Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Πολλά τα προβλήματα στο Αγρίνιο από την κακοκαιρία – Εγκλωβίστηκε άτομο κοντά στο Πολυκλαδικό

Κινητοποίηση της πυροσβεστικής και της αστυνομίας για τον απεγκλωβισμό του
      Μεγάλα είναι τα προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση που επικράτησε το απόγευμα στην περιοχή του Αγρινίου. Έχουν πλημμυρίσει δρόμοι τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και περιφερειακά.
  Μάλιστα διακόπηκε η κυκλοφορία στην Ε.Ο. Αγρινίου – Αντιρρίου κοντά στη διασταύρωση Αμαλίας και στην περιοχή της Νεάπολης με την αστυνομία να παρακάμπτει την κυκλοφορία από τη Μεγάλη Χώρα προς το Αγρίνιο.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή του Πολυκλαδικού, το νερό έχει φτάσει στο ένα μέτρο με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ένα άτομο στο αυτοκίνητό του που βρισκόταν στο σημείο......



   Δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να απεγκλωβίσουν και να απομακρύνουν τον εγκλωβισμένο από το σημείο με ασφάλεια.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου δέχεται συνεχώς κλήσεις για προβλήματα που προκύπτουν από την κακοκαιρία.
   Πολλά τα προβλήματα και στον Άγιο Κωνσταντίνο την οδό Εθνικής Αντιστάσεως (παλιό ρέμα) όπου νερά εισέβαλαν σε καταστήματα ενώ λίγο έλειψε να παρασυρθούν και οχήματα κοντά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο.
      Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη στιγμή, δυνάμεις της πυροσβεστικής μεταβαίνουν στο Μοναστήρι των Αγίων Πάντων καθώς έχουν κληθεί σε βοήθεια από τους μοναχούς.

http://www.aerasnews.gr/




1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο