Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Γ. Βαρεμένος: Η ελπίδα θα νικήσει τον φόβο !

Μόλις ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της τρίτης ψηφοφορίας για την προεδρική εκλογή, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και συντονιστής της επιτροπής κοινοβουλευτικού ελέγχου για θέματα Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:.....

Οι βουλευτές απέρριψαν πανηγυρικά την κινδυνολογία του κ. Σαμαρά, η οποία παραπέμπει σε άλλες εποχές, και με τον ίδιο πανηγυρικό τρόπο θα την απορρίψει και ο ελληνικός λαός. Ο κ. Σαμαράς, βέβαια, ελπίζει σε μια διαχειρίσιμη ήττα, αλλά πρόκειται για φρούδα ελπίδα. Ο ελληνικός λαός δεν επιζητεί την ανακύκλωση υλικών κατεδαφίσεως. Έχει πάρει την απόφασή του να γυρίσει σελίδα, να προχωρήσει στο μέλλον, και θα δώσει στον ΣΥΡΙΖΑ τη δύναμη για μια ιστορική αλλαγή.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται όχι για να διχάσει τον ελληνικό λαό, έρχεται για να τον ενώσει. Ένας άνεργος -και είναι ενάμισι εκατομμύριο οι άνεργοι- είναι πρωτίστως άνθρωπος που δεν έχει τη δουλειά του, δεν είναι πρωτίστως ούτε αριστερός ούτε δεξιός. Πρέπει, λοιπόν, να ξαναενώσουμε την κοινωνία, να ανασυγκροτήσουμε την οικονομία, και η ελπίδα να νικήσει τον φόβο.

2 σχόλια:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο