Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Τροχαίο με μετανάστες στον Άγιο Γεώργιο Καλυβίων-αποφεύγουν την εθνική οδό οι διακινητές

epi-astynomia5
Οι διακινητές μεταναστών όπως φαίνεται αναζητούν άλλους δρόμους μεταφοράς τους προς την βορειοδυτική Ελλάδα  για να διαφύγουν προς την Ιταλία, από παράλια , λιμάνια ή το αεροδρόμιο του Ακτίου.
Έτσι αποφεύγουν κεντρικές οδούς, όπως φαίνεται από το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χθες βράδυ στον Άγιο Γεώργιο Καλυβίων και προσπαθούν από άλλους δρόμους να κινηθούν και συγκεκριμένα δρόμους με περιορισμένη κυκλοφορία και κατά συνέπεια, μικρές πιθανότητες ελέγχων....

Συγκεκριμένα χθες βράδυ Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο λίγο μετά τον Άγιο Γεώργιο Καλυβίων, εκτράπηκε της πορείας του και προσέκρουσε σε στύλο της ΔΕΗ. Το ατύχημα έγινε αντιληπτό και στο σημείο έσπευσε αυτοκίνητο της Τροχαίας του Αγρινίου, όπου άνδρες της  διαπίστωσαν πως έξω από το όχημα βρίσκονταν τέσσερις Σύριοι μετανάστες. Ο οδηγός του αυτοκίνητου όμως είχε διαφύγει.
Ένας εκ των Σύριων τραυματισμένος ελαφρά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου για τις πρώτες βοήθειες, ενώ από τις έρευνες προέκυψε πως ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είναι ένας Πακιστανός που πιθανολογείται πως ήταν και ο οδηγός.
Και οι τέσσερις Σύριοι είχαν έγγραφα προσωρινής παραμονής στην Ελλάδα και προορισμός τους ήταν η Ηγουμενίτσα, προφανώς για να ταξιδέψουν προς Ιταλία.

 agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο