Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Σημαντική νίκη με 3-1 πέτυχε η Χρυσοβίτσα κόντρα στα Σαρδήνια




      Χωρίς να συναντήσει καμία απολύτως δυσκολία, η ΑΕ Χρυσοβίτσας επικράτησε με 3-1 της Πυραμίδας Σαρδηνίων, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Γ΄ Κατηγορίας ΕΠΣ Αιτ/νίας.
      Η ομάδα της Χρυσοβίτσας ξεκίνησε φουριόζα και στο 20ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Αχιλλέα Ζορμπά.  Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανέστατη και στο 43΄η Χρυσοβίτσα είχε δοκάρι με τον Σπύρο Ζορμπά. 
    Στην επανάληψη, μπήκαν ξανά δυναμικά και στο 48΄πέτυχαν το 2-0 με αυτογκολ. Ήταν λογικό μετά το σκορ 2-0 οι παίκτες της Χρυσοβίτσας να χαλαρώσουν γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν τα Σαρδίνια  και μείωσαν στο 61ο λεπτό με πέναλτι. 
    Τελικά στο 73΄ο Αχιλλέας Ζορμπάς πέτυχε το τρίτο γκολ και το δεύτερο προσωπικό του και έτσι η Χρυσοβίτσα καθάρισε άνετα το παιγνίδι............

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ....

 
     Από την γηπεδούχο ομάδα διακρίθηκαν ιδιαίτερα οι: Αχιλλέας Ζορμπάς,   Σπύρος Ζορμπάς και Αποστόλης Νάκας και από τα Σαρδίνια οι: Παπανίκος Ζαχ, Γιώτης Δ, και Τσεκούρας.
      Άριστη και υποδειγματική η διαιτησία του Θόδωρου Θεοδωρέλου  και των Βοηθών του Κατσαούνη Βασίλειο και Αρσένη Γ. οι οποίοι έδωσαν πραγματικά ρεσιτάλ σωστής διαχείρισης ενός παιχνιδιού τόσο με τα σφυρίγματά τους όσο και με την συμπεριφορά τους.
    Γιατρός του αγώνα ήταν η Ζαρκάδα Παρασκευή.   

Οι συνθέσεις: 

Α Ε Χρυσοβίτσας:
Ελευθεράτος Διον, Χατζης Γερ, Cela V, Μαλεσιάδας Μ, Ζορμπάς Αχ, Ζορμπάς Σπ, Ζορμπάς Σταμ, Ζορμπας Σπ, Ζορμπάς Χριστοφ, Νάκας Απ, Γαντζούδης Ταξ,

Αναπληρωματικοι:
Ζορμπάς Ηρ, Ζορμπάς Βελ, Νικολές Δ, Ζορμπάς Β, Αυδής Γ, Χαντζής Δ.

Πυραμίς Σαρδινίων:
Φώλιας Ν, Ζιώγας Δ, Γιώτης Αθ. Κ, Ζιώγας Απ, Γιώτης Δ. Κ, Ζαρναβέλης Γ, Παπανίκος Ζαχ, Τσεκούρας Δ, Μπεκιάρης Φ, Τσακανίκας Β, Τανταρούδας Χ,

Αναπληρωματικοι:
Αρσένης Χ, Πλατής Π, Φώλιας  Στ, Μιμηγιάννης Π, Ζιώγας Γ, Αρσένης Δ, Παπανίκος Κ. 































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο