Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

2ος σύλλογος εφήβων- νεανίδων και παίδων- κορασίδων ο ΑΣ Θησέας Αιτ / νιας στο ανοιχτό διεθνές παγκόσμιο πρωτάθλημα Tae kwon do

    Οι αθλητές του συλλόγου ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχαν στο διεθνές πρωτάθλημα στη Βουλγαρία με συμμετοχή 1000 αθλητών από όλο τον κόσμο. 
    Σύνολο 20 χώρες  και 60 ομάδες από όλο τον κόσμο όπως και το Ιράν πρώτη χώρα σε παγκόσμιους πρωταθλητές. Οι ομάδες δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό για την διάκριση. 
       Οι αθλητές του συλλόγου μας με προπονητή τον Κακαρέλη Νίκο κατάφεραν για 4 συνεχόμενη διοργάνωση να φτάσουν σε μια από τις κορυφαίες θέσεις και να τερματίσουν στην 2η θέση στο εφήβων- νεανίδων και στην 2η θέση στο παίδων- κορασίδων.......

 
   Ο αθλητής του Fightclub Kakarelis Καλλιφωνης Χριστόφορος αναδείχθηκε ο καλύτερος παίκτης από όλους τους νικητές του πρωταθληματος σε τεχνική όπου βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της Βουλγαρίας. 
     Ο σύλλογος σε Ελλάδα και εξωτερικό θεωρείται από τους καλύτερους στην Ευρώπη έχοντας πολλούς αθλητές σε στις εθνικές ομάδες όλα αυτά τα χρόνια. 
    Οι αθλητές του συλλόγου μας που κέρδισαν διακρίσεις ήταν: 
-Καλλιφωνης Χριστόφορος χρυσό μετάλλιο  2 νοκ άουτ -78 κιλά εφήβων 4 αγώνες. 
-Τσιγκα Μαριτινα χρυσό μετάλλιο 1 νοκ άουτ -30 κιλά κορασίδων 4 αγώνες. 
-Δημητρακόπουλος Αθανάσιος χρυσό μετάλλιο 2 νοκ άουτ +78 κιλά εφήβων 4 αγώνες. 
-Μπιτσικωκου Δήμητρα χρυσό μετάλλιο -51 κιλά κορασίδων 4 αγώνες. 
-Καλτση Φαίη χρυσό μετάλλιο -48 κιλά κορασίδων 3 αγώνες. 
-Τσιγκα Αρετή χρυσό μετάλλιο -25 παγκορασιδων 3 αγώνες. 
-Γιαμαλακη Ελένη χρυσό μετάλλιο +68 κιλά νεανίδων 4 αγώνες. 
       Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Μεσυνδιανου Ρέα μετά από 3 αγώνες χάνοντας από την παγκόσμια πρωταθλήτρια με 4 σημεία διάφορα.  
Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε και ο Μανωλοπουλος Δημήτρης που αγωνίστηκε στην ολυμπιακή κατηγορία των ανδρών τα -80 κι έδειξε ότι είναι από τους κορυφαίους άνδρες 3 αγωνες. 

Ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ για μια ακόμα διοργάνωση είναι ο μοναδικός σύλλογος που συμμετέχει σε επίσημους αγώνες και αναγνωρισμενους από την παγκόσμια ομοσπονδία TKD και φέρνει πολύ μεγάλες επιτυχίες. Ο σύλλογος μας δέχτηκε και τα ευχαριστήρια της ομοσπονδίας για τις μεγάλες διακρίσεις που έφεραν στην Ελλάδα.
     Η ομάδα των εφήβων και των παίδων του ΑΣ Θησέας Αιτ/νιας θεωρείται από τις κορυφαίες στην Ευρώπη μιας και βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. 
   Συγχαρητήρια στους προπονητές Κακαρελη Αλέξιο και Κακαρελη Νίκο που έχουν κάνει με την δουλειά τους αυτά τα αποτελέσματα και καμαρώνουμε τους αθλητές της πόλης μας στην κορυφή. Επόμενος στόχος το κύπελλο Ελλάδος όπου θα συμμετέχουν 20 αθλητές της αγωνιστικής ομάδος .













1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο