Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Τροχαίο στην Αμφιλοχία στο σημείο καρμανιόλα (2ο χιλ.) Αμφιλοχίας-Βόνιτσας (φωτο)


Συνεχίζονται τα τροχαία ατυχήματα στο γνωστό σημείο καρμανιόλα

     Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στις 7:00 π.μ στο 2ο χιλιόμετρο Αμφιλοχίας-Λευκάδας, κοντά στο εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου, όπου Ι.Χ με κατεύθυνση προς Βόνιτσα εξετράπη της πορείας του. 
    Τυχερός στάθηκε ο 31χρονος οδηγός από την Αχαΐα, αφού δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, αλλά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Αμφιλοχίας απλά και μόνο για προληπτικούς λόγους.
     Όπως έχουμε επισημάνει επανειλημμένως, πρόκειται ένα σημείο όπου με τις πρώτες βροχές συμβαίνουν τροχαία ατυχήματα και μάλιστα μερικά από αυτά θανατηφόρα........



   Πόσα ακόμα τροχαία ατυχήματα, τραυματισμοί, καταστροφές περιουσιών πρέπει να συμπληρωθούν, ώστε να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιες αρχές; Είναι τραγικό το γεγονός ότι για λίγα μέτρα κατασκευής ασφαλτοτάπητα θρηνούμε κάθε χρόνο θύματα.

http://e-maistros.gr/main/
http://www.agriniopress.gr/



1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ ΦΤΕΝΕ ΤΩΡΑ,,.. ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΑΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΑΙ , Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ 3 Χ Μ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ .ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΑΙΝΑ ΑΙ ΝΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο