Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Καταγγελία για απολύσεις τεχνικών στην υποθαλάσσια ζεύξη Ακτίου-Πρέβεζας

         To Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Βόνιτσας – Λευκάδας, με ανακοίνωση του καταγγέλλει την εταιρεία που έχει αναλάβει την συντήρηση της υποθαλάσσιας ζεύξης Ακτίου-Πρέβεζας. 
     Οπως αναφέρεται στην καταγγελία, «…στις 31-10-2014 με την λήξη των μηνιαίων συμβάσεων των 5 τεχνικών, τους ανακοίνωσε, να μην αναλάβουν εργασία και δεν πρόκειται να επαναπροσληφθούν. Οι τεχνικές υπηρεσίες θα παρέχονται από το …τηλέφωνο ή από εξωτερικούς συνεργάτες!!!!!
     Το Εργατικό Κέντρο καταγγέλλει την αντεργατική ενέργεια που οδηγεί 5 οικογένειες στην ανεργία και καλεί τους συναδέλφους εργαζόμενους να μην επιτρέψουν την απόλυση των συναδέλφων τους.          Καλούμε όλους τους εργαζόμενους της Περιοχής να συμπαρασταθούν με κάθε τρόπο στους εργαζόμενους στα διόδια της υποθαλάσσιας.....



     Τεράστιες είναι οι ευθύνες της κυβέρνησης που με την επιβολή των διοδίων σ’ ένα 100% δημόσιο έργο που σήμερα εισπράττει η «ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε.», με κύριο επιχείρημα το κόστος λειτουργίας και συντήρησης, σήμερα έρχεται και δυσκολεύει τις διελεύσεις, συνεχίζοντας όμως να εισπράττει τα υπέρογκα διόδια.
        Καλούμε τα συνδικάτα και τους φορείς των τριών Νομών να αποτρέψουν αυτές τις μεθοδεύσεις της εταιρείας, που στο βωμό των κερδών δεν διστάζουν να κόψουν τόσο το μεροκάματο 5 τεχνικών αλλά και την γρήγορη και ασφαλή διέλευση των διερχομένων.»

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο