Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Κακής ποιότητας σήμα στα ψηφιακά κανάλια στο Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου

          Μπορεί  η Δυτική Στερεά να πέρασε στην ψηφιακή εποχή, αλλά αυτό δεν ισχύει για όλους, αφού στο Αρχοντοχώρι δεν φτάνει καλά το επίγειο ψηφιακό σήμα.  Το μεγάλο πρόβλημα των κατοίκων  είναι ότι  έχουν μείνει με λίγα κανάλια και αυτά με το ζόρι πιάνουν και τα υπόλοιπα  ή έχουν χιόνι ή δεν έχουν καθόλου σήμα.
   Αναφέρει ο αναγνώστης:

   "Στο Αρχοντοχώρι πιάνουμε πολύ λίγα κανάλια στην τηλεόραση και συγκεκριμένα: Mega, Ant1 σε μερικούς με φωνή σε μερικούς χωρίς, star το οποίο τις περισσότερες φορές είναι χαλασμένο και χωρίς Δημόσια Τηλεόραση-ΝΕΤ. Αυτό γίνετε πάρα πολύ καιρό. Δεν επιτρέπεται στην εποχή που ζούμε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων".

ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ....



     Εδώ και τώρα οι αρμόδιες Αρχές του τόπου, να δουν τα παράπονα από τους κατοίκους του ορεινού χωριού για τις υποδομές σε βασικές υπηρεσίες και αγαθά που στο σύνολό τους παραμένουν υποβαθμισμένα και να αντιμετωπιστούν με αποτελεσματικό τρόπο.

4 σχόλια:

  1. Τώρα το θυμηθήκατε ? Είναι 2 χρόνια τώρα έτσι τα κανάλια στο Αρχοντοχωρι και σε ένα μήνα βάζουν το Digea...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να συμπληρώσω ότι και στην Κανδήλα δεν είναι καλύτερα.. με το που περνάει μηχανάκι στο δρόμο βγαίνει off το ψηφιακό.. Ευελπιστούμε ότι τον Νοέμβριο θα φτιάξει το σήμα, όπως υπόσχονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γενικα το σημα το ψιφιακο και εδω στην πολη ειναι δραμα . ιδικα αν υπαρχει κακοκαιρια χανωνται πολλα καναλια . εγω ενα δεν μπορω να καταλαβω ..... για ποιο λογο δαπανηθηκαν τοσα χρηματα για κατι που στην ουσια δεν προσφερει τιποτα το ιδιαιτερο . ισα ισα που μας αναγκασε ολους να παρουμε αποδικοποιητες . τελικα για ποιο λογο το κανανε αυτο ? η πλιατσκοκεφαλη στην διαφημηση το παρουσιαζει σαν δευτερα παρουσια !!!! αλλα εμεις παπαλα ... καλο ειναι για τις εταιριες που μπορουν να βλαιπουν ποσοι και τι κοιτανε την συκγεκριμενη ωρα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην ανυσηχειται συγχωριανοι θ τ φτιάξει ο αρετακιας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο