνομικών και πυροσβεστικών αρχών, όσο και στην αρχική ιατροδικαστική εξέταση.........



       Να θυμίσουμε πως ήταν η ίδια δημοσιογράφος – παρουσιάστρια που και φέτος τον Φεβρουάριο, μέσα από την εκπομπή της «Μίλα»  είχε ξανασχοληθεί με το θέμα, έχοντας προσκεκλημένο τοπικό εκδότη – δημοσιογράφο, μετά την αποκάλυψη πως η υπόθεση ανασύρθηκε από το αρχείο.
      Αυτό έγινε μετά από νέα  δεδομένα που όπως φαίνεται δεν είχαν διερευνηθεί σε πρώτο στάδιο και που ήρθαν στο φως και μετά από αίτημα της οικογένειας, η οποία μιλά για ανθρωποκτονία και όχι αυτοκτονία ή ατύχημα όπως ήταν το αρχικό πόρισμα.
Υπέρ αυτής της εκδοχής ήταν και ο αρμόδιος Εισαγγελέας που ανέσυρε την υπόθεση, κάνοντας λόγο για ανθρωποκτονία, που όμως εξαιτίας των ελάχιστων αξιοποιήσιμων στοιχείων που υπάρχουν, πολύ δύσκολα, όπως προκύπτει , μπορεί τελικά να διαλευκανθεί.

        Οι  δυο αδελφές του νεκρού εκπαιδευτικού, παρέθεσαν μια σειρά από στοιχεία αλλά και απορίες που έχουν σχετικά με την υπόθεση και ειδικότερα για τον ρόλο μιας γυναίκας που αφήνεται να εννοηθεί πως διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση μαζί του και την οποία αποκαλύψε μια μέρα μετά τον τραγικό του θάνατο η ίδια η γυναίκα τους στους συγγενείς του.
     Πάντως να σημειωθεί πως με βάσει τις έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής δεν έχει προκύψει άτι που να αποδεικνύει τους ισχυρισμούς των συγγενών.
     Οπως αποκαλύφθηκε στην σημερινή εκπομπή, άνθρωπος που επικοινώνησε με τον σταθμό, υποστήριξε ότι ο άτυχος εκπαιδευτικός λίγες μέρες πριν τον θάνατο του είχε προειδοποιηθεί  ότι κινδυνεύει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο