Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Αυξήσεις- φωτιά των δημοτικών τελών στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας

         Λίγοι μήνες πέρασαν από την προεκλογική περίοδο, κατά την οποία ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης δεσμευόταν ότι δε θα επιβάρυνε επιπροσθέτως τους δημότες και φέρνει αυξήσεις φωτιά στα δημοτικά τέλη από 50% μέχρι 480%. 
     Ο κ. Αποστολάκης «ξέχασε» ξαφνικά τις οικογένειες που δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε γάλα για τα παιδιά τους, τα παιδιά που λιποθυμούν στα σχολεία από τον υποσιτισμό, τους άνεργους πατέρες που δεν έχουν να πληρώσουν ούτε το ρεύμα και δεν έχουν θέρμανση στα σπίτια τους, τους φτωχούς υπερήλικες που δεν έχουν να αγοράσουν τα φάρμακα τους.
     Επαίρεται η Δημοτική Αρχή για μικρές αυξήσεις στα δημοτικά τέλη στη Βόνιτσα και ούτε κουβέντα όμως για τις τεράστιες αυξήσεις (από 50% μέχρι και 480%!!!), που καλούνται να πληρώσουν η Κομπωτή, η Κωνωπίνα, η Κατούνα, ο Αετός, η Τρύφος, και ένα πλήθος άλλων λαϊκών και αγροτικών περιοχών του Δήμου.
    Κατακόρυφη αύξηση υπάρχει και στην ενότητα Παλαίρου και μικρότερη στην ενότητα Ανακτορίου.  

ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ 
            ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣ ΜΕΔΕΩΝΟΣ
                             ΟΙΚΙΕΣ     ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
1)-ΚΟΜΠΩΤΗ     400%             480%
2)-ΚΑΤΟΥΝΑ       260%             266,67%
3)-ΚΩΝΩΠΙΝΑ   400%             480%
4)-ΑΕΤΟΣ             150%              166,67%
5)-ΤΡΥΦΟΣ          122%              100%

           ΠΡΩΗΝ  ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ
                       ΟΙΚΙΕΣ     ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
1)-ΠΑΛΑΙΡΟΣ   108%         95%
2)-ΠΟΓΩΝΙΑ     50%           50%
3)-ΠΛΑΓΙΑ         50%           50%
4)-ΠΕΡΑΤΙΑ      50%           50%

ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ
                                 ΟΙΚΙΕΣ     ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
1)-ΒΟΝΙΤΣΑ                   21%            15%
2)-ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ    22,70%      14%
3)-ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ       22,70%      14%
4)-ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ       22,70%      14%
5)-ΘΥΡΡΕΙΟ                  22,70%      14%
6)-ΔΡΥΜΟΣ                   22,70%      14%

       Να τονίσουμε ότι στο τελευταίο Τοπικό συμβούλιο που έγινε σε αίθουσα του Π. Δημαρχείου Μεδεώνος από την Τοπική Κοινότητα Κατούνας, με θέμα την αύξηση των δημοτικών τελών, επικράτησε ένταση, οι κάτοικοι έκαναν λόγο για αφανισμό, κυριολεκτικά των νοικοκυριών και των καταστηματαρχών και η πρόταση για αύξηση Απορρίφθηκε..... 



       Σε μια εποχή που η κάθε οικογένεια επιβιώνει χωρίς πια εισόδημα, πολλοί με μια σύνταξη του ΟΓΑ, και τα περισσότερα μέλη της είναι άνεργα, ο κ. Αποστολάκης αποφάσισε να τους επιβάλει υπέρογκες αυξήσεις χωρίς να βλέπει τη δοκιμασία που περνάει η συντριπτική πλειοψηφία των συνδημοτών μας σήμερα.
      Το χειρότερο ακόμα είναι ότι δεν υπάρχει καμιά πρόβλεψη για μειωμένα δημοτικά τέλη για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ, άνεργοι, κ.α. 
       Κλείνοντας να πούμε ότι τα πρώτα δείγματα του κ. Αποστολάκη είναι πολύ ανησυχητικά. Εάν σε αυτά προσθέσουμε την αλαζονεία και την έπαρση που δείχνει με τα «μπάζα» και τα «σκουπίδια», το "πετσόκομα" στους θεόρατους ευκαλύπτους, την πρωτοφανή φίμωση του Κώστα Τριαντακωνσταντή στη συνεδρίαση της επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, κ.α. 
      Δυστυχώς, όπως λέει και ο λαός, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται…


55 σχόλια:

  1. Τώρα θέλω οι κύριοι Στούπας Προδρομιτης Καφρίτσας και λοιποί να πάρουν θέση γιατί προεκλογικά άλλα μας έλεγαν και μας έκλεψαν την ψήφο. Κύριε Στούπα κυρίως περιμένουμε την θέση σας στο συμβούλιο θα τιμήσει τα παντελόνια του ο άνθρωπος που μας έταζε ή θα τα κατεβάσει στην πλατεία της Κατούνας; θα δείξει το συμβούλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προεκλογικά ο Στουπας έκανε επίθεση στον Φερεντίνο. Βγες τώρα στρατηγέ που βολεψες την κόρη σου να γράψεις σχόλια υπέρ του Αποστολάκη ανώνυμε των μπλοκ. Να βγει και ο ανιψιός με τα δήθεν αντικείμενικα μπλοκ να γράψει. Και ο γιος του ντοφαλου και οι λοιποί. Αν τε ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ,ΞΑΝΑΒΓΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΣΑΚΟΥΛΑ ΞΑΝΑ.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Δήμαρχε άλλα μας έλεγες προεκλογικά στην Κατούνα.....και να φανταστείς οτι σε ψηφίσαμε αν και αριστεροί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΣ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ....ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΣΕΙ....ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΥΠΑΣ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ? ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΗΔΗ....ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν είναι Κομπωτή δεν είναι Κονοπίνα είναι η ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΣΕ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ.....ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΩΝΥΜΕ 6,53
    Ο ΑΠΟΣΤΑΛΑΚΗΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ
    ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΔΕΩΝΟΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΙΡΑΝΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα θυμάστε όλοι προεκλογικά ότι ο Αποστολάκης δεσμευόταν για μειώσεις δημοτικών τελών. Όμως μόλις 2,5 μήνες πέρασαν εξουσίας και αποφάσισε να πάρει χρήματα από ανθρώπους που δεν τα έχουν, από την Κατούνα, την Κομπωτή, την Κωνωπίνα…..
    Αυτός ο κοινωνικά ευαίσθητος Δήμαρχος έρχεται σήμερα και επιβάλει αύξηση των δημοτικών τελών κατά 480%!..
    Αμ… βλέπεις η άσκηση της εξουσίας είναι εξαιρετικά δύσκολη κι όταν το ψέμα αποκαλύπτεται, οι υποσχέσεις μετατρέπονται σε εφιάλτες….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Στουπας το πε ότι θα στήριξει την αύξηση γιατί τόσα χρόνια δεν είχε γίνει ποτέ!Αλλά τι τσίπα να έχει κάποιος που περίμενε να γίνει αντιδήμαρχος να στρώσει με πρώτης ποιότητας χαλίκι το δρόμο προς τα μαντριά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρωτάμε τον Δήμαρχο Αποστολάκη, πολύ συγκεκριμένα :
    -Πού άραγε την βρίσκει τέτοια υποκρισία, όταν από τη μία βλέπει τους κατοίκους της Κομπωτής , της Κατούνας, του Αετού, Κωνωπίνας, Τρύφου, χωρίς εισόδημα μετά το κόψιμο του καπνού, για δημότες άφραγκους, επιβαρυμένους από την οικονομική κρίση, και από την άλλη δε διστάζει να εφαρμόσει οικονομικές πολιτικές που τους εξοντώνουν;
    Γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΩΓΟ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ .... ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣΓΙΑΤΙ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ...ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΛΑΟ ΓΙΩΡΓΟ....ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΥΠΑ ΘΕΟΣ....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. για να παρει καποιος τα ηνια της εξουσιας ταζει λαγους με πετραχειλια..το ιδιο εκανε και ο Αποστολακης.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ουκ εχεις να λαβεις παρα του μη εχοντος..κυριε Αποστολακη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΝΑΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΑΣ ΣΕ ΜΑΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ....ΟΤΙ ΤΑΖΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ!

    ΓΕΛΑΕΙ ΓΕΛΑΓΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΟΜΙΛΩ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ 50 ΕΥΡΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΙ ΛΕΤΕ ΩΡΕ ! ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΟΝΙΤΣΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΕΡΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΣΕΙΣ … ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ , ΕΤΣΙ; ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ; ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΖΟΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ....ΖΩΑ ΔΗΜΟΤΕΣ Ε ΖΩΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ;
    Όλοι, δηλαδή, η ξεχασμένη περιφέρεια της Μεδεώνας (Κατούνας):
    -Εκεί που το απορριμματοφόρο περνά μια φορά τη βδομάδα, ενώ η σκούπα ποτέ.
    -Που οι πλατείες είναι άγνωστες και οι παιδικές χαρές εγκαταλελειμμένες.
    -Που η συντήρηση των δρόμων είναι ανύπαρκτη.
    -Που ο δημοτικός φωτισμός είναι ελλιπής και λάμπες δεν υπάρχουν…
    -Που πίνουν νερό από παλιές δεξαμενές και αποχέτευση δεν έχουν…
    -Εκεί που δεν φθάνει ο γιατρός για να γράψουν φάρμακα…
    Εκεί, που ο δήμος Ακτίου Βόνιτσας είναι πραγματικά ΑΠΩΝ, καλεί τους πολίτες να πληρώσουν ανταποδοτικά, χωρίς ανταπόδοση!
    Και η προπαγάνδα μιλά… για τσιμέντα, χαλίκια, σκουπίδια και μπάζα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αν πραγματικά γίνει κάτι τέτοιο θα το γράψει η ιστορία του δήμου και αυτοί που ψηφίστηκαν στην Κατούνα με τον Αποστολάκη θα δώσουν λόγο στους πολίτες. Ο σκοπός δεν είναι να πληρώνουν λιγότερα οι Κατουνιώτες, αλλά να μειωθούν και τα δημοτικά τέλη στις άλλες περιοχές που πληρώνουν ακριβότερα.Οι πολίτες φοροογούνται υπέρογκα ήδη, απο την κεντρική εξουσία χωρίς ανταποδοτικά. Οι εκλεγμένοι Κατουνιώτες να μην κάνουν τέτοιο λάθος, γιατί θα τους φτύνει κατάμουτρα ο κόσμος καθημερινά όσο ζούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΦΑΛΟΥ ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Ο ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ,ΑΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΣΙΠΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
    Σας καλώ ,την ύστατη στιγμή για μια ακόμα φορά , να πείτε με την ψήφο σας στη συνεδρίαση του ΔΣ στις 20-11-2014 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΚΗ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ. Ένα θέμα πριν μου αφαιρέσουν το λόγο στην επιτροπή διαβούλευσης ήταν η εναντίωση μου στην αύξηση των δημοτικών τελών . Αυτό και άλλα πολλά τους ενόχλησαν .
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οι κάτοικοι από τα Αχυρά δίνουν νερό τζάμπα στην Αμφιλοχία και 12 χωριά του Κεντρικού Ξηρομέρου, το Μοναστηράκι ξεδιψάει τζάμπα όλη την Ελλάδα και η Κομποτή τζάμπα αρδεύει με το φράγμα της τα ξερικά χωράφια του τόπου μας….
    Που είναι τα έργα που έπρεπε να είχαν γίνει στα χωριά αυτά από τα ανταποδοτικά;
    Αντι να τους πουμε κι ευχαριστώ πληρώνουν κιόλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλημέρα σε όλους.
    Καταρχήν το νερό ανηκει σε όλους οπότε κανένανς δεν ποτίζει κανέναν.
    Τα δημοτικά τέλη μπαίνουν για να ξεχρεώσουν τους δήμους και για να φάνε λίγα εκατομυρια ακόμα.
    Όταν ο δήμος κάνει ένα άχρηστο μπαστούνι, και εν το κόστος είναι 10 ευρω και κοστολογείται 100 αυτό πρέπει να πληρωθεί. Και γιατι είναι άχρηστο και γιατι είναι υπερκοστολογημένο.
    Ο μόνος τρόπος να ξεφύγουμε απο αυτον το φαύλο κύκλο είναι να βγούμε μπροστά και να μην τους αφήνουμε με ένα κοκκαλάκι να μας τρώνε το βόδι.

    Ευχαριστω πολυ

    Χούσος Κώστας
    Θυρρειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΛΩΣ ΠΡΑΤΕΙ... Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ....


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΕΛΕΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΝΕΡΑΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τριαντακωνσταντη προσπαθόνομα να σου κλείσουν το στόμα... Επειδή υπερασπιζεσαι την αλήθεια και το ήθος. Επειδή υπερασπθζεσ εμάς, τους φτωχούς και αδύναμους που δεν μπορεί η φωνή μας να φτάσει πιο ψηλα. Εσένα έχουμε, μην μας αφήσεις, πολεμα τους γιατί μας πίνουν το αίμα, για την καρέκλα, την εξουσία, τα φαγοποτια, τα λεφτά τα δικά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλά ρε xiromero παραπληροφόρηση ανέβασες άρθρο που μιλάει για ποσοστιαίες αυξήσεις και δεν μας είπες πόσο είναι αυτές οι αυξήσεις σε χρήματα. Άκου λοιπόν xiromero ( συνεχιστή της προπαγάνδας του vonitsa press) . Για ένα σπίτι στην Κατούνας 60 τ.μ. ( τόσο δηλώνονται τα περισσότερα παρότι κάποιοι έχουν διπλάσια τ.μ.) θα πληρώςει παραπάνω 3,5 ευρώ το μήνα. Δηλαδή 2 τσίπουρα για να έχει την καθαριότητα που είχε η Κατούνα το τελευταίο δίμηνο ( και όχι την μπίχλα των κοτσοπαναφερεντιναίων) ,για να έχουν οι αγρότες δρόμους για να πάνε στα χωράφια τους και στα ζώα τους . Για να είναι τα χωριά του Δήμου αξιοπρεπεί και φωτισμένα. Κάτι τελευταίο xiromero .....press. Η απόδοση σε χρήματα που έχει η Μεδεώνα με τα υπάρχοντα τιμολόγια είναι 52.000 περίπου. Τα έξοδα που αναλογούν στην Μεδεώνα για μιας ήπιας μορφής παροχών είναι 200000 ευρώ .Αν ξέρεις μαθηματικά για πες μας που οδεύει ο Δήμος και τι παροχές πρέπει να γίνουν στην Κατούνα. Μάλλον θα πρέπει οι Κοτσοπανακιομπουμπουλέει να μαζεύουν τα σκουπίδια από το σπίτι τους και να τα πηγαίνουν μόνοι τους στα ΧΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κανα συμβούλιο στην κατούνα θα γίνει;θέματα που αφορούν κυρίως τους κατοίκους του πρώην δήμου μεδεωνος καλό θα ήταν να συζητιούνται στην κατούνα να ξέρουμε και εμείς εδώ τι γίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Και οχι μονο ο στουπας εστρωσε με χαλικι το δρομο για τα μαντρια του την αλλη φορα μπαζωνε τη θαλασσα στο λουτρακι με φορτηγα του δημου.Αυτος ενεργει μονο για προσωπικο συμφερον μετην ανεχεια του δημαρχου.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Στουπας δεν ειχε αναγκη να στρωσει χαλικι στον δρομο για τα μαντρια του γιατι μπορουσε να παρει οσα φορτηγα χαλικι ηθελε απο τον μηχανικο τον Κωστα τον Κατσικα

      Διαγραφή
    2. Το παρτυ που γινοταν. Τεσσερα χρονια
      ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ!!!

      Διαγραφή
  31. Το τοπικο συμβουλιο ΠΑΛΑΙΡΟΥ τι θα αποφασισει?θα δεχτει τα εγκληματα του δημαρχου?ειναι κριμα παντως να ψηφισει θετικα ο προεδρος που ειναι μικρος και θα καει αλλα θα μου πεις γιαυτο τον βγαλανε προεδρο τα λαμογια να το καψουν το παιδι,ελπιζω να το σκεφτει και να πραξει αναλογα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Χαχα χαχα πολλυ γελιο και που ειστε ακομη...παιδια πτεσμα ειναι αυτο 400 τα εκατο χαχα ευτιχως που δεν ειναι χιλια.!!!!!! Χαχαχα Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΘΙΜΑΤΙΚΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 3,5 Ευρω αυξηση λεει ο κολλητος του Αποστολακη,δεν ξερετε τωρα τι να πειτε και βρισκεστε σε πανικο.ποια καθαριοτητα μιλατε?για τις στημενες φωτο του βλεπουμε στο (αντικειμενικοτατο) blog του κουτιβη που τον εχετε κανει χρυσο?επρεπε να ντρεπεστε και να βγειτε να ζητησετε συγγνωμη και να παρετε την αποφαση πισω! καντε υπομονη ερχετε να σκασει μεγαλη βομβα και το ξερετε,θα δουμε μετα αν θα πειτε κατι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σιγα τις αυξισεις!!!@!!!!!@@@@@@@@τιποτα τζαμπα πραμα χεχεχεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΣΤΟ 400% ΑΥΞΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 3,5 ΕΥΡΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΨΕΙΣ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΙΚΑΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εγώ Κάρι δεν σε ψήφισα αλλά βάρα στο ψαχνό. Να σου πω και την αλήθεια είχα ψηφίσει στο παρελθόν Στούπα (Νομαρχιακές), Αποστολάκη Παντελή (Δημοτικές), Μπαλατσούρα (Δημοτικές) και Κουνέλη και πολύ γουστάρω που τους κατεβάζεις τα παντελόνια. Όποιος δεν παραιτηθεί είναι συνένοχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εκείνο το 'καλόπαιδο' ο ανιψιός σου ο Γιωργάκης που είναι? να γράφει στο ακτιοβονιτσανιουσπρεσσ πόσο καλός είσαι τώρα και πως ο φεριτίνος θα βάλει τέλη στην Κατούνα.
    συμβούλιο στην Κατούνα πότε θα γίνει?
    τα σφαγεία άνοιξαν? τα λουτρά δουλεύουν?
    που είναι ο βαγγελάκης ο επί των πολιτιστικών με το μπλοκ του να γράφει και αυτός ποσό καλός είσαι και πως τα τέλη είναι όλα σωστά και να σηκώνει μαύρες σημαίες στην Κατούνα. αλλά τώρα που να γράφει έχει και αυτός την κουτάλα.
    άντε την κλέβατε την ψήφο καλά ο κόσμος όμως τι φταίει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ 3,5 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΚΑΤΑΡΧΙΝ.ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΥΦΛΩΣΕΙ ΤΟΣΟ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ.Η ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΠΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ!ΑΣΕ ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Υπαρχουν και ανθρωποι που ειναι συμβουλοι του αποστολακη που χουν καθαρο κουτελο και ζουν για αυτη την τιμη,πιστευω και πρεπει να παραιτηθουν τωρα πριν αρχισουν οι δημοτες να τουσ δειχνουν με το δαχτυλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΕΛΩΝ.ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ...ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.... ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ.ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ?ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΡΜΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ,ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ.ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΗΠΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. και γινεται χαμος στο συμβουλιο οι αρχοντες του δημου δεν εχουν απο που να πιαστουνε αλλα λογια να αγαπιομαστε ειναι,τους ξεφτυλισανε,ετσι καντε το και σε καθε χωριο με τους τοπικους αρχοντες εκει δωστε τους να καταλαβουν οτι δεν ειστε θυματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3,5 ΕΥΡΩ.ΕΚΕΙ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΗ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΤΟ ΠΩΣ?ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΟΡΟΙΔΟ?ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ρε ρε ρε χαμος χαμος χαμος ..χαχαχα εδω γελαμε !!!!! Γιωργο προχωρα σε θελει ολη η χωρα.....!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΦΤΑΙΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑ.....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Θα κάνουμε μπάνιο με εμφιαλομένο. Ίσως και να μας έρχετε φθηνότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΗ Ο ΣΤΟΥΠΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗΣ ΚΑΡΕΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥς ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 46ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΝΤΡΟΜΠΗ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΞΕΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑ ΕΝΤΥΠΟΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΥΡΙΟΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!!

    ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. καλα να μας κανει ο καριολης...βαλαμε τα χερακια μας και βγαλαμε τα ματακια μας.....αφου τον ψηφησαμε ας μας χορεψει στο ταψι τωρα...ας ειχαμε μυαλο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΧΑΡΩ ΤΟΝ Κ.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΥΞΗΣΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ,ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ζήτω ο Κάρυ.Ο αιώνιος ΔΗΜΑΡΧΟΣ της αιώνιας πόλης.Ένας ταπεινός ψηφοφόρος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο