Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Αντάμωσαν με επιτυχία οι Βονιτσάνοι της Αθήνας




         Με ξεχωριστή επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Αντάμωμα απανταχού Βονιτσάνων, χθες βράδυ Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, στο μεζεδοπωλείο ΔΙΑΥΛΟΣ,  στο Θησείο, από τον Σύλλογο των εν Αθήναις Βονιτσάνων "Ο Αμβρακικός".
    Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το χώρο, το αδιαχώρητο επικράτησε και στις δυο αίθουσες, και ο χώρος αποδείχτηκε μικρός για να χωρέσει τους δεκάδες Βονιτσάνους και φίλους που παρευρέθηκαν..........

 
    Ήταν το πρώτο αντάμωμα που διοργανώθηκε με την ευθύνη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου και φυσικά με την απαραιτήτως παράλληλη στήριξη του παλιού συλλόγου, γι αυτό την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο  πρώην πρόεδρος Τσαβαλάς Κων/νος και στη συνέχεια ο νέος δραστήριος Πρόεδρος Διονύσης Χόρτης (όλοι μαζί, για το παρόν και το μέλλον της Βόνιτσας) καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, καλωσόρισε «στο σπίτι τους» τους Βονιτσάνους βουλευτές Κώστα Καραγκούνη και Νίκη Φούντα και  αναφέρθηκε στη σημασία του ανταμώματος. 
    Πρόσωπα γελαστά, γεμάτα συναισθήματα και αγάπη, άνθρωποι κάθε ηλικίας, πολύ μεγάλοι, με θύμισες για τη Βόνιτσα ήταν εκεί. 
    Η άψογη προετοιμασία, η ζεστασιά, η φροντίδα σε όλα, ήταν κάτι το απερίγραπτο. Το φαγοπότι, το τραγούδι από μικρούς και μεγάλους και το γλέντι με πολύ κέφι, συνεχίστηκε μέχρι τις πρωινές ώρες.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!! Μπράβο!!! Σε όλους!!!
Και του χρόνου!!!! Στο 2ο αντάμωμα!








































 








1 σχόλιο:

  1. Φωτογραφία με τον διαχειριστή του Κατούνα News δεν θα βάλετε; Αυτός τα μούτρα του τα έβαλε στο δικό του.

    Κατούνα Τραλαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο