Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ: Η προφητική φράση του ποδοσφαιριστή που χτυπήθηκε από κεραυνό

-Συγκλονίζει η ανείπωτη τραγωδία που συνέβη χθες το απόγευμα στην Εύβοια, όταν κεραυνός σκότωσε έναν 30χρονο ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια προπόνησης στο γήπεδο Κηρίνθου.
-Η προφητική φράση του ποδοσφαιριστή που χτυπήθηκε από κεραυνό

    Τραγική ειρωνεία αποτελεί μία φράση που είπε ο αδικοχαμένος Γιάννης Συκιώτης και την οποία αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομάδας, ΑΕ Κηρίνθου, ο οποίος μίλησε στην τοπική ιστοσελίδα eviazoom.gr.
«Τέτοια τραγωδία δεν έχω ζήσει στην ζωή μου, πρώτη φορά μου συμβαίνει τέτοιο πράγμα. Ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα. Ήμασταν τυχεροί. Πήγαν τα παιδιά στις 17:30 το απόγευμα, ξεκίνησαν την προπόνηση και στις 17:50 - 17:55 έφερε το μπουρίνι», είπε ο πρόεδρος.
     «Μόλις άρχισαν οι πρώτες ψιχάλες, ήταν ο γιος μου εκεί και τους είπε άντε πάμε να φύγουμε γιατί θα πέσει και κανένας κεραυνός και χαριτολογώντας (ο Γιάννης) είπε θα πάει στον Στέργιο που έχει και αλεξικέραυνο και μετά έγινε η τραγωδία. Ήμασταν τυχεροί που δεν ήταν όλα μαζί τα παιδιά να τα σκοτώσει όλα. Περιμένουμε τουλάχιστον να πάρουμε καλά αποτελέσματα από το νοσοκομείο Χαλκίδα και να μείνουμε με αυτό», πρόσθεσε..........



    Ο 30χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής της ΑΕ Κηρίνθου έχασε τη ζωή του από το χτύπημα του κεραυνού, ενώ ακόμη έξι συμπαίχτες του τραυματίστηκαν ελαφρύτερα και μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο της Χαλκίδας.
    Σύμφωνα με μαρτυρίες, μόλις χθες το απόγευμα άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς οι παίχτες αποσύρθηκαν στ' αποδυτήρια, όμως ο άτυχος Γιάννης, που ξέμεινε τελευταίος, κεραυνοβολήθηκε, ενώ τους υπόλοιπους ο κεραυνός τους πέταξε στον αέρα.
    Ολοι τους μεταφέρθηκαν αμέσως στο κέντρο Υγείας Μαντουδίου, ωστόσο, σύμφωνα με τους γιατρούς, ο 30χρονος ήταν ήδη νεκρός, αναφέροντας ως αιτία θανάτου του «αναφερόμενη πλήξη κεραυνού», το πτώμα του οποίου στη συνέχεια στάλθηκε για νεκροψία.
     Τα λόγια αδυνατούν να περιγράψουν το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα χθες στον Γιάννη Συκιώτη, όμως με τα στοιχεία της φύσης δεν μπορεί να τα βάλει κανείς.

http://www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο