Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

1ος σύλλογος στην Ελλάδα ο ΑΣ Θησέας Αιτ/νίας στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα κάτω των 11 ετών



1ος σύλλογος στην Ελλάδα ο ΑΣ Θησέας Αιτ/νιας στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα κάτω των 11 ετών το kim&liu. Ο κορυφαίος σύλλογος του νομού μας συμμετείχε με 12 αθλητές κατακτώντας 10 μετάλλια. 7 χρυσά 2 ασημένια και 1 χάλκινο. Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν κι άλλοι σύλλογοι από το νομό μας χωρίς να διακριθούν παραπλανώντας τον κόσμο για επιτυχίες.....
Ο Α Σ Θησέας Αιτ/νιας είναι ο κορυφαίος σύλλογος πολεμικών τεχνών στην επαρχεία με αθλητές στην εθνική ομάδα και με τον προπονητή του συλλόγου Κακαρέλη Νίκο να είναι ομοσπονδιακός προπονητής και πρωταθλητής Ευρώπης.  
Χρύσα μετάλλια κατέκτησαν οι: Τσίγκα Μαριτίνα, Καλτσή Φαίη, Μπιτσικώκου Δήμητρα, Κουτρομάνου Ιωάννα, Τόλη Στέλλα, Κουμούδη Άννα, Νικολόπουλος Παντελής. Ασημένια κατέκτησαν οι Τσίγκας Λεωνίδας και η Τσίγκα Χριστίνα. Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Τσίγκα Αρετή. Ο κορυφαίος σύλλογος τα τελευταία 10 χρόνια στις ηλικίες κάτω των 11 χρονών εχει βρεθεί στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης πολλές φορές. Συγχαρητήρια στους προπονητές του συλλόγου Νίκο Κακαρέλη και Αλέκο Κακαρέλη για την σπουδαία δουλειά που κάνουν και φέρνουν τον σύλλογο στην κορυφή στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα taekwondo κάτω των 11 ετων. 








1 σχόλιο:

  1. Είναι πολύ καλο τα παιδιά να ακολουθουν τον αθλητισμο συγχαρητηρια σεόλα τα παιδια και στην σχολη με τις πρωτιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο