Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Πραγματοποιήθηκε το Αντάμωμα των Ξηρομεριτών (Φωτο)

   



    Μια όμορφη, ζεστή, κεφάτη γιορτή, παρά την φθινοπωρινό σκηνικό, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014, στο 20ο Αντάμωμα Ξηρομεριτών, στο Δημοτικό στάδιο Ιλίου (Πάρκο Τρίτση), από την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ) και τους Συλλόγους μέλη της.
      Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Προέδρου του Κεντρικού Συμβουλίου Δημήτρη Στεργίου και στη συνέχεια το χορευτικό Αιτωλοακαρνάνων Πετρούπολης χόρεψε παραδοσιακά τραγούδια. 
    Η ορχήστρα του Κώστα Αριστόπουλου φρόντισε για τη διασκέδαση και το χορό. Το γλέντι κράτησε μέχρι αργά και όλοι ευχήθηκαν και του χρόνου να επαναληφθεί με την ίδια και μεγαλύτερη συμμετοχή...........



    Ήταν εκεί: Ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής Κώστας Καραγκούνης, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Τριανταφύλλου, ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζανέτος, ο π. Πρόεδρος της ΠΑΝΣΥ Πάνος Τρυφιάτης, οι πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ Σωτήρης Κοντονάσιος και Γιώργος Ζαρέντης, κ.α.
Και του χρόνου.... 
















































































































1 σχόλιο:

  1. ωραια βραδυα.Αισθητη η απουσια τον δημοτικων παραγοντων του Ξηρομερου που πριν τις εκλογες ηταν ΄΄οπου γαμος και χαρα η βασιλω πρωτη΄΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο