Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Αυτό είναι το κρησφύγετο του πιστολέρο

Δείτε τις φωτογραφίες

        Πριν τους αστυνομικούς μέσα στους κρησφύγετο του 31χρονου Άρμπερ Μπάκο μπήκε μια… μικροκάμερα μέσω της οποίας οι άνδρες της ΕΛΑΣ είδαν τι ακριβώς συνέβαινε και αν η πόρτα ήταν παγιδευμένη με εκρηκτικά. Στη συνέχεια τον λόγο είχε ο «πολιορκητικό κριός» ο οποίος με ένα χτύπημα κατέστρεψε την πόρτα της εισόδου. Στη συνέχεια ήρθε ο απόλυτος αιφνιδιασμός. Σε αυτό «βοήθησε» η χειροβομβίδα κρότου- λάμψης που έριξαν οι αστυνομικοί των ΕΚΑΜ στο εσωτερικο του διαμερίσματος στην οδό Αγίας Λαύρας 36 στο Γουδί. 
     Από τις φωτογραφίες του ισογείου διαμερίσματος που δόθηκαν στη δημοσιότητα φαίνεται η πόρτα του σπιτιού, έπειτα από την επιτυχημένη επιχείρηση που οδήγησε στη σύλληψη του δράστη............

 
     Οι άντρες της Αστυνομίας, αφού χρησιμοποίησαν μια μικροκάμερα για να ελέγξουν το εσωτερικό της οικίας, παραβίασαν την πόρτα του ισογείου διαμερίσματος στο οποίο βρισκόταν ο δράστης και έριξαν μέσα μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης. 
    Στη συνέχεια, ομάδα των ΕΚΑΜ εισήλθε στο σπίτι στο οποίο διέμενε ο κακοποιός. Εκείνη την ώρα ο Αλβανός ήταν ξαπλωμένος στον καναπέ, ενώ ο 23χρονος ομοεθνής του -ο οποίος εργάζεται ως ελαιοχρωματιστής- βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο. Ο Αρμπέρ Μπάκο αιφνιδιάστηκε, αλλά δεν έφερε καμία αντίσταση στις αρχές, ωστόσο, 23χρονος επιχείρησε να ξεφύγει και προσπάθησε να πηδήξει από το μπαλκόνι του σπιτιού χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς οι αστυνομικοί πρόλαβαν και τον ακινητοποίησαν. 

Πηγή: Newsbeast.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο