Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

H ανακοίνωση της αστυνομίας για τις συλλήψεις στο μπαρ της… ακολασίας

Συλλήψεις σημειώθηκαν σήμερα για διευκόλυνση ακολασίας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Νεοχώρι. Αναφέρει η αστυνομία:
Συνελήφθησαν, σήμερα (15-10-2014) νωρίς το πρωί, στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, ένας 65χρονος ημεδαπός και τρεις αλλοδαπές γυναίκες, υπήκοοι Αλβανίας, Βουλγαρίας και Σλοβακίας, ηλικίας 45, 19 και 24 ετών αντίστοιχα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και για υγειονομικές παραβάσεις.....

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει ένας ημεδαπός ηλικίας 48 ετών, ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος αναζητείται.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα τους, πραγματοποίησαν επιχείρηση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ) στο Νεοχώρι, όπου σύμφωνα με αυτές, θαμώνες του καταστήματος συνευρίσκονταν ερωτικά έναντι χρηματικής αμοιβής με αλλοδαπές γυναίκες.
Αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, ζήτησε να συνευρεθεί ερωτικά με τη 19χρονη, που εργάζονταν στο μπαρ, η οποία του απαίτησε να καταβάλλει το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ στη 45χρονη.
Στη συνέχεια, ο αστυνομικός αφού παρέδωσε το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, στη 45χρονη, κλιμάκιο αστυνομικών που επιτηρούσαν το μπαρ εισήλθε στον χώρο και συνέλαβε την 45χρονη, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, καθώς και τον 65χρονο προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι, οι τρεις δράστιδες, που εργαζόντουσαν στο κατάστημα δεν κατείχαν πιστοποιητικό υγείας από τις αρμόδιες αρχές.
Οι δράστες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.


.agrinionews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο