Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Ο Ακαρνανικός Φυτειών έχασε με 1-3 στην έδρα του από την Παραβόλα

   Ο Ακαρνανικός ηττήθηκε στην έδρα του απο την Παραβόλα με 1-3 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής για τη Β΄Κατηγορία (2ος όμιλος).  
       Ο Ακαρνανικός προηγήθηκε στο 5' λεπτό με κοντινό σουτ του Καραπάνου Κ. ενώ για την ομάδα της Παραβόλας τα γκολ πέτυχαν ο Σταμάτης στο 35' ο Ρεπανίδας στο 53' και ο Δρόσος στο 88' λεπτό......



   Πολύ καλή η Διαιτησία των Πατρόπουλο, Στεφανίδη και Βελαώρα.

Ακαρνανικός: Καρακασιάδης, Σίμος Θ., Παληγεώργος (23' Γαλάνης), Σίμος Β., Καραπάνος Θ., Σαλτογιάννης, Μακρυπίδης, Καραπάνος Κ. (75' Τζαχρήστας), Μαλιγιάννης, Καρακώστας, Τσιλίκας (82' Δράκος).

Παραβόλα: Πατσούλης, Γιαννακάς, Δρόσος Ι., Καλαμπαλίκης, Μπαρδάκης Χ., Σταμάτης Γ., Ρεπανίδας, Αλ-Γιουσούφ(84' Παναγιωτόπουλος), Σταμάτης Ε., Μπαρδάκης Χ., Δρόσος Γ. 

http://akarnanikos.blogspot.gr/





8 σχόλια:

  1. Τι έχει να πει η φετινή διοίκηση και το προπονητικό τίμ. Θα μείνει η ομάδα στη κατηγορία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΕΡΙΣΥ Η ΟΜΑΔΑ ΠΕΤΑΓΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΕ ΠΕΝΤΑΡΕΣ ΕΞΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΤΑΡΕΣ. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙ ΑΥΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΟΥΝΕ. ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΙ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φενοτανε απο την αρχη οτι η ομαδα δεν επεζε μπαλα δεν κατεβαζει την μπαλα κατω . τωρα τι φτεει αγνωστο .ασ ελπισουμε τουλαχιστον να μην πεσει κατηγορια αν και το βλεπω χλομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΥΣΗΧΑΣΟΥΜΕ .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πλακα στην πλακα ο ενα δυο μασ εφτιαξε ομαδα και με δικα μασ παιδια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπα τι λετε τωρα .αυτο το συμβουλιο θα την παει γ εθνικη..//.αν δεν την παει γ τοπικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κριμα τοσα σχολια και να ειναι αρνιτικα για μια τοσο ιστορικη ομαδα . ειμαι φυτειωτησ και ντρεπομαι. φτιαξετε μια ομαδα σασ παρακαλω που να πεζουν μικρα παιδια απο το χωριο μασ και οτι γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΤΙ ΠΕΡΥΣΙ..ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ 2 3 ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΥΣ..ΟΠΟΤΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΗΝΗ,ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΝΥΧΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ,ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΗ ΤΟΥΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο