Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Agrinio-Sports: Εκδήλωση για τις ποδοσφαιρικές Ακαδημίες του Νομού μας

        Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Το Agrinio-Sports ετοιμάζει ένα πάρτι ενόψει της μεγαλύτερης γιορτής του Χριστιανισμού και στο πνεύμα των ημερών, κοιτάμε και εμείς να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο μας. 
     Για την ακρίβεια, στην συγκεκριμένη εκδήλωση η οποία γίνεται με την υποστήριξη της ΕΠΣΝΑ, του συνδέσμου προπονητών Αιτωλοακαρνανίας και του συνδέσμου διαιτητών, θα μπορεί να φέρει ο κόσμος αθλητικό υλικό, όπως μπάλες, παιδικά αθλητικά παπούτσια, κ.α.(όχι χρήματα), τα οποία θα μαζέψουν οι συνεργαζόμενοι φορείς και θα μοιράσουν στις ομάδες που έχουν ζητήσει κάποια πράγματα που χρειάζονται για τις Ακαδημίες τους.
       Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στο Corali Club, με πρόσκληση των 12 ευρώ, η οποία αντιστοιχεί σε πλούσιο γεύμα.......



     Εννοείται ότι παράλληλα στην γιορτή θα υπάρξουν βραβεύσεις, πολλές ομάδες θα βρίσκονται εκεί, όπως και προσκεκλημένοι έκπληξη, ενώ θα υπάρξουν και πλούσια δώρα, τα οποία θα δοθούν μέσω λαχειοφόρου αγοράς. 
      Όποιος παράγοντας ομάδας θέλει να ζητήσει κάτι, θα μπορεί να στείλει αίτημα στο email info@agrinio-sports.gr και αν δει ότι δεν υπάρχει απάντηση, να ξαναδοκιμάσει να επικοινωνήσει, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι προσκλήσεις της εκδήλωσης θα πωλούνται στα παρακάτω καταστήματα:

-Λιπαντικά οχημάτων Πέτρος Κρανιάς – Μεσολογγίου 34, Αγρίνιο
-Πρακτορείο ΟΠΑΠ Βασιλείου-Καρβέλης – Δ. Στάικου 2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο