Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Συνεδριάζει η Οικονομική επιτροπή Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής 

      Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα, την 8η του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.-Αίτηση για αναπροσαρμογή μισθώματος cosmote για το σταθμό της Πογωνιάς.
2.-Περί έγκρισης υπογραφής νέων συμφωνητικών με την εταιρεία Victus, που συστάθηκε από τις εταιρείες  Wind &Vodafone, για τους σταθμούς Πλαγιάς και Ακαρνανικών και λύση των υφιστάμενων συμφωνητικών.
3.-Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου στην υπόθεση κατά Κων/νου Καραλή και Στυλιανής – Ιωάννας Μπίντζου.
4.-Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για την υπεράσπιση του Δήμου στην υπόθεση αγωγής  της ανάδοχου του έργου «Ανάπλαση Ιστορικού Κέντρου Δ.Δ. Βόνιτσας».
5.-Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για την υπεράσπιση του Δήμου στην υπόθεση καταπάτησης Δημοτικού χώρου και δρόμου, που βρίσκονται στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Τ.Κ. Παλιαμπέλων......



6.-Περί συγκροτήσεως 3μελούς Επιτροπής για το έτος 2015 για τη διενέργεια –διεξαγωγή δημοπρασιών Έργων.
7.-Περί ορισμού Υπαλλήλων για την Επιτροπή προμηθειών του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας (ΕΚΠΟΤΑ) για το έτος 2015 και για την Επιτροπή διαγωνισμών προμηθειών και αξιολόγησης αποτελεσμάτων.
8.-Περί συγκροτήσεως Επιτροπής για το έτος 2015 για τη διενέργεια –διεξαγωγή δημοπρασιών για παροχή Υπηρεσιών.
9.-Περί έγκρισης 4ου Πρακτικού δημοπρασίας του έργου «Ανάδειξη πολιτιστική κληρονομίας και δράσης του νέου Καλλικρατικού Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας».
10.-Περί λύσεως συμβάσεως μεταξύ του Δήμου και της εταιρείας DATARESEARCH A.E. ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ για  τον «Σχεδιασμός ιστοσελίδας και δικτυακού τόπου».
11.-Τέλος Βοσκής για το έτος 2015 του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.
12.-Καθορισμός ημερήσιου ανταποδοτικού τέλους πωλητών λαϊκών αγορών.
13.-Ύψος και τρόπος είσπραξης του καταβαλλόμενου τέλους ανά άδεια και θέση υπαίθριου εμπορίου.
14.-Περί ψηφίσεως πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014.
15.-Περί ψήφιση πίστωσης και εκτελέσεως μικρών έργων και εργασιών από τον προϋπολογισμό του Δήμου οικονομικού έτους 2014.



1 σχόλιο:

  1. Στο ίδιο έργο θεατές
    Το τελευταίο θέμα της ημερήσιας διάταξης συνήθως είναι σε όλες τις συνεδριάσεις. Με τις αποφάσεις αυτές γίνονται οι απευθείας αναθέσεις στα έργα και τις προμήθειες. Βέβαια έχει προηγηθεί η κατάτμηση και η τοποθέτηση των κατάλληλων κωδικών των δαπανών.
    Κάνω έκκληση στο κ Δήμαρχο και στα μέλη της οικονομικής επιτροπής να σταματήσει αυτή η πολιτική και να γίνουν διαγωνισμοί. Ο Δήμος είναι σε κατάσταση χρεοκοπίας. Με τους διαγωνισμούς και η σπατάλη θα περιοριστεί και η ποιότητα στις υπηρεσίες και τα αγαθά θα ανέβουν.
    Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και ας γίνει παράδειγμα προς αποφυγή η ακολουθούμενη πολιτική του πρώην αποτυχημένου Δημάρχου αλλά και των μελών της προηγούμενης οικονομικής επιτροπής από την αντιπολίτευση.
    Οι απευθείας αναθέσεις είναι μια από τις αιτίες της χρεοκοπίας.
    Ερωτώ επίσης γιατί από την ΔΕ Παλαιρου δεν υπάρχει κανένα τακτικό μέλος στην οικονομική επιτροπή. Υπάρχουν έξι μέλη από τον πρώην Δήμο Ανακτορίου και ένα
    μέλος από τον πρώην Δήμο Μεδεώνος.
    Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που εκλέγονται στη ΔΕ Παλαίρου συμφωνούν με αυτή την εκπροσώπηση;
    Κυρίως ο κ Δήμαρχος τι έχει να πει στους Δημότες της ΔΕ Παλαίρου;
    Αυτό συμφωνήσαμε στα προσυμβούλια ; Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
    Σε κάθε περίπτωση οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν με οποιοδήποτε κόστος. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο