Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Γιώργος Αποστολάκης: Αυτός δεν είναι Δήμαρχος, είναι ο... Σούπερμαν!

Γράφει ο: Άκτιος

    Είναι πουλί, είναι αεροπλάνο; Όχι είναι ο... Σούπερ δήμαρχος! Ο άνθρωπος που κατάφερε να υλοποιήσει σε μόλις ένα (1)!!! μήνα θητείας του, στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας, περισσότερα έργα απ’ όσα έχουν πραγματοποιήσει  όλα τα προηγούμενα χρόνια, όλες οι δημοτικές αρχές του τόπου μας.
      Τέτοιο «δούλεμα» που πέφτει στους συνδημότες μας, από τα παπαγαλάκια του Δήμου, απλά δεν υπάρχει!!! αφού έχουν πάρει ένα από αυτά τα κινέζικα πιστολάκια που πουλάνε οι μαύροι και κάνουν φούσκες με απορρυπαντικό, γεμίζοντάς μας από φούσκες έργων.
     Για να καταλάβετε τι εννοώ, έφτασαν στο σημείο να εμφανίσουν –μέσω του... τόσο αντικειμενικού Μπλογκ ΚΑΤΟΥΝΑ NEWS μια λίστα έργων και δομών (προσπαθούν να οικειοποιηθούν  έργα και τα βαφτίζουν δικά τους….) που δημιούργησε δήθεν ο Δήμαρχος Αποστολάκης μέσα σε ένα μήνα!!. Ναι καλά διαβάσατε μέσα σε 30 μέρες….
       Ξέρετε πόσα έργα προσπαθούν να μας πείσουν ότι έγιναν: ΚΔΑΠ  ΠΑΛΑΙΡΟΥ, είσοδος Μοναστηρακίου, ανάπλαση Θυρρείου – Μοναστηρακίου, Καθαρισμός στα χωριά, Καθαρισμός Βόνιτσας και Παλαίρου, λύθηκαν τα προβλήματα σχολικής στέγης, φωτισμός κάστρου και άλλες μικρότερες δράσεις και παρεμβάσεις.........



    Για όνομα του θεού; Στον ένα μήνα μέχρι σήμερα τόσα έργα;
    Φταίω εγώ που υποστηρίζω ότι αυτός δεν είναι δήμαρχος, αλλά... υπεράνθρωπος; Τόσα έργα δεν είχε εμφανίσει ούτε ο Περικλής στην Αθήνα στο λεγόμενο «Χρυσό Αιώνα»!!
     Ποιο Μόντε Κάρλο; Βενετία έγινε η Βόνιτσα και τα χωριά του δήμου. Το μόνο που μας λείπει είναι οι γόνδολες….

    Αποδεικνύεται περίτρανα πως η μόνη ηδονή είναι να γράφουν μυθεύματα για το έργο του Αποστολάκη και τους άθλους του, γλύφοντάς τον με κάτι γλώσσες σαν γραβάτα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Με τα λεφτά μας πληρώνουν τα παπαγαλάκια τους να γράφουν μπούρδες που τους εκθέτουν. Ένας ή περισσότεροι παπαρολόγοι γράφουν εκθέτοντας τη δημοτική αρχή. Όλα όσα γράφουν σύντομα θα λειτουργήσουν σαν μπούμεραγκ εναντίον τους.

    Ας δούμε πως προσπαθούν να βαφτίσουν το κρέας-ψάρι και τη νύχτα-μέρα.
    Να ένα παράδειγμα: Το ΚΔΑΠ Παλαίρου, που προσπαθούν να οικειοποιηθούν  και  το βαφτίζουν έργο Αποστολάκη.  Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας χορηγεί με απόφαση της στις 18 Αυγούστου 2014 άδεια λειτουργίας του ΚΔΑΠ :
     Επίσης στις 11 Ιουλίου 2014 το ΠΑΛΑΙΡΟΣ ΝΕWS γράφει σχετικά με το ΚΔΑΠ:
     Όσο για τα άλλα ανύπαρκτα  έργα που γράφουν, πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες αφού έχουν δρομολογηθεί, από κάθε πλευρά (τεχνικά-οικονομικά) από τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές.

ΥΓ1:  Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με τη νέα δημοτική αρχή Ακτίου Βόνιτσας αφού ακόμα δεν στέγνωσε ο αγιασμός της ορκωμοσίας από τα κοστούμια τους. Όμως όταν μόνιμα προκαλούν τα παπαγαλάκια κι όταν βαφτίζονται ακόμα και οι προσκυνηματικές επισκέψεις στον Άγιο Ιερόθεο (στη Κομποτή έφθασε η χάρη τους) και οι μάσες «Ενημερώσεις για το φράγμα Αχυρών», αυτό είναι κατάντημα, νοσηρές καταστάσεις και υποτιμάνε τη νοημοσύνη των Δημοτών.

ΥΓ2:  Επειδή τη πρεμούρα τους να εμφανίσουν έργα δικα τους μέσα σε ένα μήνα,  πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε ως... ανέκδοτo και απλά να το ρίχνουμε στο καλαμπούρι! σε λίγες μέρες έρχεται νέος δικτυακός τόπος.  «’Ερχεται βροχή έρχεται μπόρα», όπως λέει το γνωστό τραγούδι του Σαββόπουλου.


16 σχόλια:

  1. ΑΚΤΙΕ τι τρεμούρα είναι αυτή . Δεν σου αρέσουν οι ενέργειες του Αποστολάκη ; Συνήθησες την απραγία και την αδυναμία των προηγούμενων και έπαθες ψυχολογικό τραλαλα ;
    Χαλάρωσε γιατί για δέκα χρόνια θα σε κυβερνάει ο ίδιος Δήμαρχος . Ο Γεώργιος Αποστολάκης.
    Άντε τώρα να πιείς το τσαγάκι σου και περαστικά σου.
    Ο ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα από τα βασικά εργαλεία άσκησης ΜΗ-πολιτικής του ΠΑΣΟΚ ήταν η προπαγάνδα.
    Για την τηλεόραση(τότε κρατική)ο τότε υπεύθυνος τύπου του ΠΑΣΟΚ(Μαρούδας) αλλά και ο υπουργός εσωτερικών (Κουτσογιωργας) είχαν φτάσει στο σημείο να απειλούν ότι θα ρίξουν τους δορυφόρους που θα εξέπεμπαν ελεύθερο τηλεοπτικό πρόγραμμα.
    Ο τωρινός δήμαρχος γέννημα και θρέμμα του βαθέως ΠΑΣΟΚ έκανε κάτι ποιό έξυπνο(πασοκικά) και ταυτόχρονα ποιο επικίνδυνο.
    Κατάφερε να έχει με το μέρος του προεκλογικά πολλά τοπικά blogs (Katouna News ,Ambrakikos News Αktiovonitsa nes κ.λ.π) σπέρνοντας "ειδήσεις" ψεύτικες περί ημετέρων που έτρωγαν από τον ΔΗΜΟ κ.λ.π.
    Από το να κάθεται στα καφενεία της Μπούχαλης και να διαδίδει ψεύδη βρήκε ποιο τεμπέλικο και δημιουργικό τρόπο να περάσει τα ψεματά του.Το διαδίκτυο.
    Έφτασε στο σημείο στο facebook που δημιούργησε προεκλογικά να φαίνεται ότι είναι απόφοιτος Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης (πράγμα που όλοι γνωρίζουμε ότι δεν ήταν ποτέ).Οταν τον κράξανε το έβγαλε από το profil του facebook.
    Mετεκλογικά αφού σταμάτησε μερικά απο τα φιλικά του blog κράτησε τον
    βασικό προπαγανδιστικό μηχανισμό ...το Katouna News του κυρίου Κουτιβή ο οποίος ως ο κατάλληλος (κατά τον κύριο Αποστολάκη) διανοούμενος θα μας διδάξει τι εστί πολιτισμός του κλαρίνου και της προβατίνας.
    Έτσι είναι τα γραμμάτια πρέπει να εξοφλούνται ο κύριος Κουτιβής θέτει την προπαγάνδα (φωτογραφίες επιχωματώσεων ,εκχωματωσεων,φορτοεκφορτώσεων της μπουλτόζας) στην διάθεση του κυρίου Αποστολάκη ...και ο κύριος Αποστολάκης τον αμοιβή σε ρόλο συμβούλου Πολιτισμού.
    Το ένα χέρι νίβει τα άλλο και τα δύο μαζί μας δουλεύουνε κανονικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς ανώνυμο των 3:16
    Στην θέση των ολίγων δεν θέλουμε έναν επικίνδυνο ψεύτη (γέννημα θρέμμα του ΠΑΣΟΚ που κατεστρεψε την χωρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακτιε να ξερεις οτι ουτε το κδαπ Παλαιρου θα ξεκινουσε,ούτε το Δημοτικο Σχολειο Βονιτσας θα λειτουργουσε. Ολα ηταν παρατημενα στην τυχη τους. Ναι μεν βγηκε η αδεια για λειτουργησει το ΚΔΑΠ αλλα αν δεν γινοταν παρεμβαση απο τους νυν δεν θα λειτουργουσε ποτε διοτι χαθηκαν και πολλα κονδυλια επειδη δεν ειχαν γινει οι απαραιτητες ενεργειες. Μηπως ξερεις οτι το Δημοτικο Σχολειο στηθηκε μεσα σε 10 μερες για να πανε τα παιδια μας; αφου οι προηγουμενοι απο την αλλη μερα των δευτερων εκλογων δεν ξαναπατησαν στα καθηκοντα τους και δεν ασχοληθηκαν καθολου με το θεμα; περασε ενα καλοκαιρι και δεν ειχε γινει τιποτα. Αλλα οτι καλο να γινει σ΄αυτο τον τοπο παντα το κατακρινουν. Μαλλον ξεχασες ΑΚΤΙΕ (ο θεος να σε κανει με τις βλακειες που λες) οτι ενα καλοκαιρ βρωμισε ολοκληρος ο Δημος και μπηκαν τα φιδια στα σπιτια μας. Αντε λοιπον ασχολησου με τιποτε αλλο κι ασε τους αλλους να κανουν κατι καλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. που παμε ωρε.....τετοιοι που ειμαστε καλα να μας κανουν...μας πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες.....ποιος τη χαρη μας.....μονο η ΒΟΝΙΤΣΑ εχει δημαρχο ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ....και εσυ ΑΝΩΝΥΜΕ 3:16,Ο ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΣ ,, χαλαρωσε λιγο....και εσυ ο ιδιος ξερεις πως ολα αυτα ειναι ψεματα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oi δημοτικοί σύμβουλοι της Κατούνας ζήλεψαν την δόξα του Αποστολάκη και εκοψαν τα πεύκα από το νεκροταφείο της Κατούνας οχι αυτά που ηταν κοντά στα κάγκελα του νεκροταφειου γιατί θα κατέστρεφονταν τα κάγκελα
    πέφτοντας τα δένδρα πάνω.Εκοψαν τα δένδρα που ηταν μακριά απο τα κάγκελα.Δεν ηξεραν φαίνεται οτι τα πευκα δεν είναι καλά καυσόξυλα.
    ειναι για κλάματα τα παιδια
    τα πεύκα που εκοψαν δεν πειραζαν κανένα.Ο λαός τώρα είναι στην εξουσία.περνάμε μέρες 1981

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι δημοτικοί σύμβουλοι της Κατούνας θα ψηφισουν την αποφαση της οικονομικής επιτροπής για αυξηση των δημοτικων τελων στον τεως δημο μεδεωνος από 100% εως 400%
    ωρε σακούλα που θα ανοίξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕΤΆ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ
    ΤΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Α ρε πρόεδρε της Κατουνας που έβαλες τόσα και τόσα μεροκαματα, που ξεθαμνωσες όλα τα οικόπεδα, που χαλικοστρωνεις για πες μας τι θα πεις τώρα στους δημότες που αυξάνετε τα δημοτικά τέλη εκατό τοις εκατό. Και άραγε που θα βρείτε τόσα λεφτά να πληρώσετε; τι σε περιμένει μωρέ Θωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 30 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ!!

    Το Show της μπουλντόζας: ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΟΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΣΤΗ ΚΑΤΟΥΝΑ! - ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΣΤΗΝΤΡΥΦΟΥ! - ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ!
    O δημότης Ακτίου Βόνιτσας θέλει να έχει στο πλευρό του έναν Δήμαρχο που να καταλαβαίνει τα προβλήματα τα δικά μας και να υπηρετεί τις ανάγκες των δημότων του και όχι τον μεγαλοϊδεατισμό ή τις εργολαβίες κάποιων τρίτων.
    Και δεν αντέχει τις κάθε λογής Αντουανέτες που προτρέπουν το Δήμαρχο να καταναλώσει άφθονο παντεσπάνι (καλοφάγωτα εύχομαι στους εργολάβους), και στο λαό να μην υπάρχει ούτε ψίχα ψωμί.
    Να σταθούμε απέναντι σε κάθε μπουλντόζα που ισοπεδώνει τη ζωή μας….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kάποτε είχαμε τον ΠΑΤΑΚΟ με στο μυστρί.....εεεε..τώρα έχουμε τον ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ με την μπουλτόζα!!

    Σημεία των καιρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάει η βλακεία σύννεφο. Καλά καθαριότητα δεν θέλουμε; Μας αρέσει το σκουπιδαριό τελικά . Μάλλον αρέσει στους θιασώτες της ρεμούλας και της αρπαχτής. Αρέσει σε αυτούς που και καλά καθάριζαν .....Αρέσει στους εργολάβους που άνοιγαν δρόμους , καθάριζαν και στο τέλος δεν γινόταν τίποτα γιατί, γινόταν από το κρεβάτι των εργολάβων και από τις καρέκλες των αντιδημαρχέων.
    Καταλάβετέ το ο Δήμος αλλάζει και οι παροχές στον πολίτη αυξάνονται. Φυσικά αυξάνονται και οι υποχρεώσεις των δημοτών . Δεν μπορεί να θέλεις καθαρή Κονωπίνα και να μην πληρώνεις ως Δημότης.
    Οι λαϊκισμού τύπου αυξήσετε τα τιμολόγια ας σταματήσουν . Θέλεμου καθαρό Δήμο θα πληρώσουμε 30 ευρώ το χρόνο περισσότερο. Θέλουμε κατάντια και βρωμιά, καλύτερα να μετακομίσουμε σε άλλο Δήμο.
    Α και κάτι άλλο . Άκτιε το τσαγάκι σου το ήπιες; Πάρε και μια ασπιρίνη γιατί ο Αποστολάκης θα είναι Δήμαρχος μέχρι το 2025 και θα αλλάξει προς το καλύτερο αυτόν τον Δήμο.
    Ο Ανακτόριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. geloyne oloi me tin farsokomodia tou dimarxeiou vonitsas. sas eklepsan tin psifo i eniote tin agorasan kai tora ta pernoun piso. den tha upirxe sxoleio an den skoupizan 3 meres oi kargileoi ha ha ha ha gelaei o kosmos me afta pou grafete. ksipnate zoa. ksipnate vonitsanoi. sas pithoun oti o apostolakis ekane ta erga. pou itan i anaplasi 10 xronia kargioli eixame. pou einai ta sxoleia 10 xronia kargioli pou einai ta erga? ksipnate vonitsanoi ksipnate toulaxiston kanate to lathos alla min trote amasita ta psemmata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ?Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Ανωνυμο
    21 Οκτωβρίου 2014 - 4:27 μ.μ.

    Αποστολάκη εσύ είσαι;;

    Μίλησες προς τους δημότες προεκλογικά και τους είπες ότι θα αυξήσεις τις παροχές (μπουλτόζες ,έξοδα μετακίνησης φωτογραφου για να προπαγανδίζει τα δήθεν έργα μέσω katounanews) αλλά θα αυξήσεις και τα τέλη;;
    Πότε έγινε αυτό;;
    Διορισμούς δεξιά και αριστερά έταξες στο δήμο προεκλογικά και όχι αυξημένα τέλη.

    Εγώ θα πληρώσω τις βενζίνες της μπουλτόζας και τις φωτογραφικές μηχανές;;

    Δεν πάτε καλά ρε.

    Έκκληση σύσσωμη η αντιπολίτευση να φέρει ως θέμα την αύξηση των τελών για να φανούν τα καταλόγιστα ψάματα του τωρινού δημάρχου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα έχει καλαμπούρι όταν φτάσει το θέμα των δημοτικών τελών στο ΔΣ. Εκεί θα καταλάβουν όλοι τι πληρώνουν οι Βονιτσάνοι, τι πληρώνουν οι Ζαβερτιανοί και τι οι Κατουνιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο