Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Διακοπή κυκλοφορίας στο 2ο χλμ της επ. οδού Αγρινίου – Νεάπολης

epi-erga
Την διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από το 2ο χλμ ( κόμβο Αμαλίας)  έως το 3ο χλμ ( Διασταύρωση Τριαντέικα) της Δημοτικής Οδού  Αγρινίου – Νεάπολης και εκτροπής της κυκλοφορίας μέσω της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων,  λόγω εκτέλεσης εργασιών, αποκατάστασης Γέφυρας αποφάσισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Ι. Ματσούκας.
Αναλυτικά η απόφαση:...

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
ΑΡΘΡΟ (1)

α. Tην διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων  από το 2ο χλμ ( κόμβο Αμαλίας)  έως το 3ο χλμ ( Διασταύρωση Τριαντέικα) της Δημοτικής Οδού Αγρινίου – Νεάπολης και εκτροπής της κυκλοφορίας μέσω της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων,  κατά το χρονικό διάστημα από 21-11-2014 έως και 26-11-2014, λόγω εκτέλεσης εργασιών, αποκατάστασης Γέφυρας .

Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται  από την Τεχνική Εταιρεία του Δήμου Αγρινίου καθημερινά κατά τις ώρες 07.00΄ έως την 18.00΄ .
β. Η Τεχνική εταιρεία του Δήμου Αγρινίου, υποχρεούται καθ’ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών να τοποθετεί και να συντηρεί την οδική σήμανση για τα εκτελούμενα έργα,  για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

ΑΡΘΡΟ (2)
Η παρούσα απόφαση ισχύει ΜΟΝΟ κατά την ως άνω χρονική διάρκεια και αρχίζει από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης (ΔΙΠΑΔ/οικ. 502/1-7-2003 Υπουργική Απόφαση [Β/946/2003].
Οι παραβάτες της παρούσης διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 (Α-57) περί Κ.Ο.Κ., όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 3542/2007 (Α-50) και η εφαρμογή της ανατίθεται στο Τ.Τ. Αγρινίου, το οποίο παρακαλείται για την λήψη των επιβαλλομένων μέτρων αρμοδιότητάς του, επιβλέποντας την τοποθέτηση της απαραίτητης σήμανσης στο χώρο από την αρμόδια εταιρεία.

agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο