Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Σοβαρό τροχαίο με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Πρέβεζας και τρία Ι.Χ.



       Tροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων στο ύψος της Αρχαίας Καλυδώνας. 
  Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία Ι.Χ. οχήματα και ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Πρέβεζας. Σημειώθηκαν μάλιστα τέσσερις τραυματισμοί επιβαινόντων στα οχήματα, ευτυχώς όμως όλοι είναι ελαφρά.
      Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 18:30 το απόγευμα, όταν ένα Ι.Χ. κινούμενο προς Μεσολόγγι έχασε τον έλεγχο και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα όπου συγκρούστηκε με το λεωφορείο που κινούνταν προς Αντίρριο. Ωστόσο προκλήθηκε και καραμπόλα καθώς πάνω στο Ι.Χ. που προκάλεσε το τροχαίο   έπεσε κι άλλο όχημα και εν συνεχεία και τρίτο συγκρούστηκε με το δεύτερο......



     Όπως είναι φυσικό σημειώθηκε μεγάλη κινητοποίηση ΕΚΑΒ, Πυροσβεστικής και αστυνομίας. Αν και σημειώθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στα οχήματα το ευτύχημα είναι πως οι τραυματίες, τρεις γυναίκες και ένας άνδρας, δεν φέρουν σοβαρά τραύματα και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου .
      Η Τροχαία Μεσολογγίου ενεργεί τη σχετική έρευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος που προκάλεσε δυσχέρεια στην κυκλοφορία που διακόπηκε στην εθνική οδό και γινόταν από παρακαμπτήριο μέσω Ευηνοχωρίου.

http://www.agrinionews.gr/
Φωτό οnairnews.gr

troxaio_mesolonghi_onairnewstroxaio_mesolonghi_onairnews2troxaio_mesolonghi_onairnews3

troxaio_mesolonghi_onairnews4troxaio_mesolonghi_onairnews5troxaio_mesolonghi_onairnews6troxaio_mesolonghi_onairnews7troxaio_mesolonghi_onairnews8
troxaio_mesolonghi_onairnews
troxaio_mesolonghi_onairnews2troxaio_mesolonghi_onairnews3

troxaio_mesolonghi_onairnews4troxaio_mesolonghi_onairnews5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο