Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

«ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝ ΕΡΓΑΣΙΑ»: Μεγάλο το ενδιαφέρον και η συμμετοχή στην ημερίδα που έγινε στη Βόνιτσα με θέμα «Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων»


ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ 
«ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ»

     Με επιτυχία υλοποιήθηκε η ημερίδα της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝ ΕΡΓΑΣΙΑ», με θέμα «Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων», την Κυριακή 2 Νοεμβρίου και ώρα 11:30 πμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Βόνιτσας, στα πλαίσια του Τοπικού Σχεδίου (ΤοπΣα) για την Απασχόληση Δράσεις Στήριξης – Κατάρτισης Ανέργων του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας.
      Ομιλητές στην ημερίδα ήταν οι κύριοι: Παναγιώτης Παπαδοπουλος, Γεωπόνος, Σύμβουλος Τροφίμων και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων, Δημήτρης Τσακανίκας Γεωπόνος της «ΓΑΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΒΕΕ» και Μιλτιάδης Ρόμπολας, Γεωπόνος της «Βιοθρεπτική», Εταιρία Παραγωγής και Εμπορίας Βιολογικών Προϊόντων. Τη συζήτηση συντόνισε ο Πανταζής Πανταζοπουλος, Γεωπόνος, Αγροτοοικονομολόγος......



    Την ημερίδα παρακολούθησαν ωφελούμενοι του προγράμματος του ΤοπΣα, μεταποιητές και αγρότες, δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας καθώς και η Ειρήνη Ζώβα, υπεύθυνη της Αναπτυξιακής Σύμπραξης ΤοπΣα Αμφιλοχίας.
       Στόχος της Ημερίδας ήταν η μεταφορά καλών πρακτικών και η κατανόηση της μεταποίησης και συσκευασίας των αγροτικών προϊόντων, για την αύξηση της προστιθέμενης αξίας και του εισοδήματος της περιοχής μας, ενώ τέθηκαν και ζητήματα ποιοτικών προδιαγραφών και δημιουργίας μάρκας (μπράντας).

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Δημήτρης Καλογιάννης
E-mail: Kalogiannis_d@yahoo.com
Από το Γραφείο Τύπου της Α.Σ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο