Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Μεγάλη νίκη του Ακαρνανικού Φυτειών με 10 παίκτες 2-1 την ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου

        Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Ακαρνανικός στο πλαίσιο της 11΄ αγωνιστικής (Β΄ Τοπικό, 2ος Όμιλος) με αντίπαλο την ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου στο γήπεδο των Φυτειών.
    Ο Ακαρνανικός σε όλη την διάρκεια του παιγνιδιού ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ, είχε τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ με τους Μακρυπίδη και Μαλιγιάννη.
   Από το 30' λεπτό ο Ακαρνανικός έμεινε με 10 παίκτες, αφού ο διαιτητής απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τον Μακρυπίδη. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε χωρίς τέρματα και για τις δυο ομάδες.
     Στο δεύτερο μέρος ο Ακαρνανικος μπήκε δυνατά στον αγώνα και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, προηγήθηκε 1-0 ύστερα από διπλή προσπάθεια του Μαλιγιάννη. Η ΑΕΚ ισοφάρισε από στημένη φάση με τον Ευθυμίου
    Ο Ακαρνανικός δεν πτοήθηκε και περίπου στο 80' λεπτό ο Τζαχρήστας αποδείχτηκε "χρυσή αλλαγή" αφού μετά από εξαιρετική μεταβίβαση του Τσάκαλου στο κενό της άμυνας της ΑΕΚ βρέθηκε απέναντι από τον Μπαλάσκα και με δυνατό σουτ σημείωσε το τελικό 2-1......



Σε γενικές γραμμές καλή η διαιτησία των Κατσαούνη, Βελαώρα και Βλάχου. 

Συνθέσεις:
Ακαρνανικός: Λασπίτης, Σίμος Θ., Παληγεώργος, Σίμος Β., Καραπάνος, Τσάκαλος, Μακρυπίδης, Μηλιώνης (Δράκος 70'), Μαλιγιάννης, Καρακώστας (Τσιλίκας 80'), Γαλάνης (Τζαχρήστας 73').

ΑΕΚ: Μπαλάσκας, Καρδαράς, Κολοβακης, Ροδίτης, Αντωνόπουλος (Τασιολαμπρος 46'), Σταματελόπουλος, Μικρόπουλος, Παναγιωτόπουλος (Χήρας 24'), Ευθυμίου, Κυτούγιας, Αυγέρης (Τζιάνης 86').





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο