Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Ο Ακαρνανικός Φυτειών επικράτησε με σκορ 3-1 κόντρα στα Καλύβια


      Επιστροφή στις νίκες για τον Ακαρνανικό Φυτειών με σκορ 3-1 απέναντι στον ΠΑΟ Καλυβίων, σε ένα χορταστικό παιγνίδι με πάθος και καλό ποδόσφαιρο, η ομάδα των Καλυβίων προηγήθηκε στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης με σκόρερ τον Ντόβρο.
     Στο πρώτο ημίχρονο ο Ακαρνανικός είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο γκολ παρά τις κλασικές ευκαιρίες που είχε κυρίως με τον Μακρυπίδη.
      Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ακαρνανικός μπήκε εξίσου δυνατά στο παιγνίδι αποφασισμένος να νικήσει. Στα πρώτα δέκα λεπτά του δευτέρου μέρους ο Ακαρνανικος σημείωσε 2 γκολ με σκόρερ τον Μακρυπίδη και στα μέσα της περιόδου ο Γαλάνης έκανε το τελικό 3-1.....



Πολύ καλή η διαιτησία των Ματσούκα, Μωραίτη και Κωνσταντάρα.

Συνθέσεις:
Ακαρνανικός (Γαλάνης Κ.): Καρακασιάδης, Κορώσης, Παληγεώργος (62' Τσιλίκας), Σίμος, Σαλτογιάννης, Τσάκαλος, Μακρυπίδης, Γαλάνης, Μαλιγιάννης, Καρακώστας (86' Καραπάνος), Μηλιώνης (76' Ρεντίφης).

Καλύβια (Ζαχαράτος Λ.): Ανδριόπουλος, Καρασάββας (60' Καρέλης), Γαλιάς, Μυλωνάς Ν., Πεσλής, Πυθούλας, Μυγδάκης, Γαλανόπουλος (75'Στρατόπουλος), Ντόβρος, Τασούλης, Μυλωνάς Ι (75' Ζαχαράτος). 





http://akarnanikos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο