Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Ο Επικήδειος Λόγος στον αείμνηστο Παντελή Σκεπετάρη από τα Πηγάδια Ξηρομέρου

    Ο παρόν Επικήδειος Λόγος εκφωνήθηκε στον αείμνηστο Παντελή Σκεπετάρη, πρόεδρο του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Σύλλογου Πηγαδίων «Η Μάνινα», ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 53 ετών. Τον λόγο εκφώνησε στη νεκρώσιμο ακολουθία στις 2 Νοεμβρίου 2014, ο Χρήστος Σκεπετάρης του Θεοχάρη.

ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ
Αγαπημένε μας Παντελή, Αδερφέ, Ξάδελφε, Φίλε, Χωριανέ.
   Σήμερα μαζευτήκαμε εδώ για να σε αποχαιρετήσουμε, αλλά αναρωτιέμαι ρε μπαγάσα μήπως μας κάνεις πλάκα. Άλλωστε και η ίδια σου η ζωή σου ήταν μία πλάκα.
    Σκέφτομαι πόσο τυχεροί είναι αυτοί που θα συναντήσεις εκεί που πας. Ο πατέρας σου, οι θείοι σου και οι χωριανοί σου.
     Σίγουρα θα ξαφνιαστούν με την παρουσία σου εκεί, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα τους κάνεις και αυτούς να γελάσουν θυμίζοντάς τους παλιές ιστορίες........



    Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς….. Την ευαισθησία σου, τα αστεία σου και το αστήρευτο χιούμορ, την τόση χαρά που έδινες στον κόσμο.
     Άλλωστε λένε ότι το να μπορείς να κάνεις τους άλλους να γελούν είναι θεού δώρο.
Όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα θα σε κρατούν για πάντα ζωντανό στη μνήμη μας. 
    Επέστρεψες πριν λίγα χρόνια στο χωριό μας και κατάφερες το αδιανόητο να ενώσεις και να αλλάξεις το χωριο μας. Σε ευχαριστούμε.
    Σου υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε αυτό που ξεκίνησες με το σύλλογο, για να μας βλέπεις και να χαίρεσαι κι εσύ από εκεί πάνω, ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!!!!
     Τέλος, αν σου αφιέρωνα ένα στίχο τραγουδιού αυτό θα ήταν … ¨Όσοι με πίκραναν πολύ τώρα που φεύγω απ΄ τη ζωή όλους τους συγχωράω¨.
 ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ

Το κείμενο αυτό διαβάστηκε απο το Χρήστο Σκεπετάρη του Θεοχάρη.Ήταν ένας πολύ συγκινητικός λόγος που θα μείνει χαραγμένος στο μυαλό μας.

http://syllogosimanina.weebly.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο