Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Συνελήφθησαν οι απαγωγείς της 27χρονης

Πρόκειται για δύο Έλληνες, ηλικίας 53 και 48 ετών - Οδηγούνται στον εισαγγελέα - Προέρχονται από τον επαγγελματικό χώρο του πατέρα και της κόρης - Έχει βρεθεί ο φάκελος με τα 82.500 ευρώ που δόθηκαν ως λύτρα για την απελευθέρωση της 27χρονης, το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες για την απαγωγή της, το όπλο, καθώς και τα κρησφύγετά τους......

Τη λύση στο μυστήριο φαίνεται πως βρήκαν οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. καθώς όλα δείχνουν πως μπόρεσαν να εξιχνιάσουν την υπόθεση της απαγωγής της 27χρονης ανηψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης.
Νωρίς το πρωί της Κυριακής δύο Έλληνες, ένας 53χρονος και ένας 48χρονος, συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στην Ασφάλεια καθώς φέρονται να έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην απαγωγή της 27χρονης. Οι  δύο άντρες προέρχονται από τον επαγγελματικό χώρο του πατέρα και της κόρης και είχαν πληροφορηθεί για τη συγγενική σχέση της κοπέλας με τον εφοπλιστή θείο της, Γιάννη Καϋμενάκη, γι' αυτό και αρχικά είχαν ζητήσει λύτρα ύψους ενός εκατ. ευρώ.
Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα από ώρα σε ώρα, ενώ οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζονται καθώς θεωρούν πως οι δύο άντρες είχαν συνεργούς.
Πάντως, η επιτυχία των αντρών της Ελληνικής Αστυνομίας είναι σημαντική καθώς μέσα σε μία εβδομάδα από την απελευθέρωση της 27χρονης, και κάτω από άκρα μυστικότητα, κατάφεραν να ξετυλίξουν το κουβάρι της απαγωγής.
Μέχρι στιγμής και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει βρεθεί ο φάκελος με τα 82.500 ευρώ που δόθηκαν ως λύτρα για την απελευθέρωση της 27χρονης κοπέλας, το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες για την απαγωγή της, το όπλο, καθώς και τα κρησφύγετά τους. Μάλιστα, ως έδρα φέρονται να είχαν τον Ασπρόπυργο.
Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται από την ΕΛ.ΑΣ στις 13.30.
Να σημειωθεί πως την Κυριακή διέρρευσε πως οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν γενετικό υλικό στα ρούχα της κοπέλας, πιθανότατα από τη μεταφορά της με μοτοσυκλέτα όταν αφέθηκε ελεύθερη.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο