Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Συνελήθη 73χρονος απο το Α.Τ. Κατούνας, με λαθραίο καπνό

geg-kapnos-oxthia            Συνελήφθη, χθες (9-10-2014) το βράδυ, στο Ξηρόμερο Ακαρνανίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, ένας άνδρας ηλικίας 73 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
   Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες, πραγματοποίησαν, χθες (9-10-2014) το βράδυ, παρουσία δικαστικού λειτουργού, έρευνα στην κατοικία του 73χρονου δράστη, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:.........



(5.836) γραμμάρια αδασμολόγητου, χύμα καπνού,
• Μια ζυγαριά ακριβείας,
• Δύο χάρτινες κούτες.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου. 

http://www.agriniopress.gr/

6 σχόλια:

  1. Ο 73ΧΡΟΝΟΣ ¨ΔΡΑΣΤΗΣ¨ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ ΚΑΠΝΟ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΞΕ???¨ΕΜΠΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ¨ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ???ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΥΛΑΒΩ ΟΠΟΙΟΝΔΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ, Ο ΚΑΠΝΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ Ο 73 ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥ ΚΨΔΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιο παλια που ολη η ελλαδα στα χρονια των παππούδων μας κοβανε καπνο και κάπνιζαν , που ειναι η διαφορα με το σημερα ? εκτος απο τα χαμενα κερδη και των μεγαλων κολοσσιαίων εταιριων , πουθενα αλλου δεν ειναι η διαφορα . γεμισε η ελλαδα ναρκωτικα , οπως πολυ καλα λεει ποιο πανω ο φιλος , πρεζα και οτι αλλο , χανεται νεος κοσμος καθε μερα και τους πειραξε ο καπνος ..... να ειχατε διαφυγόντα κερδη και απο τα ναρκωτικα θα τους ειχατε πιασει ολους τους εμπορους .... αφηστε τον κοσμο ... σε τετοιες εποχες , και μιλαμε για ενα βαντακι καπνο , σε ενα νομο με προιστορια στον καπνο ??? ελεος !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Ο 73ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΦΟΥ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΕ ΤΟΝ ΦΤΑΝΕΙ.ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για διαβαστε το ανακοινωθεν της αστυνομιας για τον "ταλαιπωρο" παππου! 48 κιλα κατασχεθηκαν και οχι 2-3 απλα για να συμπληρωσει την συνταξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο ποτε η παρανομια ειναι δικαιο και νομιμο δε μπορεσα ποτε να το καταλαβω και εχεις και ανθρωπους που χειροκροτουν τους παρανομους. Εισοδημα πανω απο 10.οοο Ε μαυρο χρημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο