Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Ο Ηρακλής Αστακού στο 90′ το Μοναστηράκι με 2-1

         Τον κακό εαυτό του έδειξε στον αγώνα με το Μοναστηράκι ο Ηρακλής Αστακού, σε αντίθεση με τους τελευταίους αγώνες που έδειχνε να ανεβάζει στροφές και να παίζει καλό ποδόσφαιρο.
    Για μεγάλο μέρος του παιχνιδιού παρουσιάστηκε υποτονική και με πολλά νεύρα. Αυτή η εικόνα μας δεν στοίχισε γιατί ο κορυφαίος του αγώνα ΛΙΒΑΝΗΣ Παναγιώτης στο 90΄λεπτό κέρδισε πέναλτι το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα.
       Στο α΄ ημίχρονο και στο 45΄ λεπτό ο ίδιος παίχτης μας είχε ανοίξει το σκορ και ισοφάρισε η αντίπαλη ομάδα στο 68΄λεπτό μετά από ασυνεννοησία τερματοφύλακα και αμυντικών δείγμα της νευρικότητας που διακατείχε την ομάδα μας....

 
   Η φιλοξενούμενη ομάδα έπαιξε με αμυντικούς προσανατατολισμούς παρουσίασε αξιόμαχο σύνολο και δικαιολόγησε την βαθμολογική της θέση. 
     Μετά την πάροδο πέντε αγωνιστικών και γνωρίζοντας σε πρώτη φάση τον άγνωστο χώρο του Γ΄ομίλου της Β΄ κατηγορίας η ομάδα μας δείχνει να είναι από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου. 
    Αντίπαλος μόνο είναι ο κακός εαυτός μας που έχει σχέση με την ανεξήγητη νευρικότητα που βγάζει η ομάδα μας σε κάποια παιχνίδια, κάτι που πρέπει να σταματήσει για να μην υπάρξουν βαθμολογικές απώλειες.
Σχετικά καλή η διαιτησία του διαιτητικού τρίου ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ Ι., ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ Β. και ΞΥΣΤΡΑ. 

(ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ): ΛΙΒΑΝΗΣ Β., ΧΑΝΔΡΑΣ Δ., ΛΙΒΑΝΗΣ Π., ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Ι., ΚΟΥΝΑΔΗΣ Β., ΤΑΦΑΝΙ., ΤΡΙΑΝΤΗΣ Σ. (65΄ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ Σ.), ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ Δ. (57΄ΚΟΤΣΙΝΗΣ Σ.), ΚΟΥΚΟΥΡΔΕΛΗΣ Π., ΚΟΝΤΟΖΗΣΗΣ Μ., ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ Α. (77΄ΑΡΓΥΡΗΣ Α.).

       Την επόμενη αγωνιστική o Ηρακλής θα πάρει τους βαθμούς χωρίς να αγωνιστεί γιατί δεν συμμετάσχει στο πρωτάθλημα η Αναγέννηση Αστακού.
       Την μεθεπόμενη αγωνιστική, δηλαδή την 15/16-11-2014 o Ηρακλής  θα αγωνιστεί εντός έδρας με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ. Η ακριβή ημερομηνία του αγώνα θα οριστεί προσεχώς από την διοργανώτρια αρχή και θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

http://www.astakos-news.gr/

1 σχόλιο:

  1. Γιατι δεν λετε για το γκολ που ακυρωσε ο λαισμαν στο 85 του μοναστηρακι για φαουλ στο κεντρο της μεγαλης περιοχης το σκορ εκει θα ηταν 1-2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο