Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Συλλήψεις ρομά για κλοπές μπαταριών και πετρελαίου από οχήματα

Σε τέσσερις συλλήψεις ρομά για αφαίρεσες μπαταριών και πετρελαίου απο οχήματα προχώρησαν σήμερα αστυνομικοί σε Αγρίνιο και Αμφιλοχία.
Συγκεκριμένα το πρωί στην Αμφιλοχία από άνδρες της ΟΠΚΕ της Α/Δ Ακαρνανίας, συνελήφθηκαν δυο ρομά, ηλικίας 29 και 24 ετών. Στο όχημα που οδηγούσε ο 29χρονος βρεθήκαν δυο δοχεία με 60 λίτρα πετρέλαιο κίνησης καθώς......................... 
και δυο μπαταρίες αυτοκινήτων και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία. Όπως προέκυψε οι κλοπές έγιναν σε οχήματα στην Λευκάδα, απ’όπου οι ρομά επέστρεφαν. Με την σύλληψη τους εξιχνιάστηκε μια ακόμη υπόθεση κλοπής που έγινε στις 23 Αυγούστου , όταν οι ρομά είχαν κέψει ένα κλιματιστικό από την Αμφιλοχία.
Επίσης σήμερα άλλοι δυο ρομά συνελήφθησαν στο Αγρίνιο, από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας του Αγρινίου. Οι ρο0μά 20 και 21 ετών είχαν νωρίτερα αφαιρέσει δυο μπαταρίες οχημάτων στην Αρτα και άλλες δυο στην Αμφιλοχία και συνελήφθησαν στην προσπάθεια τους να διαθέσουν τα κλοπιμαία σε μάντρα στο Αγρίνιο.
 http://www.agriniopress.gr

1 σχόλιο:

  1. Και τι θα γινει;παλι ελευθερους θα τους αφηστε Εχουν ρημαξει τα χωρια μας Στον Προδρομο κανουν παρελαση οι γυφτοι εσεις λετε ρομα......το ιδιο λεμε....Υ.Γ Χωρις ιχνος ρατσισμου απο μερια μου.Δεν συναδει ο ρατσισμος με τα πιστευω μου.Καντε κατι για ολα αυτα!!!!!προστατευστε ανημπορους γεροντους κ παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο