Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Άνοιξε η γη στη Σκουρτού Ξηρομέρου


    Από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα στο χωριό Σκουρτού Ξηρομέρου, όπου άνοιξε μία τεράστια τρύπα (βύθισμα) στο έδαφος, εντός του οικισμού και σε απόσταση 10 μέτρων από το τελευταίο σπίτι.

      Στο χωριό Σκουρτού Ξηρομέρου, εντός του οικισμού και σε απόσταση 10 μέτρων από το τελευταίο σπίτι, άνοιξε μία τεράστια τρύπα στο έδαφος με βύθισμα άνω τον 50 μέτρων βάθος και εσωτερική διάμετρο πλάτος περίπου  10 μέτρα. 
    Το θέαμα είναι ανησυχητικό για τους κατοίκους του Χωριού, που πριν λίγες μέρες  είδαν τη γη να ανοίγει. Ήταν τυχεροί βέβαια που απλά την είδαν και δεν έτυχε να βρεθεί κάποιος μέσα σε αυτήν.
      Το συγκεκριμένο πρόβλημα, το έθεσε εγγράφως υπόψη της Δημοτικής αρχής Ξηρομέρου, ο πρόεδρος του Χωριού Στάμος Τζογάνης, ζητώντας την άμεση παρέμβαση της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου για να μεριμνήσει σύντομα να κλείσει το βύθισμα για την αποφυγή χειροτέρων καταστάσεων..............



     Στο σημείο της τρύπας έχουν τοποθετηθεί πρόχειρα ένας κώνος, πέτρες και προειδοποιητικές κορδέλες, όμως το θέμα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα από επιστήμονες για να βρουν την αιτία του φαινομένου.




1 σχόλιο:

  1. Μην ανησυχειτε παιδια δεν ειναι τιποτα...σεισμος εγινε απο το 2-5 του Α.Ο Αρχοντοχωριου..χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο