Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Ενωση Αστακηνών Αθήνας: Πρόσκληση σε συνάντηση Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Πρόσκληση σε συνάντηση
Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Αγαπητοί συμπατριώτες,
       Έχουμε «χαθεί», Πως «χαθήκαμε» έτσι. Τα λέμε συχνά όταν συναντηθούμε σε κάποια εκδήλωση ή σε διακοπές στο χωριό. Συνήθως τα σχόλια είναι ειλικρινή αλλά κάποιος πρέπει να πάρει τη πρωτοβουλία μιας συνάντησης. Λέμε να την πάρουμε εμείς για σας και για όλους μας. Το πρώτο κάλεσμα είναι για το κέντρο της Αθήνας. Τα επόμενα θα είναι για διαφορετικές περιοχές του Λεκανοπεδίου.   
      Ευκαιρία μας δίνει η γιορτή του πολιούχου του Αστακού Αγίου Νικολάου. Στον Αστακό θα τον τιμήσουν το Σάββατο. Εμείς μπορούμε να τον τιμήσουμε τη Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στη Πλάκα (τηλ. 210-3228193). Όρθρος και Θ. Λειτουργία 7:30-10:30 πμ.
       Μετά μας περιμένει το μεζεδοπωλείο «21» στου Ψυρρή, φυσικά μετά μουσικής...........



      Όποιοι θέλουν μπορούν να έρθουν και κατευθείαν στο μεζεδοπωλείο στις 11:30 π.μ. Δεν χρειάζεται κράτηση ή πρόσκληση. Έχουμε συνεννοηθεί για καλές τιμές και ο καθένας πληρώνει το λογαριασμό του. Και όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις θα αναλύσουμε τα πάντα, του Αστακού, της κοινωνίας, του σύμπαντος, απλά, φιλικά, ευχάριστα και ανθρώπινα.

Σας περιμένουμε.
Ένωση Αστακηνών Αθήνας

(Πληροφ: Δήμος Βαρόπουλος 6948277652, Χρ. Μάντζαρης 6972228484, Δημ. Μπαμπούρης 6973724699, Γρ. Νικήτας 6975900508)

Διευθύνσεις
Ο Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Ραγκαβά, ευρίσκεται στην οδό Πρυτανείου 1 και Επιχάρμου στη Πλάκα, κοντά στο μνημείο του Λυσικράτη (www.ragkavas.gr).
-Από σταθμό ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων - Ναυάρχου Νικοδήμου - Φλέσσα - Τριπόδων - Πρυτανείου.
-Από σταθμό ΜΕΤΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ: Βύρωνος - Σέλλεϋ - Τριπόδων.
-Από σταθμό Ηλεκτρικού/ΜΕΤΡΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ κατευθυνθείτε πίσω από τη Ρωμαϊκή Αγορά προς Λυσίου - Τριπόδων.

Με αυτοκίνητο: ευκολότερα από  Λυσικράτους (απέναντι από Στύλους Ολυμπίου Διός) που συνεχίζει ως Σέλλεϋ - Τριπόδων (δύσκολο το parking).  

Το μεζεδοπωλείο «21» ευρίσκεται στην οδό Αγίων Αναργύρων 21 στου Ψυρρή,   απέναντι από την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων (τηλ. 210-3240370). Εξυπηρετεί ο σταθμός Ηλεκτρικού/ΜΕΤΡΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ.
   

3 σχόλια:

  1. Ποιός είσαι εσύ που λές τον Αστακό χωριό? Μου προξενεί εντύπωση! Δεν πρέπει να είσαι Αστακιώτης, γιατί εμείς οι Αστακιώτες δε χρησιμοποιούμε ποτέ αυτή την έκφραση!!! Αλήθεια, οι Αστακηνοί, τι διαφορά έχουν με τους Αστακιώτες? Έχω απορία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε 9:40 αστακινοι: γόνοι παλιών λογιων ευκαταστατων 《αριστοκρατικων》οικογενειών που επιτέλους μέσα από το σύλλογο αστακινων βρήκαν λόγο ύπαρξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλε 9 κ 40 όπωσ ειναι γνωστό στα Ιόνια νησιά οπω λέει κ ένας φίλος μου υπήρχε libro di'oro που αναγραφοταν όλοι αυτοί οι ευγενεις. απ ότι φαίνεται στον αστακο εσείς οι 《ευγενεις》μπλεξατε το 《di'oro》με το ντόρο και το τουρλουμπουκι που επικρατεί στο ευγενικό μυαλό σας γιατί όπωσ λέει κ μια παροιμία όταν η μαϊμού ανεβαίνει ψιλά φαίνεται ο καλός τής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο