Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Εκχώρηση υπηρεσιών στην Ιδιωτική Πρωτοβουλία

Στην ιδιωτική πρωτοβουλία παραχωρεί ο Δήμος Ξηρομέρου πλήθος υπηρεσιών, μιας και ο ίδιος δήλωσε αδυναμία να τις εκτελέσει.

ΑΠΟ ΜΥTIKAS PRESS

     Καθαρισμοί κοινοχρήστων χώρων, νεκροταφείων, ρεμάτων, αλσυλλίων, δασυλλίων, αντιπυρικών ζωνών, φρεατίων και σχαρών όμβριων υδάτων, δημοτικών κτιρίων, δημοτικής και αγροτικής οδοποιίας, καθαρισμός δεξαμενών, συντήρηση αντλιοστασίων και χλωριωτών, αποφράξεις δικτύων όμβριων, μεταφορές φερτών υλικών που προέρχονται από θεομηνίες.
      Αδυναμία εκτέλεσης με ίδια μέσα, για όλες τις ανωτέρω υπηρεσίες δήλωσε ο Δήμος Ξηρομέρου για το 2015 προτείνοντας και παίρνοντας και οριστική απόφαση να ακολουθηθεί η διαδικασία της σύναψης δημόσιων συμβάσεων παροχής υπηρεσιών, που προβλέπεται στις διατάξεις του Π.Δ. 60/2007 (Α΄ 64), σε συνδυασμό με τις διατάξεις των άρθρων 209 και 273 του Κ.Δ.Κ. (ν. 3463/2006). 
     Με λίγα λόγια αποφάσισε την εκχώρηση τους σε ιδιώτες με την διαδικασία του μειοδοτικού διαγωνισμού....

Δείτε την απόφαση:









4 σχόλια:

  1. Πάλιθα τα φανε τα δικα μας παιδια. Γιατι ο δημος αδυνατει;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους μια σωστή απόφαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκει που φτύσατε , γλυφετε. Ας θυμηθουν όλοι την φασαρία που έκανε ο Δήμαρχος στοην πρ.δημοτική αρχή και βρώμησε ο Αστακός καλοκαιριάτικα. Αλλα πρέπει να δουλεψουν και του απωντα αντιδήμαρχου ξαδέρφια και λοιποί συγγενείς όπως και τα δικά μας παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι μια πολυ σημαντικη και σωστη αποφαση !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο