Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου «Η ΤΟΡΙΒΙΑ» στην Κομπωτή





Κείμενο – Φωτο: Γιώργος Καραμπούλης 
     Χθες 28-12-2014 ο πολιτιστικός σύλλογος της τοπικής κοινότητας Κομπωτής «Η ΤΟΡΙΒΙΑ» γιόρτασε την γέννηση του Κυρίου και αποχαιρέτησε το 2014 με μια όμορφη εκδήλωση που έγινε, λόγο των καιρικών συνθηκών, στην αίθουσα του δημοτικού σχολείου.....


     Ο σύλλογος και οι κάτοικοι του χωριού πρόσφεραν σε όσους παραβρέθηκαν τοπικά εδέσματα και παραδοσιακά γλύκα που ετοίμασαν οι γυναίκες του χωριού, άφθονο κρασί και φυσικά τον παραδοσιακό σουβλιμά, όλα δωρεάν προσφορά του συλλόγου και τον κατοίκων του χωριού. 
    Τα παιδιά του χωριου έψαλαν τα κάλαντα και χόρεψαν παραδοσιακά τραγούδια του τόπου μας. Στην εκδήλωση συμμετείχε και το χορευτικό του δήμου Αγρινίου που χόρεψε παραδοσιακούς χορούς από την Μακεδονία και την Θράκη δίνοντας την ευκαιρία σε όσους παραβρέθηκαν να γνωρίσουν τους χορούς των περιοχών αυτών.
     Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν σαν εκπρόσωποι του δήμου Ακτίου Βόνιτσας ο αντιδήμαρχος κύριος Στούπας Θεόδωρος και η γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου κυρία Βέμη – Καρέλου Αθηνά. Παρόν στην εκδήλωση ήταν και ο πατήρ Χαμαλέτσος.
     Ο σύλλογος ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση, όσους βοήθησαν και πρόσφεραν έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή ή ωραία εκδήλωση και ιδιαίτερα τα παιδιά του χορευτικού του δήμου Αγρινίου πού τίμησαν με την παρουσία τους το σύλλογο και το χωριο μας.
      Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο και ο καινούργιος χρόνος να φέρει ελπίδα και χαρά σε όλους μας.














































1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο