Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΙΤΡΑ - Δύο συλλήψεις για την απαγωγή της 27χρονης

     Δύο άτομα, ένα ελληνικής και ένα γεωργιανής υπηκοότητας, προσήγαγαν κατά τις πρώτες πρωινές ώρες αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την υπόθεση της απαγωγής της 27χρονης ανηψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης.

Δύο συλλήψεις για την απαγωγή της 27χρονης 
    Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι προσαχθέντες είναι 48 και 53 ετών και φέρονται ως ύποπτοι ότι έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση της απαγωγής.
     Το κρησφύγετο, όπου κρατούσαν την 27χρονη, εντοπίστηκε στη Λούτσα και ανήκε στην πεθερά του Έλληνα υπόπτου. Στο σπίτι αυτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρέθηκε σημαντικό χρηματικό ποσό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο άνδρες προέρχονταν από το επαγγελματικό περιβάλλον του πατέρα της κοπέλας.........

 
   Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να δώσει η αστυνομία στη συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποίησει σήμερα το μεσημέρι. 

Καθοριστικά τα ίχνη DNA 
  Αργά χθες το απόγευμα ίχνη DNA των δραστών της απαγωγής της φοιτήτριας εντόπισαν οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, γεγονός που θα βοηθήσει στην έρευνα για τον εντοπισμό τους.
   Το DNA, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, εντοπίστηκε σε δύο σημεία, στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησαν οι δράστες για τον πατέρα της κοπέλας στο παρμπρίζ ενός φορτηγού στη Νέα Ιωνία και στα ρούχα της κοπέλας.
   Το δεύτερο DNA, στα ρούχα της απαχθείσας, φέρεται ότι είναι του οδηγού του αυτοκινήτου που την μετέφερε κοντά στο σπίτι της, με τον οποίο ήλθε σε επαφή όταν άρχισε η διαδικασία της απελευθέρωσής της.
    Παράλληλα με αυτά τα ευρήματα, οι αστυνομικοί αναμένουν και τα αποτελέσματα από την έρευνα των τηλεφωνικών κλήσεων των απαγωγέων, ώστε να προσθέσουν ένα ακόμη κομάτι στο πάζλ για την εξιχνίαση της απαγωγής της 27χρονης ανιψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννη Καυμενάκη.

http://www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο