Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Έγινε ο αγιασμός της νέας Κοινοτικής Αρχής στο Βασιλόπουλο Ξηρομέρου - ξεκίνησαν και τα έργα

Στις 4/10/2014 πραγματοποιήθηκε στο Κοινοτικό Κατάστημα Βασιλόπουλου αγιασμός με την παρουσία της νέας Κοινοτικής Αρχής.
Στον αγιασμό παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Χολής Τάκης. Τον Δήμο εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Λαϊνάς Κώστας και κάτοικοι του χωριού μας.
Δυστυχώς η εικόνα του Κοινοτικού Γραφείου ήταν σε άθλια κατάσταση όπως άλλωστε έχει αναφερθεί και σε προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας.
Είμαστε βέβαιοι ότι η νέα Κοινοτική και Δημοτική Αρχή θα εξετάσει την πρόταση του Συλλόγου ώστε οι δύο αίθουσες να διατεθούν και να αξιοποιηθούν ως Λαογραφικό Μουσείο και Βιβλιοθήκη.....


ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ


Ευχόμαστε καλή αρχή στον Πρόεδρο Χολή Τάκη που από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε σε συνεννόηση με τον Αντιδήμαρχο κ. Λαϊνά Κώστα και την αρωγή του Δημάρχου, τοποθετήθηκαν καπάκια στην Δεξαμενή και μπήκε και αποχλωριωτής.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΚΑΝ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΙ

Επιτέλους στο χωριό μας τοποθετήθηκαν υποσταθμοί όπου μεταδίδουν ψηφιακό σήμα για περισσότερα από 10 κανάλια εθνικής εμβέλειας.

Οι υποσταθμοί τοποθετήθηκαν στο χωράφι του μπάρμπα Ηλία Χολή.

8 σχόλια:

  1. κ.Λαϊνα οι πολη Αγιασμοι και η προβολη μεσο των μπλοκς σας κανουν ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ασχολιθητε με τα προβληματα του κοσμακη και αφηστε τις αυτοπροβολες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο στον προεδρο που εδειξε το ενδιαφερον του απο τη πρωτη στιγμη στα βασικα προβληματα του τοπου του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή Αρχή και Συγχαρητήρια για τις ιδέες σας.. επιτέλους μετά απο τόσα χρόνια θα βλέπουμε και τηλεόραση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κος Αντιδήμαρχος σε εγκαίνια παρευρέθηκε με την φόρμα του;;;; Τι θέλει να μας δείξει;;; ότι είναι αθλητικός τύπος;;; Το βλέπουμε!!! Ποιος καλέστηκε;;; Σε κλειστό κύκλο έγιναν;;; Δεν θέλατε να έρθουν φωτογράφοι να σας αποθανατήσουν;;;
    Χαλαρώστε λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια Πρόεδρε!!!! Επιτέλους, γιατί είχαμε ξεχάσει τι σημαίνει πρόεδρος στο χωριό μας!!! Καλή δύναμη θα την χρειαστείς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΔΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εσυ ανωνυμε με τα ορθογραφικα λαθη καταρχην δεν πρεπει να εισαι απτο βασιλοπουλο.και δευτερον ενα απτα πρωτα εργα αποτι ειδες ειναι η κεραια για ψηφιακο σημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μπραβο στον προεδρο για το ζηλο που δειχνει για τα προβληματα του χωριου.οχι σαν κατι αλλους....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο