Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Χρήστος Κουτσουμπίνας: Καυστική ανακοίνωση, όσον αφορά την διαιτησία

koytso
Δυσαρεστημένος με όσα έγιναν στον αγώνα με τον Απόλλωνα Δοκιμίου, είναι ο πρόεδρος της Φλόγας Παλαιομάνινας, Χρήστος Κουτσουμπίνας, ο οποίος εξέδωσε σήμερα μια καυστική ανακοίνωση, όσον αφορά την διαιτησία.
Αναλυτικά:
« Όσοι παραβρέθηκαν στον αγώνα, ανάμεσα στον Απόλλωνα Δοκιμίου και την Φλόγα Παλαιομάνινας, κατάλαβαν πολλά. Είδαν έναν πραγματικά καλό διαιτητή, όπως είναι ο κύριος Γκιάφης, να υποπίπτει σε σωρεία λαθών, διαμορφώνοντας, ακριβώς το αποτέλεσμα, το οποίο ήθελαν κάποιοι.......

Όλα αυτά, μπροστά στα μάτια του προέδρου της επιτροπής διαιτησίας, κυρίου Νικολέτα, αλλά και του παρατηρητή, κυρίου Καψάλη. Άραγε τι είδαν οι εν λόγω κύριοι; Δεν θα μπω σε αυτή την διαδικασία της ανάλυσης της σωρείας λαθών που είδαμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ας μπω στην ουσία. Την εν λόγω ανακοίνωση, την βγάζω προσωπικά, γιατί εγώ είμαι ο στόχος σας. Για τον λόγο αυτό, ζητώ συγνώμη από τους παίκτες αλλά και σύσωμη την ομάδα της Φλόγας Παλαιομάνινας που αναμείχθηκα στις εκλογές της Ε.Π.Σ., απέναντι στους παραπάνω κυρίους.
Η υπομονή όμως έχει και τα όρια της. Σας ενοχλούν υγιή σωματεία, όπως είναι η Φλόγα Παλαιομάνινας, να πρωταγωνιστούν. Άραγε για ποια αξιόπιστη διαιτησία μιλάμε; Κύριε Καψάλη τι γνώμη έχετε για την διαιτησία του Σαββάτου, αλλά και των τελευταίων αγωνιστικών που κάθε ομάδα βγάζει ανακοίνωση για διαιτητικά σφάλματα; Αλήθεια και κάτι ακόμη για εσάς, πως κρίνετε που ο διαιτητής, τον οποίο μας παρουσιάζεται ως τον καλύτερο Αιτωλοακαρνάνα ρέφερι, ο κύριος Στυλιαράς, κόπηκε από τα τεστ φυσικής κατάστασης; Αναφέρομαι σε εσάς γιατί γνωρίζεστε αρκετά καλά, από ότι ενθυμούμαι, αφού όλως τυχαίως, ήσασταν λίγη ώρα μετά την λήξη των εκλογών της Ε.Π.Σ., μαζί σε καφετέρια του Μεσολογγίου. Όσο για εσάς κύριε Νικολέτα, πάψτε να είστε, ένας απλός θεατής. Αν δεν έχετε καταλάβει τον ρόλο σας. Είστε ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας. Μπορεί να χάλασε ο καιρός, αλλά οι ψιχάλες που νοιώθετε, δεν είναι βροχή.
Όλος ο υγιής σκεπτόμενος φίλαθλος κόσμος γνωρίζει. Αν θέλετε, δώστε το πρωτάθλημα εκεί που επιθυμείτε, για να μην σπαταλούμε άλλο χρόνο και χρήμα. Κύριε Παπαχρήστο, ως πρόεδρο όλων των σωματείων, σας ζητούμε να πάρετε δραστικά μέτρα και να δώσετε τέλος, στο πρωτάθλημα του Καψάλη.
Τελειώνοντας κάνω ξεκάθαρο πως αναφέρομαι στην Επιτροπή Διαιτησίας η όποια αναμείχθηκε στις εκλογές και όχι στην ΕΠΣ την οποία αποφάσισαν δημοκρατικά τα σωματεία του Νομού.
Με τιμή Χρήστος Κουτσουμπίνας Πρόεδρος Φλόγας Παλαιομάνινας »
agrinio-sports.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο