Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Χριστίνας Σταρακά με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων του νομού



Πραγματοποιήθηκε σήμερα  22/10/2014, ημέρα Τετάρτη κι ώρα 11.00 π.μ. στο Διοικητήριο στο Μεσολόγγι  μετά από πρόσκληση της Αντιπεριφερειάρχη Χριστίνας Σταρακά  σύσκεψη όλων των προέδρων του νομού Αιτω/νιας για  τη συγκρότηση και διατήρηση μιας εποικοδομητικής κι ειλικρινούς συνεργασίας,
Από το δήμο Ξηρομέρου συμμετείχαν οι πρόεδροι των παρακάτω κοινοτήτων: Αγραμπέλου Προδρόμου Χρυσοβίτσας Στρογγυλοβουνίου   Αστακού Βασιλόπουλου, Καραϊσκάκη, Παπαδάτου, Σκουρτούς, Παλαιoμανινας 
Φωτο Δημητριος Ταγκας ...


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στο ξεκίνημα της νέας μας θητείας, θεωρούμε επιτακτική ανάγκη τη συγκρότηση και διατήρηση μιας εποικοδομητικής κι ειλικρινούς συνεργασίας, η οποία θα αποσκοπεί στην κοινωνική ευημερία του τόπου μας και θα βασίζεται στις αρχές της αμοιβαίας εμπιστοσύνης, της καλής πίστεως για την ανάπτυξη υγιούς πλέγματος στις μεταξύ μας σχέσεις.
Όπως γνωρίζετε η Π.Ε. Αιτ/νίας διαθέτει μηχανήματα, τα οποία απασχολούνται σε ετήσια βάση για τη συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου, από καταπτώσεις, εκχιονισμούς κι όπου χρειάζεται για την ασφαλή διακίνηση των πολιτών και των οχημάτων.
Επειδή οι ανάγκες είναι τεράστιες αφού το οδικό  επαρχιακό δίκτυο ξεπερνά τα 2000 χμ. είναι απαραίτητο να γίνει σωστός προγραμματισμός των αναγκών κι ιεράρχηση αυτών.
Παρακαλούμε στο εξής να μας υποβάλετε γραπτώς τα αιτήματα για τις αναγκαιότητες συντήρησης του επαρχιακού δικτύου εντός των ορίων αρμοδιότητάς σας ώστε να ιεραρχηθούν και να προγραμματιστούν από τη Δ.Τ.Ε. που έχει και την ευθύνη του μηχανικού εξοπλισμού.
Για το λόγο αυτό σας καλούμε σε κοινή σύσκεψη με την αρμόδια τεχνική υπηρεσία που θα γίνει στις 22/10/2014, ημέρα Τετάρτη κι ώρα 11.00 π.μ. στο Διοικητήριο στο Μεσολόγγι.
Ευελπιστούμε στην άριστη συνεργασία καθώς και τη θετική από πλευράς σας ανταπόκριση, για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων καθώς και το σχεδιασμό των πολιτικών εκείνων που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη της περιοχής μας.
           -Η-
 Αντιπεριφερειάρχης  Π.Ε.                                                                 Αιτωλοακαρνανίας
  Χριστίνα Σταρακά                                                                                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο