Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Με κέφι και πολύ χορό η χοροεσπερίδα των Κωνωπινιωτών



     Μια πολύ ωραία βραδιά είχαν την ευκαιρία να περάσουν όσοι βρέθηκαν χτες το βράδυ, Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014, στη Μουσική Ταβέρνα «Ελαφοκυνηγός», στο Π. Ψυχικό, στη Αθήνα, όπου ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου πραγματοποίησε την καθιερωμένη του χοροεσπερίδα.
      Ο κόσμος δήλωσε παρών στηρίζοντας έτσι την Σύλλογο του χωριού στο δύσκολο έργο του και μέσα σε ένα ζεστό περιβάλλον με όμορφο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, οι Κωνωπινιώτες και οι φίλοι τους, πέρασαν ένα ευχάριστο βράδυ χορεύοντας και διασκεδάζοντας μέχρι τις πρωινές ώρες.......

 
Ήταν εκεί: 
Ο Χρήστος Τίγκας Πρόεδρος της τοπικής  κοινότητας Κωνωπίνας, ο Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ Δημήτρης Στεργίου, ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ζαρέντης, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ Βασίλης Μπουρνάζος, ο εκδότης και Διευθυντής της εφημερίδας “ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ” Χρυσόστομος Πατούλας, ο π. Πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπελιωτών Αθήνας Γιώργος Τσέλιος, ο πρωην Πρόεδρος του Συλλόγου Κατουνιωτών Αθήνας Βαγγέλης Κουτιβής,  από το Σύλλογο Θυρρειωτών Αθήνας η Ελευθερία Σώζου, τους  Μοναστηρακιώτες εκπροσώπησε ο Πετρόπουλος Διονύσης, ο Δημοσθένης Κουτσομπίνας πρόεδρος του Συλλόγου Φυτειωτών «Το Λιγοβίτσι», κ.α. 
Και του χρόνου!









































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο