Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Νίκος Βουρνάς: «Ο Αίολος Αστακού μοναδικός στόχος η άνοδος»

Βουρνάς: «Μοναδικός στόχος η άνοδος»
Ο Αίολος Αστακού στο ντεμπούτο του στις Εθνικές Κατηγορίες έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει και ο προπονητής του, Νίκος Βουρνάς μίλησε για τις φιλοδοξίες της ομάδας του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Βουρνάς στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ:
Για την συνεργασία του με τον Αίολο Αστακού: «Πρόκειται για μία νέα ομάδα που βρίσκεται για πρώτη φορά σε εθνική κατηγορία, όμως παρά την απειρία της έχει μεγάλες φιλοδοξίες. Ο πρόεδρος, κ. Αποστολής Πανταζής με κάλεσε το καλοκαίρι για να υλοποιήσω αυτές τις φιλοδοξίες δίνοντας μου ένα πολύ σοβαρό μπάτζετ....
Με αυτή τη σημαντική οικονομική βοήθεια καταφέραμε να φτιάξουμε μία πολύ καλή ομάδα με παίκτες μεγαλύτερης κατηγορίας κάτι που είναι πολυτέλεια για τα δεδομένα της κατηγορίας. Πλέον έχει δημιουργηθεί ένα ισχυρό σύνολο, το οποίο θα διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο, κάτι που αποτελεί και τον μοναδικό στόχο μας».
Για τη νίκη επί της Μεταμόρφωσης Βόλου: «Ηταν ένα παιχνίδι που όλη την εβδομάδα το είχαμε αντιμετωπίσει με μεγάλη σοβαρότητα κι είχαμε δουλέψει ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι. Από τον αγώνα απουσίαζε ο καλύτερος παίκτης της Μεταμόρφωσης Βόλου, ο Νάνης κι αυτό έκανε πιο εύκολο το έργο μας. Από την αρχή μέχρι το τέλος ήμασταν μπροστά στο σκορ κι έτσι καταφέραμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά της ομάδας».
Για το ροστέρ της ομάδας και τη φιλοσοφία πάνω στην οποία… χτίστηκε: «Εξαρχής ήθελα να βρω παιδιά που να συνδυάζουν μπασκετική αξία, καλό χαρακτήρα, πνεύμα νικητή και να είναι σοβαροί επαγγελματίες. Με την πολύτιμη οικονομική βοήθεια του προέδρου καταφέραμε να βρούμε παίκτες που να διαθέτουν όλα τα παραπάνω κι έτσι δημιουργήθηκε ένα δυνατό σύνολο. Αυτή η ομάδα δεν σνομπάρει κανέναν αντίπαλο και προσπαθεί να βλέπει κάθε παιχνίδι σαν ντέρμπι.
Το θετικό είναι ότι δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα στην ομάδα, καθώς η διοίκηση φροντίζει ώστε μοναδική μας σκέψη να είναι το μπάσκετ. Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος είναι το γηπεδικό, καθώς δεν υπάρχει γήπεδο στην πόλη με προδιαγραφές για Εθνική κατηγορία κι έτσι χρησιμοποιούμε το κλειστό της Βόνιτσα που απέχει 1,5 ώρα από εμάς».


superbasket

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο