Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Η Αθανασία Πλούμη είναι η δεύτερη ειδική συνεργάτης του δημάρχου Ξηρομέρου Ερ. Γαλούνη


        Ανακοινώθηκε σήμερα και η δεύτερη ειδική συνεργάτης του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη. 

       Ο δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης, μετά την πρόσληψη της Στελλάτου Κωνσταντίνας, ως ειδική συνεργάτης, προχώρησε και στην πρόσληψη νέας συνεργάτιδος, της Αθανασίας Πλούμη, για θέματα σχετικά με τον  Τομέα Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης.

      Σύμφωνα με τις σχετική απόφαση που δημοσιεύτηκε στη “Διαύγεια” πρόκειται για την: Αθανασία Πλούμη του Δημητρίου, η οποία προσλήφθηκε ως ειδική συνεργάτιδα, για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.
       Η ανωτέρω θα παρέχει συμβουλές, συμβουλές για θέματα σχετικά με τον Τομέα Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και ειδικότερα για α) την προώθηση και ανάπτυξη του εθελοντισμού β) την  συμμετοχή σε δράσεις που αποσκοπούν στην υποστήριξη και  κοινωνική φροντίδα της βρεφικής και παιδικής ηλικίας και της τρίτης ηλικίας, τη μελέτη και εφαρμογή σχετικών κοινωνικών προγραμμάτων, κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.....




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ 
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ             
ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 
Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας   
T.K. 300 06    
Αστακός, 03.10.2014    
Αριθ. Πρωτ.  13160 
                                                                                      
ΘΕΜΑ :   Πρόσληψη Ειδικού Συνεργάτη 

 ΑΠΟΦΑΣΗ 88 /2014


Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

      Προσλαμβάνει την Πλούμη Αθανασία του Δημητρίου ως Ειδική Συνεργάτη για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.
     Η ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά για θέματα σχετικά με τον Τομέα Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και ειδικότερα για 
α) την προώθηση και ανάπτυξη του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης με τη δημιουργία τοπικών δικτύων κοινωνικής αλληλεγγύης, εθελοντικών οργανώσεων και ομάδων  εθελοντών που θα δραστηριοποιούνται για την επίτευξη των στόχων και την υποβοήθηση του  έργου της κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης του Δήμου και 
β) την  συμμετοχή σε δράσεις που αποσκοπούν στην υποστήριξη και  κοινωνική φροντίδα της βρεφικής και παιδικής ηλικίας και της τρίτης ηλικίας, τη μελέτη και εφαρμογή σχετικών κοινωνικών προγραμμάτων.

    Για την πρόσληψη θα υπογραφεί ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από την οποία θα συναφθεί η εργασιακή σχέση και θα αρχίσει η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών. Η συνολική δαπάνη προϋπολογίζεται σε 10.040,00€ και  2.829,79€θα βαρύνει τους KA 00-6031.001 και KA 00-6053.001 του  προϋπολογισμού έτους 2014, αντίστοιχα.  


  Η παρούσα να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως 

  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
 ΓΑΛΟΥΝΗΣ  ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ  
                                                    
ksiromeritikimatia 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΟΣ  ΠΛΟΥΜΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Αστακός, 14.11.2014
Αριθ. πρωτ. 15180


ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ
Στον Αστακό σήμερα την 14η Νοεμβρίου του έτους 2014, ημέρα Παρασκευή, οι κάτωθι υπογραφόμενοι, αφ’ενός μεν ο Γαλούνης Ερωτόκριτος Δήμαρχος Ξηρομέρου, ενεργώντας ως εκπρόσωπος του Δήμου σε εκτέλεση:

1. Τις διατάξεις του άρθρου 52 του Ν. 3852/2010
2. Τη διάταξη της παρ 4 άρθρο 163 Ν. 3584/07
3. Το άρθρο 75 του Ν. 3463/06
4. Τον Ο.Ε.Υ. του Δήμου (ΦΕΚ 724/τ.Β/21.03.2014).
5. Την αριθ. πρωτ. 12472/17.09.2014 (Α.Δ.Α. ΩΜ8ΑΩΚΖ-ΠΤΑ) δια του τύπου γνωστοποίηση πλήρωσης θέσεων Ειδικών Συνεργατών.
6. Τις υποβληθείσες αιτήσεις των ενδιαφερομένων
7. τις εξασφαλισμένες πιστώσεις στον προϋπολογισμό έτους 2014 (βεβαιώσεις ΚΑΕ Οικονομικής Υπηρεσίας 03.10.2014)
8. Την βεβαίωση ένταξης στο Μητρώο Μισθοδοτούμενων Ελληνικού Δημοσίου με ημερομηνία 03.10.2014 και αριθ. 1351728711.
9. Την αριθ. 88/03.10.2014 (Α.Δ.Α. 781ΑΩΚΖ-ΒΙ5) Απόφαση Δημάρχου περί «Πρόσληψη Ειδικού Συνεργάτη»
10. Το αριθ . 1534/ 12.11.2014 ΦΕΚ Τεύχος Τρίτο όπου δημοσιεύθηκε η αριθ. 147051/13415/31.10.2014 Απόφαση, του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.

-αφετέρου δε η Πλούμη Αθανασία του Δημητρίου   συνήψαν την παρούσα σύμβαση με τους κάτωθι από κοινού αποδεκτούς όρους:

Η συναπτόμενη σύμβαση αποτελεί «Ειδική Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου» η διάρκεια της οποίας ορίζεται από την δεκάτη τετάρτη (14η) Νοεμβρίου
2014 έως και την 31 Αυγούστου 2019 .
Τα καθήκοντα και οι αρμοδιότητες της ανωτέρω καθορίζονται από τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007 .
Η ανωτέρω θα ασκεί τα καθήκοντά της επιτελικά και δεν έχει αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής, παρέχει δε συμβουλές και εξειδικευμένες γνώμες γραπτά ή προφορικά στον τομέα δραστηριοτήτων για τον οποίο έχει οριστεί. Το συμβουλευτικό της έργο απευθύνεται προς τον Δήμαρχο, κατά λόγο αρμοδιότητας εκάστου του Οργάνου αυτού, χωρίς να παρέμβει καθ’ οιονδήποτε τρόπο στην υπαλληλική ιεραρχία των Υπηρεσιών του Δήμου. Οι ώρες και ημέρες εργασίας της δεύτερης των συμβαλλομένων δεν συνδέονται με το σύνηθες ωράριο του λοιπού τακτικού προσωπικού του Δήμου, αλλά προσαρμόζονται ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες. Υπόκειται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου για την επικουρία του οποίου προσελήφθη.
Οι ημέρες αδειών απουσίας από τα καθήκοντα της δεύτερης των συμβαλλομένων είναι οι προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία .
Οι πάσης φύσεως αποδοχές της ανωτέρω καθορίζονται από τις σχετικές ισχύουσες ΚΥΑ των Υπουργών ΕΣ. Α & Ηλ. Διακ/σης και Οικονομίας & Οικονομικών .
Η σύμβαση λύεται αυτοδικαίως με την πάροδο τις 31ης Αυγούστου 2019. Επίσης η παρούσα μπορεί να λυθεί και πριν την λήξη της μετά από παραίτηση ή έκπτωση του δευτέρου των συμβαλλομένων ή την μονομερή καταγγελία αυτής, βάσει των διατάξεων της κείμενης νομοθεσίας . 
     Η απόλυση λόγω καταγγελίας της σύμβασης εργασίας ή η αποδοχή της παραίτησης ενεργείται με απόφαση του Δημάρχου, που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. 
Η απόφαση κοινοποιείται στον ενδιαφερόμενο μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από την δημοσίευσή της. Η λύση της εργασιακής σύμβασης επέρχεται με την κοινοποίηση της ανωτέρω απόφασης στον ενδιαφερόμενο ή με την παρέλευση άπρακτης της 20ήμερης προθεσμίας, γίνεται δε αζημίως για τον Δήμο.
    Στην περίπτωση της έκπτωσης ή της αποχώρησης του Δημάρχου η λύση της εργασιακής σχέσης επέρχεται αυτοδικαίως και αζημίως για τον Δήμο, η δε πράξη λύσης της εργασιακής σχέσης του Ειδικού Συνεργάτη, έχει διαπιστωτικό χαρακτήρα .

Ο δεύτερος των συμβαλλομένων δηλώνει ότι αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους

    Για την επιβεβαίωση των συμφωνηθέντων συντάχθηκε και υπογράφηκε , η παρούσα σύμβαση εργασίας σε τέσσερα (4) αντίτυπα .
ΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Η ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ


ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ  ΠΛΟΥΜΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ




60 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντως ειναι πολυ καλύτερη απο την πρώτη και με διαφορα ,τουλάχιστον ειναι ευγενική ,με τρόπους και ξερει απο τεχνολογια και δεν θα κανει την τηλεφωνήτρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενοχλεί μαλλον και αυτη η ειδικότητα. Αλλά οποια και να ηταν παλι πρόβλήμα θα ειχατε καποιοι. Συγχαρητηρια στη κοπελα και καλη αρχή στα νέα της καθήκοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής"

    χαχαχαχαχα!!!!
    Συγχαρητήρια ψoφοφόροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αμα έχεις προσόντα δεν πάνε χαμένα. Εχει προυπηρεσία στο εκλογικό κέντρο μαζί με την μαμά της. Τωραμε την εφαρμογή που θα κάνει των ευρωπιακών προγραμμάτων θα μας κάνει Ελβετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπραβο το κοριτσι,ψηφισε το συνδιασμο και ηταν ανεργη, καλη αποφαση σας για την δευτερη ειδικη συνεργατης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε πολλους ταξατε δουλεια αλλα στους ιδιους και τους ιδιους δωσατε. ευχομαι απλα να ειναι η αρχη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαχαχα....ο πυθαγορας θα ανοιγε γραφειο στις βρυξελλες.ο.αρετακιας θα επερνε με διαγωνισμο.τους ειδικους για το εσπα και τις πηρε .....χαχαχαχα.γελαει ολο το ξηρομερο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν εχει δωσει σε κανενα το δικαιωμα. Γιατι την θαβετε? Ειστε μικρα ανθρωπακια ολοι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελβετία δεν προκειται να γίνουμε ποτε σε αυτο το τοπο 8:16 γιατι υπαρχουν στενομυαλοι ανθρωποι σαν εσενα. Γιατι δεν μπηκες εσυ σε αυτη τη θεση αφου μαλλον θα τα καταφερνες καλυτερα απο οποιονδηποτε αλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ! ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγχαρητηρια μην ακους κανεναν. Εισαι ικανη και την αξιζεις την θεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. απ το κακό στο χειρότερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ωραίες επιλογές δήμαρχε. αντί να πάρεις δύο τεχνοκράτες ένα πολιτικό μηχανικό κ έναν οίκονομολογο τι πηρεσ;; θα σου φέρουν πολλά προγράμματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μα καλά δεν υπήρχαν αλλά μορφωμενα παιδιά στο δημο;;; συγχαρητήρια Πανταζή να δούμε αν θ μπορεισ ν αντικρίσεις τους συμπατριώτες σου σε λίγα χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι εχεις να πεις στους νομικους,οικονομολογους π ειν ανεργοι δημαρχε?ποια τα κριτηρια της προσληψης δημαρχε?πασοκικες νοοτροπιες για τ βολεμα τν δικων μας παιδιων,γαλουνη τα ιδια εκανε κ η ντινα..τα ιδια κ συ..ψηφοφοροι μν διαμαρτυρεστε τν επιλεξατε,οσο για τ σεβασμο της δεσποινιδος,κ αλλοι εχουν σεβασμο τροπους,μυαλο ηθικη κ γιαυτο δν ψηφισαν γαλουνη κ εμειναν μακρια απ τ βολεμα.καληνυχτα ξηρομερο κ ξηρομεριτες με τις επιλογες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι προφανές ότι κανένας δεν έχει προσωπικά με τις δυο κοπέλες. Θα ήταν όμως σωστό για τις 2 ευαίσθητες θέσεις των ειδικών συνεργατών οι επιλογές να ήταν τέτοιες που να ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις των καιρών.Θα θέλαμε να δούμε τα βιογραφικά τους.Πως θα κυνηγήσουμε προγράμματα όταν ο Αντιδήμαρχος κος Πανταζής ζήτησε άδεια από το συμβούλιο να απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους(θα κάνει επαφές μέσω τηλεδιάσκεψης με τους αρμόδιους φορείς;) και όταν οι ειδικοί σύμβουλοι το μόνο που μπορούν να βάλουν στο βιογραφικό τους είναι ο καφές στη παραλία.
    Ποιά είναι η ειδική εκπαίδευση τους;Ποιά η μετεκπαίδευση τους ;Ποίος είναι ο κύκλος εργασιών τους;Μη γελιόμαστε ...ρουσφέτι είναι ...και καλά κάνει ο Δήμαρχος γιατι αυτοί μας αξίζουν.Μια από τα ίδια και χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στους υπόλ,οιπους που έταξες δουλειές που θα τους βάλεις;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αλλα ατομα εκτος του εκλογικου δεν σας ψηφισαν: αχαριστια στο φουλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η Ιστορια απλα επαναλαμβανεται.κριμα τα ξενυχτια κ οι αγωνες.κριμα τα χρονια που εφαγα στα θρανια.Ειμαι περηφανη ομως γτ δν χρηματιστηκα απο καμια παραταξη κ ας μεγαλωνω μονη μου ενα παιδι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιαυτο δεν σου πληρωνουν νερα και τελη,μηδεν εσοδα,μηδεν εσοδα στους κοματικους στρατους του γαλουνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Α ΡΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ?ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣ. ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΩΡΦΟΜΕΝΟ?ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ?ΟΧΙ..ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ..ΝΑ ΓΑΝΤΖΩΘΕΙ ΣΤΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΕΛΕΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. δήμαρχε προχωρά βόλεψε μασ ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φιλη 4.44δν σε ξερω αλλα ευχομαι οι αξιες σου και ηθικη σου να περασουν στο μικρο σου..μην ασχολεισε καν με ανικανους που επιλεγουν δημαρχους,μονο κ μονο για να διοριστουν,επειδη ειν ανικανοι να ζησουν μονοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σωστη επιλογη δημαρχε μπραβο,ευχομαι ενα τσουναμι να μν αφησει τιποτα κει κατω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Με ποια κριτήρια τισ πήρε;;καταραμένος ειναι αυτός ο τόπος τελικα;; απ το κακό στο χειρότερο πωσ θ πάμε έτσι μπροστά;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Έτσι θ πάει ο τόπος μπροστά με αυτές τις επιλογές μάλλον φαίνεται ότι καποιοι τον θέλουν καταδικασμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΔΗΜΑΡΧΕ ΥΠΉΡΧΑΝ Κ ΑΛΛΆ ΠΑΙΔΙΆ ΠΟΥ ΒΟΉΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΉ ΣΟΥ ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΆ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΕΡΆΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣΣ Κ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ ΨΉΦΟ ΠΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. περιμενω επωνυμα καποιοσ να βγει και να υποστηριξει τις επιλογες του Δημάρχου με επιχειρηματα.
    Δυστυχώς κανένας .Τυχαίο δεν νομίζω!!!άλλα 5 χρόνια ανεπάρκειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Απιστευτο! Και ομως αληθινο! Για αλλη μια φορα πολλοι την πατησαμε και νομισαμε οτι θα αλλαζε η νοοτροπια των μεσον και το 'τακτοποιημα' των φιλων παιδιων και συγγενων και θα υπηρχαν καποια κριτηρια επιλογης αλλα ο αστακος παει 60 + χρονια πισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τι έχει ν πει για όλες αυτές τις επιλογές του Δημάρχου ο Κ Λαινας ο Κ Μουρκουσης και ο Κ Λυμπερατος αυτοί όλοι μασ φέραν τον Σαμαρα τότε τώρα εκπροσωπούν το νέο το άφθαρτο ας γελάσω αχ ρε Πανταζή τι μας έκανες εύχομαι ν κάνω λάθος εγώ κ εσύ ν έκανες τη σωστή επιλογή αλλά απ όλα αυτά φεναιτε ότι καταδικάζεις το τόπο για 5 χρόνια ακόμη κ εσύ κ οι υπόλοιποι αλλά εσύ έχεις το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης σε σένα πίστεψαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΜΑΣ ΛΙΩΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΣΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΣΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ... ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ...ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΛΑΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ,ΕΧΕΜΥΘΗ,ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ.ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΚΡΑΖΕΤΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΩΝΕΙ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΝΤΡΙΑΝ ΑΛΗΜΑΔΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΗ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ,ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΤΗΣ .ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 10.28 συγγενης της εισαι?ξερω και γω καποιν οργανωτικο που ειν απιστευτος γνωστης Η/Υ εχει εμπειρια απο προγραματα,και δουλευει ανασφαλιστος για 380ευρω,κανε μου λιγο μπε τωρα,παραπανω ενας φιλος λεει πιστεψε τον πανταζη,ποιον?αυτον που μολις εκλεχθηκε την εκανε,και θα ξαναρθει για τις δουλειες του.οσο για τον γαλουνη τι να πεις νοοτροπια πασοκ απλα,ταλλα τα στελεχη,δεν αξιζουν σχολιασμου καλυτερα να παιξω πακ μαν,πιο επικοδομητικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Για ακομη μια φορα βολευτηκαν τα σογια των δημαρχων και των δημοτικων συμβουλων. Δεν ειναι τυχαιο που και οι δυο ειδικοι συνεργατες ανηκουν στον οικογενειακο κυκλο του δημαρχου και του Πανταζη αντιστοιχα. Το κακο ειναι πως πιστεψαμε οτι η νεα δημοτικη αρχη θα αλλαξει την ως τωρα κατασταση. Το ξηρομερο εχει μορφωμενα ατομα(φιλολογους, νομικους,οικονομολογους) με πτυχια ΑΕΙ και οχι ΤΕΙ οπως οι δυο ειδικοι συνεργατες που φυσικα δεν προσληφθηκαν γιατι δεν ηταν στον οικογενειακο περιγυρο των δημαρχων. Κριμα, πολυ κριμα. Προσωπικα επεσα θυμα γι αυτο και εβαλα υποψηφιοτητα και ετσι παρθηκε το τοπικο γιατι πιστεψα στην αλλαγη. Παιδια, μην αγχωνεστε.. εμεις που εχουμε τα πτυχια θα βρουμε δουλειες, πραγματικες που θα μπομε αξιοκρατικα σε αυτες.. δεν θα ειμαστε τα τσιρακια του δημαρχου. Αντε γιατι υποτιματε τη νοημοσυνη μας με τις ψευτιες σας και τις δηθενιες σας. Τοσο η Πλουμη οσο και η Τζοβολα που ειναι στο δημαρχειο διωχνουν τον κοσμο που πανε να επισκεφθουν το δημαρχο..ετσι θα παμε μπροστα? α ρε κατακαημενο ΞΗΡΟΜΕΡΟΟΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 3.32 ΟΥΤΕ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΛΟΥΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΟΥΔΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑΖΙΚΟΣ ΑΛΛΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΕΡΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΕ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ......ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΚΜΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΟΜΠΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΛ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΤΣΟΠΑΝΑΚΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κα Σταματη προφανως και τα κοριτσια εχουν παραπανω προσοντα απο σενα.. περα απο το πτυχιο ΑΕΙ που εχεις για να εισαι στις θεσεις των ειδικων συνεργατων θα πρεπει να εχεις και κοινωνικη μορφωση καθως και τροπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πηνελοπη,συγνωμη για τον ενικο και για το θαρρος,δεν σε ξερω,απλα λες πως εβαλες υποψηφιοτητα με τον γαλουνη,ποια αλλαγη περιμενες απαυτον και απο τα στελεχη του που ηταν και στελεχη της σαμαρα?το λογικο ηταν να διοικησει πασοκικα,γιατι ετσι εχει μαθει,οπως λες πηνελοπη εμεις οι νεοι με πτυχια χασαμε μια μοναδικη ευκαιρια να στειλουμε στον καιαδα αυτα τα μιασματα του παρελθοντος και αντι αυτου τους δωσαμε εξουσια για το μελλον.αυτες που ανεφερες στην ελευθερη αγορα θα βαζαν τα κλαματα,και επιασαν το τζοκερ στηριζοντας γαλουνη.η μια απ τσ δυο ειχε στηριξει και ντινα αλλα δεν τις βγηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πηνελοπη μπραβο για το θαρρος που λες επωνυμα την γνωμη σου
    και εχεις απολυτο δικιο! Πολλοι επεσαν εξω και βαλλαν υποψηφιοτητα κ αλλοι στηριξαν μ την ψηφο που τους ταξαν πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΤΑ ΓΕΛΙΑ Η ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ;;;;; ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΜΟΡΦΟΣΗ ΣΑΣ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΙΑΡΑΤΑ.ΠΕΣΑΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ,ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΓΓΟΥΡΙ.ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ ΡΕΝΤΙΚΩΛΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΟΥ.ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΡΩΜΟΚΟΣΜΟΣ.ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Δημαρχε βαλε καπου την Πηνελοπη.Το προβλημα της δεν ειναι με ποια κριτηρια επελεξες τα συγκεκριμενα κοριτσια αλλα γιατι δεν ειναι εκεινη στην θεση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Φιλε 8:48 προφανως και εσυ στην ελευθερη αγορα εισαι και για να γραφεις ετσι με τετιο μενος θα εισαι σιγουρα κ απο αυτους που κλαινε.Υπομονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΜΠΡΑΒΟ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΑΝ. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μη τ βαζεται φίλοι μου μ το γαλουνη όλο αυτό το επιτελείο το στρατολογησαι έξυπνα ο κολιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. θανασια μη μασάς κ σ κοπεί θ όρεξη άσε τους κακοπροαιρετους ν λένε τ δικά τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΕΓΩ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΑΤΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΦΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. OSOI EINAI MESA STO DHMARXEIO DEN EXOYN HTHOS KAI GINONTAI ERMAIA TWN EKASTOTE DHMARXWN.MHN ZHLEYETE AYTES TIS THESEIS ESEIS POY PRAGMATIKA AKSIZETE.OI SYGKEKRIMENES EIDIKES SYNERGATES DEN THA TA KATAFERNAN STHN AGORA ERGASIAS KAI EIPAN NA PANE STO DHMARXEIO NA KSINONTAI.AGAPHTO JHROMERO NA ANEBASEIS TO SXOLIO MOY PARAKALW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. λυσσαξατε νουμερα ολοι σας..βγαλατε το θερισμα..απ το σκαφιδι σας τρωει??ου να μ χαθητε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΝΑΙ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΦΙΔΙ ΜΑΣ ΤΡΩΕΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ?? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ???ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ??? ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Μα η κοπελα δεν δουλευε κ στο εκλογικο κεντρο αστακου; αλλα σωστα δεν υπηρχαν αλλα ατομα με πτυχια Τει και να ειναι ευγενικα ηθικα εχεμθα κοινωνικα να εχουν γνωσεις αγγλικων γαλλικων και καλη χρηση υπολογιστων. Ντροπη να εργαζονται μονο οι ιδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Δυσκολη η δουλεια του σερφαρισματος στο διαδυκτυο. Τραβατε τα μαλλια σας ολοι τωρα που ψηφισατε;;;; καλα να παθετε... εμεις τι φταιμε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ευγενια και ηθος εχουμε ολοι μας... με τι προσοντα επιλεχθηκε γι αυτη την δουλεια??? εχει σπουδασει κατι πανω στην διαχειριση του πολιτισμου?? ειμαι φοιτητρια και σπουδαζω σχετικα με αυτο οπως και αλλα παιδια... ΛΥΠΑΜΑΙ που το μεσο κυριαρχει... Ξηρομερο μου κατακαημενο... σε καταντησαν να πηγαινεις 100 + χρονια πισω... ΝΤΡΟΠΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ο χριστος και η παναγια μα βρε παιδια καποιο λαθος εγινε κ μπερδεψατε το δημαρχειο για νοσοκομειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. H ATHANASIA PLOUMH THN AKSIZEI AUTH THN THESH GIATI EXEI OLA AUTA TA PROSONTA POU DEN EXETE OLOI SAS...EINAI H MONH KOPELA POU DOULEPSE SKLHRA STIS EKLOGES KAI KATOPIN...KAI AKOMA KAI TWRA...TETOIOI EISTE OLOI SAS POU DEN MPOREITE NA DEITE KANENAN STA MATIA SAN NA PHGAINEI MPROSTA.H KOPELA AYTH PAREXEI KUROS KAI DEN EXEI DWSEI KANENA DIKAIWMA STON KWLOTOPO.AN EIXATE TSIPA KAI FILOTIMO DEN THA LEGATE TOSA KAI AN EIXATE AKSIOPREPEIA DEN THA TA LEGATE AUTA GIATI EINAI KATINIES.EISTE RENTIKOLA KAI AN8RWPAKIA THS PENTARODEKARAS!!!AN TA XALIA SAS HTAN ΧΑΛΙΆ THA EIXATE XESTEI STO TALIRO GIDIAAAAA ME TOSH KAKIA POU VGALATE!!!TA PERASTIKA MOU SE OLOUS OSOUS VGALATE XOLH!AAA KAI NA KSERETE H KALUTERH DIAFHMISH EINAI H DISFHMISH!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Χαχαχα πεσ μας οτι για χαρη της βγηκε και ο γαλουνης;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ολοι εσεις με τα πτυχια των.. ΑΕΙ δειχνετε περιτρανα και την υπεροχη μορφωση σας στα πανεπιστημια που πηγατε... μου σας βγαινει με το φθονο το καθε σας κομπλεξ. και αγνοειτε οτι και τα ΤΕΙ ανηκουν στην τριτοβαθμια εκπαιδευση... ειστε ανωτεροι σε τι ακριβως αγαπητοι μου; τι σας εφταιξαν τα κοριτσια και βγαλατε φτυαρια; θεωρειτε τους εαυτους σας καλυτερους; λυπαμαι για λογαριασμο σας, και πιο πολυ λυπαμαι που...σας αρεσε ο καθε αποφοιτος δημοτικου που ειχε η κ. σαμαρα και δε μιλουσε κανεις σας...
    Αθανασια καλη αρχη. εγω μια συμβουλη θα δωσω σε ολους... μην θεωρησετε το δημαρχειο σπιτι σας η προσωπικη σας επιχειρηση... δωστε εργο στον τοπο ειδαλλως...τα 5χρονια ειναι πολυ κοντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. h alhtheia sas ponaei alla auth einai. den thn akseze th thesh alla ti na poume twra? ta 5 xronia einai konta kai tote tha ta ksanapoume..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο