Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Αίολος Αστακού :Διοργάνωση εκδρομής στη Βόνιτσα, για τον αγώνα με τη Μεταμόρφωση Βόλου

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 19/10/2014 διοργανώνουμε εκδρομή στη Βόνιτσα, προκειμένου οι φίλαθλοι της ομάδας μας να παρακολουθήσουν τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΜΣ Αίολος Αστακού-Α.Ο Μεταμόρφωση Βόλου.....

Ωρα αναχώρησης: 15:00
Πληροφορίες-κρατήσεις θέσεων: τηλ.6986281145

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ανήλικοι θα πρέπει να συνοδεύονται.                                                       

15 σχόλια:

  1. Λυχνε παραιτησου για να σωθεί η ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρωτη φορα βλεπω να μπαινει λεωφορειο στουσ εντος εδρας αγωνες και να μην μπαινει στους εκτος...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φίλε μου, δεν ξέρω τι κακό σου έχω κάνει για να βγάζεις τέτοια κακία ή απλώς δεν με γουστάρεις , αλλά θα σου εξηγήσω γιατί δεν μπορώ να ικανοποιήσω την επιθυμία σου στην παρούσα στιγμή.
    1.Η ομάδα έχει ένα ρόστερ με παιδιά αναγνωρισμένα τόσο για τις μπασκετικές τους ικανότητες ,όσο και για το ήθος του χαρακτήρα τους.
    2.Η ομάδα έχει έναν προπονητή που απολαμβάνει το σεβασμό όλης της μπασκετικής Ελλάδας.
    3.Η ομάδα έχει ένα διοικητικό συμβούλιο με παιδιά "διαμάντια"(εκτός απο εμένα φαντάζομαι).
    4. Η ομάδα έχει χαρακτηριστεί ως φαβορί από όλους στο χώρο του μπάσκετ για την άνοδο στην Β΄Εθνική.
    5.Ο σύλλογος αναδιοργανώνει τα τμήματα υποδομής και κάθε απόγευμα το γήπεδο είναι γεμάτο με μικρά παιδιά όλων των ηλικιών και απολαμβάνουμε τα θετικά σχόλια και την εμπιστοσύνη των γονιών.
    Επειδή λοιπόν σε όλα τα παραπάνω έχω βάλει και εγώ ένα πολύ μικρό πετραδάκι, και επειδή στην ζωή μου έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν,σε ενημερώνω ότι η παραίτησή μου είναι στην διάθεση του Προέδρου από την πρώτη στιγμή που έγινα μέλος στο ΔΣ.
    Φοβάμαι ότι είσαι απο τους τύπους που θα χαρούν η ομάδα να έχει αποτυχίες μόνο και μόνο για να ικανοποιηθεί η εμπάθεια σου προς το πρόσωπό μου.Δυστυχώς για σένα όμως μέχρι στιγμής η ομάδα έχει να επιδείξει μόνον νίκες και θετικά σχόλια.Κάνε υπομονή μέχρι να χάσουμε και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.
    Λύχνος Κων/νος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορείτε να μου πείτε κε Λύχνε γιατί σαν οπαδός της ομάδας όταν πρέπει να μετακινηθώ στη Βόνιτσα θα πρέπει να επικοινωνήσω με το τηλέφωνο του κου Νιόνιου και όχι με ένα τηλέφωνο της υπεύθυνης διοίκησης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kurie luxne ola kala auta pou les....alla to poso sovrotita se diakrinei,tn eidame otan meta apo tosi stiriksi tn astakiotwn(staikos)...tous poulises se mia nuxta....dilwnontas tosa eukola tn paretisei sou...auta gia arxi kurie melontike dimarxe.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι Κύριε Λύχνε με 300.000 χιλ ευρώ η ομάδα πετάει και θα πάει τέλεια ,στα παρελθόν απέδειξες [οτι στα δύσκολα την κάνεις σουπιά , στα δύσκολα σε θέλω . Να μοιράζεις τα λεφτά αλλου ειναι ευκολακι .Ποιο είναι το καινούριο σας όραμα αυτό που λείπει και θα το παλέψεις?Αυτό που σήμερα γίνεται έχει σχεδιαστεί εδώ και χρόνια και ήρθε ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ να το χρηματοδοτήσει Εσεις τοτε το εγκαταλειψατε συνήθεια που επαναλαβατε και στην πολιτικη αρενα .Ισως αυτή η συμπεριφορα δεν μπορεί να σας κάνει αρεστό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΥΧΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΥΡΙΕ ΛΥΧΝΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗ ΔΩΔΕΚΑΔΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΕΞΗΣ ΣΟΥΡΛΑΣ, ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΙΑΤΙΣΤΑ ?ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΗΡΧΕ ΛΥΣΗ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΜΑΧΕΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΙΑ ΕΝΟΧΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. THA DOYME THN OMADA MAS FETOS STON ASTAKO EMEIS POY DEN MPOROYME NA PAME EKDROMH?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φιλε μου ο κύριος λύχνος δεν παράτησε μόνο τον κυριο Στάικο σε μία νύχτα αλλά και την προηγούμενη διοίκηση του Αιόλου όταν ξανα υπήρξε πρόεδρος (αφήνοντας κιολας χρέη)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γεια σου ρε νιονιε υπευθυνε κρατησεων.πατε καλα ρε???ενας οπαδις κουμαντο στη μεταφορα υπολοιπων οπαδων???να μας ζησει η διοικηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. KYRIE LYXNAI AKSIOPRPIA MIDEN OTAN EBREXAI AFISATE TO PARKE NABREXAITE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο