Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Φλόγα Παλαιομάνινας: νέος τεχνικός ο Μιμιγιάννης αντί Κονδύλη


 

Ο Νίκος Μιμηγιάννης θα αντικαταστήσει τον Ανδρέα Κονδύλη στον πάγκο της Φλόγας Παλαιομάνινας. Ο 48χρονος τεχνικός συναντήθηκε πριν από λίγη ώρα με τον πρόεδρο της Φλόγας Χρήστο Κουτσομπίνα, τα βρήκαν και θα είναι ο προπονητής που θα καθοδηγήσει την ομάδα. Οι άνθρωποι της ομάδας κινήθηκαν αστραπιαία και έκλεισαν τον ικανότατο τεχνικό άμεσα. Ο Μιμηγιάννης που έκανε εξαιρετική δουλειά στον Αμφίλοχο στο παρελθόν, στο ξεκίνημα της χρονιάς βρέθηκε στον πάγκο της Δόξας Καινουρίου, όμως έμεινε στην ομάδα τις δύο πρώτες αγωνιστικές......

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φλόγας για τη συμφωνία με το Μιμηγιάννη αναφέρει:

Το Δ.Σ. της Φλόγας Παλαιομάνινας κάνει γνωστό ότι νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Νίκος Μιμηγιάννης, ο οποίος ξεκίνησε την φετινή σεζόν στην Δόξα Καινούριου, ενώ ήταν ο προπονητής που είχε ανεβάσει τον Αμφίλοχο στην Δ΄ Εθνική την περίοδο 2010-11. Παράλληλα σημειώνεται ότι βοηθός προπονητή και γυμναστής παραμένει ο Θωμάς Καρτσακλής.



 
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Φλόγας Παλαιομάνινας  αποτελεί ο Ανδρέας Κονδύλης. Ο προπονητής που  οδήγησε τη Φλόγα σε δύο συνεχόμενες αήττητες ανόδους πληρώνει το κακό ξεκίνημα και τη χθεσινή ήττα από την Α.Ε. Μεσολογγίου και αποχωρεί από την ομάδα, η οποία με ανακοίνωση τον ευχαριστεί για όσα πρόσφερε και τονίζει πως θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Φλόγας. Προσωρινά χρέη προπονητή αναλαμβάνει ο γυμναστής της ομάδας Θωμάς Καρτσακλής. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φλόγας:

“Το Δ.Σ. της Φλόγας Παλαιομάνινας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον πρώην πλέον προπονητή του, Ανδρέα Κονδύλη. Σύσσωμη η ομάδα της Φλόγας ευχαριστεί τον κύριο Κονδύλη για τα υπέροχα δύο χρόνια, όπου οδήγησε την ομάδα σε συνεχόμενους αγώνες και μάλιστα αήττητος και θα αποτελεί πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της Φλόγας Παλαιομάνινας. Ρόλο προπονητή αναλαμβάνει μέχρι νεωτέρας ο κύριος Θωμάς Καρτσακλής”

olatagoal.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο