Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

To Ποτάμι: Οι Συντονιστές στη Δυτική Ελλάδα. Ρόλο συντονιστή ανέλαβε και ο Παναγιώτης Στάϊκος, π. Δήμαρχος Αστακού

      Το ΠΟΤΑΜΙ Δυτικής Ελλάδας, ολοκλήρωσε την οργανωτική και συντονιστική του δομή στους δήμους και περιοχές των Νομών της Δυτικής Ελλάδας. 
     Μαζί με τα μέλη της πανελλήνιας επιτροπής του Ποταμιού και περιφερειακούς συντονιστές του, Χριστόπουλο Θανάση, Λάζαρη Γιάννη, Κριτσώνη Πέτρο και Παναγοδήμο Θανάση, αποκτά και τους τοπικούς συντονιστές του. 
     Ρόλο συντονιστή στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας ανέλαβε και ο γιατρός Παναγιώτης Στάϊκος, π. Δήμαρχος Αστακού.  
Νομός Αιτωλοακαρνανίας: Αναστασόπουλος Γιώργος, Καβαθαρτζόπουλος Σωτήρης, Καρβούνης Κωσταντίνος, Στάϊκος Παναγιώτης.
Νομός Αχαΐας: Κοσμάτος Ανδρέας, Κυριακίδης Δημήτρης, Τσιγάρας Βασίλης, Θεοχάρης Σπύρος, Κοντόπουλος Ανδρέας, Λιακόπουλος Θεόδωρος......



Νομός Ηλείας: Δούκα Χρυσομαρία, Νικολόπουλος Νίκος, Ραμαντάς Άρης.

    Την εποπτεία του δήμου Μεσολογγίου, έχει ο Αλέξανδρος Τσίπρας, μέλος της πανελλήνιας επιτροπής του Ποταμιού.
      Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, θα συνεδριάσουν τα εκλεγμένα όργανα του Ποταμιού. Η συνάντηση θα διεξαχθεί στην Αθήνα στο Acro (Ιερά Οδός 11 και Πειραιώς γωνία) δίπλα στην Τεχνόπολη (Γκάζι) και θα διαρκέσει από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

http://www.agriniopress.gr/

5 σχόλια:

  1. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ....ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κι εγω που αναφονώ τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Στάϊκου( σαν νάταν χτές ... ) που, την "Παρασκευή " έλεγε οτι θα κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος και το "Σαββάτο" , ενημέρωσε τους Ξηρομερίτες με δήλωση του απο το στο άσμα του Μανόλη Μητσιά: δήλωση : " ποτέ ξανά οι γειτονιές και τα στενά δε θα μας δουν ποτε ξανά ", τι μπορεώ να πώ ; Οτι θα είναι υποψήφιος με το ΠΟΤΑΜΙ ; και θα μας (ΜΑΣ) αναζητήσει ψήφο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντιλαμβάνομαι την αγάπη σου προς το πρόσωπο μου, καθώς και την αγωνία σου για τις μελλοντικές επιλογές μου . Θέλω να σου ζητήσω<< ταπεινά συγνώμη>>, που δεν ζήτησα την άδειά σου. Καταλαβαίνω το άγχος σου και την αγωνία σου. Και επειδή βλέπω , ότι παρακολουθώντας με, διευρύνεις και τους μουσικούς ορίζοντες ,μαζί με τα περαστικά σου, θέλω να σου αφιερώσω και το υπέροχο τραγούδι του αξέχαστου Μανώλη Αγγελόπουλου :Ρίξε στο γυαλί φαρμάκι να τι πιώ γουλιά- γουλιά.!!!
    Να είσαι σίγουρος , ότι από εσένα ειδικά δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσω ψήφο ποτέ –ποτέ!!!
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
    Τοπικός Συντονιστής στο ΠΟΤΑΜΙ, στο ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το να έχει κάποιος απορίες σε πολιτική βάση ή ακόμη και πολιτικές διαφορές , αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάμε κάποιον , ως άνθρωπο , ως επιστήμονα, ως συγχωριανό μας. Όπως και σε καμία περίπτωση δεν θεωρούμαστε δεδομένοι και δεν ασπαζόμαστε τις όποιες πολιτικές του επιλογές. Εξάλλου ΟΛΟΙ μας κρινόμαστε για τις πράξεις και τις πολιτικές συμπεριφορές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καιρο ειχες να βγης στα μπλοκ και μας ανοισηχισες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο