Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Η Ντίνα Σαμαρά κατέθεσε αγωγή κατά του Αποστόλη Σόμπολου

        Σήμερα η π. Αντιδήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Ξηρομέρου Ντίνα Σαμαρά, κατέθεσε αγωγή κατά του Δημοτικού συμβούλου Αποστόλη Σόμπολου, ζητώντας συνολικά 20.000 ευρώ ως αποζημίωση.
     Στην αγωγή της η Ντίνα Σαμαρά γράφει ότι δέχτηκε συκοφαντικές φράσεις εναντίον της, από τον Δημοτικό σύμβουλο Αποστόλη Σόμπολο, ο οποίος ανήκει στον συνδυασμό της πλειοψηφίας  κατά την διάρκεια Δημοτικού συμβουλίου.
    Σε απάντηση, η Ντίνα Σαμαρά κατέθεσε αγωγή εναντίον του υπαιτίου αυτής της δυσφήμισης στο πρόσωπο της, οδηγώντας την πολιτική κόντρα στο Δήμο Ξηρομέρου σε νέα όξυνση…..

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ….














14 σχόλια:

  1. Τωρα Ντινα θες να βγαλεις λεφτα και απο τους φτωχους ανθρωπους; Συγχαρητηρια σε σενα και τους συμβουλους σου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ξέμεινε από λεφτά φαίνεται! τόσα χάλασε για τις εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι είναι φίλε αποστολη!
    Ουδείς αχάριστοτερος του ευεργετηθέντος!
    Πως το πήρες το jcb ?
    Οταν δεν σε παίρνει μην μιλάς καθόλου
    Ένας κάτοικος απο το Καραισκακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστή κίνηση κατα τη γνώμη μου η αγωγή!
    Δεν σημαίνει οτι οποίος εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος μπορεί να προσβάλλει όποιον θέλει με το έτσι θελω!
    Οταν κατηγορούμε κάποιον να έχουμε και αποδείξεις !
    Σκούρα τα πράγματα για τον Σόμπολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΥΝΗΣΗ. ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην βιάζεστε ! κι ο κατήγορος πρέπει να αποδείξει πράγματα... ότι δηλαδή διοικούσε σύμφωνα με το γραμμα του νόμου. Προτείνω να περιμένουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε 11.59 εδώ δεν μιλάμε για άσκηση κριτικής στο δήμο ! Όσοι είναι στο προσκήνιο ξέρουν οτι κρίνονται ! Εδώ γίνεται λόγος οτι χρησιμοποίησε το δήμο η κα κουμανδρακη για δικό της όφελος και δη για την οικία της! Οι κατηγορίες είναι σοβαρές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ ΝΤΙΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kυρια κουμανδρακη-σαμαρα αν εχετε σκοπο να συνεχισετε αυτη την τακτικη με τις αγωγες και μηνυσεις κατα των δημοτικων συμβουλων επειδη τα επιεχειρηματα καποιων δεν σας ειναι αρεστα τοτε λαθος δρομο διαλεξατε. Προσεξτε διοτι μπορει να γυρισει μπουμεραγκ αυτη η τακτικη. Σκεφθειτε λιγο αν στα πεντε χρονια που θα ειστε στην ανατιπολιτευση(αν θα παραμεινετε και δεν παραιτειθητε) καποιοιμ που θα ερθετε σε αντιπαραθεση με οξυτητα , χρησιμοποιησουν τις ιδιες μεθοδους τοτε εξω απο το δημαρχιακο μμεγαρο θα στηθουν μερικα δικηγορικα γραφεια για τα αυτονοητα. Βεβαια επειδη δεν ημουνπαρων στην διαδικασια να ακουσω τιε εκφρασεις που επικαλεισθε(οντως υποτιμητικες) το λογο επρεπε να τον εχει ο προεδρος του δημοτικου συμβουλιου ο οποιος ευθυς εξαρχης θα επρεπε να παρατηρησει τον δημοτικο συμβουλο για τους συγκεκριμενου χαρακτηρισμους. Επρεπε δηλ να του αφαιρεσει τον λογο να του ζητησει να ανακαλεσει και να διαγραφουαν απο τα πρακτικα(αν λεω ειπωθηκαν οντως αυτες οι εκφρασεις0.Επισης ο επικεφαλης της παραταξης πυ ανηκει επερπε να αναλαβει την ευθυνη και να του ζητησει να επανορθωσει.Επειδη οντως η κατασταση εινα τεταμενη ολο αυτο διαστημα πρεπει να υπαρξει μια συγκρατηση απο ολες τις πλευρες.Η διαδικασια των αγωγων και των μηνυσεων δεν θα φερει αποτελεσματα, τουναντιον θα επιδεινωσει περισσοτερο την κατασταση. Οι αιθουσες δικαστηριων δεν ειναι οι αποτελεσματικες μεθοδοι επιλυσης των διαφορων. --ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δημοτικό συμβούλιο επιπέδου!
    Πρρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 1.03 πμ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ[ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΔΑΝΕΙΚΑ],ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΚΟΤΑ ΠΙΝΕΙ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΙΛΕ 6:03 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΑΥΤΑ.ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ. ΣΟΜΠΟΛΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο