Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Κώστας Τριαντακωνσταντής: Πολιτικό βατερλώ του Δημάρχου Γ. Αποστολάκη η ψήφιση του ισολογισμού 2013 του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΓΡΑΦΕΙ Ο:  ΚΩΣΤΑΣ Θ. ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ
                          ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑΣ.
-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ κ. ΛΙΑΠΗ.
-ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ κ. ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ κ. ΜΩΡΑΪΤΗ.

Δήμαρχε κ. Αποστολάκη τι συμβαίνει;

    Στις 3-9-2014 ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας  με μοναδικό θέμα  «Έγκριση απολογισμού και ισολογισμού Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας για το οικονομικό έτος 2013».
   Οι τρείς Αντιδήμαρχοι κ. Στούπας (και Αναπληρωτής Δήμαρχος), ο κ. Σώζος και ο κ. Τσακάλης στις 13:00 ήταν στο Δημαρχείο στα γραφεία τους. Από το Δημοτικό Συμβούλιο απουσίαζαν. 
  Και οι τρεις ήταν μέλη του προηγούμενου Δ.Σ, ο κ. Τσακάλης Αντιπρόεδρος της Οικονομικής επιτροπής και ο κ. Σώζος μέλος της Οικονομικής επιτροπής. Οι δυο αυτοί σημερινοί Αντιδήμαρχοι καταψήφισαν κατά 90 % τις απευθείας αναθέσεις στα έργα και τις προμήθειες και καταψήφισαν τον προϋπολογισμό του 2013, καθώς και ο κ Αποστολάκης. Τώρα γιατί δεν ήρθαν στο ΔΣ οφείλουν και είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν.
      Ειπώθηκε μετά το  πέρας του Δημοτικού Συμβουλίου από τον κ. Δήμαρχο ότι είχαν δουλειά. Μόνο πολιτικά αφελείς μπορούν κάτι τέτοιο να πιστεύουν. Αν αυτό συνέβη όφειλαν να ενημερώσουν το σώμα για τη ψήφο τους στο σημαντικό αυτό θέμα. Οι τρείς Αντιδήμαρχοι οφείλουν να πάρουν θέση για το θέμα δικαιολογώντας δημόσια τη θέση τους και να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους διευκολύνοντας το κ. Δήμαρχο......



Οι λόγοι είναι ουσιαστικοί και απλοί:
1)-Οι Δημότες καταψήφισαν τη πολιτική Σολδάτου- Φερεντίνου και της Δημοτικής τους ομάδας και δεν δικαιούνταν να έχουν θέση ΝΑΙ οι νικητές των εκλογών.
2)-Αν η θέση τους είναι ΟΧΙ, τότε δεν έχουν το πολιτικό ανάστημα να εισηγούνται και να ψηφίσουν θέματα που καθορίζουν τη ζωή μας. Τους λείπει το θάρρος και η υπευθυνότητα. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.

Για τους άλλους Δημοτικούς συμβούλους έχουμε:
1).-ΤΟ ΠΑΡΩΝ για εμάς  είναι μη πολιτική  θέση.
2).- κ. Λιάπη στο Δ.Σ. μιλήσατε αρνητικά για τον ισολογισμό, το ΠΑΡΩΝ είναι πολιτική υποκρισία και λαϊκισμός. Κάνατε κακή αρχή και οι ψηφοφόροι σας προφανώς δεν συμφωνούν  με τη θέση σας. Οφείλετε εξηγήσεις.
3).-Στα μέλη της πλειοψηφίας που ψήφισαν ΝΑΙ έχουμε να πούμε ότι οι ψηφοφόροι σας άλλη εντολή σας έδωσαν. 
     Δεν προβληματιστήκατε ότι οι τρεις Αντιδήμαρχοι και ο  κ. Προδρομίτης δεν ήρθαν στο Δ.Σ. Τράπηκαν σε φυγή. Δεν προβληματιστήκατε για τα ερείπια που παραλάβατε. Αυτά τα ερείπια επικροτήσατε; 
    Δεν ακούσατε για αποφάσεις που προκάλεσαν το δημόσιο αίσθημα;  Εγκρίνατε με τη στάση σας την πολιτική ανοχή στα χρέη των μεγαλοωφειλετών που διαχρονικά δεν πληρώνουν. Εγκρίνατε τον πακτωλό χρημάτων που με τις απευθείας αναθέσεις πήγαν στους ημετέρους μέσα στα όρια του Δήμου, αλλά πολλές φορές ανά την επικράτεια Εγκρίνατε τις αδιαφανείς μεθόδους που δημιουργούν πελατειακές  σχέσεις και κρατούν σε πολιτική ομηρία συνειδήσεις. 
    Σας ενημερώνουμε, εσάς  και τον Δήμαρχο οι δημότες θα πληροφορηθούν σε κατάλληλο χρόνο τα πάντα. Δεν σας είπαν οι δημότες ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή ήταν άφαντη και χωρίς έργο; Βέβαια όλα αυτά τα ξέρετε. Στους Δημότες οφείλετε εξήγηση για τη στάση σας.

Δήμαρχε  κ. Αποστολάκη,
Ανεξάρτητα τι θα πράξουν οι τρείς Αντιδήμαρχοι οφείλετε να τους αντικαταστήσατε άμεσα. 
   Περιγράψατε την τραγική  οικονομική κατάσταση του Δήμου μέσα στο ΔΣ ακόμα και για οικονομικό παρατηρητήριο μιλήσατε την Παρασκευή. 
Πάει για οικονομική επιτήρηση; Ο Δήμος και η Δημοτική σας ομάδα είχε αυτή τη στάση; Από τη φιλόξενη τούτη ιστοσελίδα από το καλοκαίρι του 2013 τονίζουμε το απευκταίο τούτο σενάριο. 
    Αν ο Δήμος μπει σε οικονομική επιτήρηση ο αποτυχημένος πρώην Δήμαρχος, ο κ Φερεντίνος και εσείς κύριε Δήμαρχε θα γραφείτε με μαύρα γράμματα στη τοπική αυτοδιοικητική ιστορία.
     Και για να προλάβω ορισμένους αυλοκόλακες σας, τους ενημερώνω να πληροφορηθούν  από τη διαύγεια για  το πακτωλό χρημάτων που ξοδεύτηκε όλα τα προηγούμενα 3,5 χρόνια  και τόσο προεκλογικά όσα και μετεκλογικά χωρίς την ουσιαστική  αντίσταση από τον κ Αποστολάκη. Όλα αυτά οι δημότες θα τα πληροφορηθούν.
     Ως επικεφαλής της δημοτικής ομάδας σας χρεώνεστε πολιτικά την στάση των μελών της. Αυτή δε είναι η πρώτη ουσιαστικά εμφάνιση της  Δημοτικής Ομάδας μετά την νωπή εντολή. Αυτό ήταν πολιτικό σκορποχώρι. 

Τέσσερις θέσεις είχε η Δημοτική Ομάδα σας:
ΝΑΙ, ΟΧΙ, ΠΑΡΩΝ, ΑΠΟΥΣΙΑ.
   Βέβαια για την δημοτική ομάδα σας μένουμε παγερά αδιάφοροι. Εκείνο για το οποίο ανησυχούμε είναι ότι είναι η πλειοψηφία και αποφασίζει και επηρεάζει  τη ζωή μας.
Ζητήστε συγγνώμη από τους Δημότες.

Δήμαρχε κ. Αποστολάκη,
     Μετά το πολιτικό ατόπημα που διαπράξατε (ο νικητής των εκλογών να επιβραβεύει τη πολιτική του ηττημένου) η επόμενη πολιτική κίνηση που έχετε να κάνετε είναι να απαντήσετε στην αίτηση που έγινε στις 7-8-2014 από τον κ. Μωραϊτη:

ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

      Κάνουμε έκκληση στους ανθρώπους του μόχθου, της εργασίας, του πνεύματος και του πολιτισμού να αφήσουν τους καναπέδες της τηλεόρασης και να γίνουν ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. Η εκάστοτε εξουσία διαχρονικά μόνο τους ενημερωμένους και ενεργούς πολίτες υπολογίζει. Το σύστημα μας θέλει άμυαλους, απαθείς,  καταναλωτές.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ_ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ_ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.
ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ.
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
Προς ενημέρωση των δημοτών:

-ΟΧΙ ψήφισαν ο κ. Μωραϊτης και ο κ. Πάντας.
-ΠΑΡΩΝ ψήφισαν ο κ. Ασπρογέρακας, ο κ. Φραδέλος, η κ. Λίτου- Σάλιαρη και ο κ. Λιάπης.
-ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ο κ. Στούπας, ο κ. Τσακάλης, ο κ. Σώζος, ο κ .Προδρομίτης, ο κ. Κατσαμπίρης και ο κ. Κασόλας.
-ΝΑΙ ψήφισαν όλοι οι υπόλοιποι.

Αγαπητοί αναγνώστες ο εκάστοτε Δήμαρχος ΔΕΝ ψηφίζει. ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΗΓΗΣΗ.
Δήμαρχε κ Αποστολάκη αν είσαστε Δημοτικός Σύμβουλος τι θα ψηφίζατε;

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΡΑΦΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ.



14 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ 30ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ; ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ;Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΑΛΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ.ΑΡΚΕΤΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ.ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΣ.ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 12ΩΡΟ ΧΩΡΙΣ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υποφερουμε χωρις νερο στην ζαβερδα.ο προεδρος του χωριου κοιμαται και ο αντιδημαρχος ονειρευεται.ολα για την καρεκλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Αναγνώστη
    Με δική μου αίτηση έχω πάρει μετάταξη και είμαι Διοικητικός υπάλληλος Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και υπηρετώ στο Γραφείο Σχολικών Συμβούλων Μεσολογγίου. Αυτά και όταν βγάλετε την μάσκα της ανωνυμίας θα πούμε περισσότερα για την επαγγελματική μας πορεία , αν και είμαι σχεδόν βέβαιος για την ταυτότητα σας. Στενοχωριέμαι για την κατάντια σας να αφήνετε υπονοούμενα .
    Δεν μου χάρισε κανένας τίποτε εκτός του πατέρα μου και της μητέρας μου που μου έδωσαν τα πάντα .Να είστε καλύτερα ενημερωμένος και προσεκτικός. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.
    Εσείς θα ψηφίζατε τον ισολογισμό - απολογισμό του 2013;Αυτή είναι η ουσία.
    Τα υπόλοιπα είναι άσφαιρα πυρά και δεν με αγγίζουν τα υπονοούμενα περί θεσούλας.
    Είναι μια υπεύθυνη θέση την οποία υπηρετώ με καθαρό μέτωπο και συνέπεια.
    Θα χαρώ να έχουμε μια κουβέντα μαζί, γιατί από το διάλογο βγαίνουν όλοι κερδισμένοι.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ . ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΘΕΡΜΗ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ. ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΕΙΘΕΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΙΚΟΤΕΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν έχει σημασία ποιος τα λέει άλλα αν αυτά που λέει είναι αλήθειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με το ανώνυμο που έγραψε την πρώτο σχόλιο.
    Ένας προυπολογισμός έχει δύο σκέλη.
    Τα έσοδα και τα έξοδα.
    Για να πούμε εάν συμφωνούμε ή διαφωνούμε θέλουμε να ξέρουμε την διάρθρωση αυτών των στοιχείων που εδώ στην ανάρτηση δεν έχουμε.

    Έχοντας υπόψη ότι το ΚΚΕ απόλυσε τους υπαλλήλους της τυποεκδοτικής και πούλησε σε ofshore τον 902 είναι γιατί δεν έφτιαχνε ισοσκελισμένο προυπολογισμό για τις επιχειρήσεις του.

    Επειδή λοιπόν οι Κνίτες δεν έχουν ιδέα από προυπολογισμό τότε η αρνητική ψήφος του κυρίου Μωραίτη δεν μας λέει απολύτως ΤΙΠΟΤΕ διότι δεν έχει απολύτως καμιά ιδέα για την οικονομική διαχείριση.

    Εάν ο κύριος Μωραϊτης λέει ΟΧΙ(που λεει πάντα) είναι γιατί περιμένει τον Πατερούλη Στάλιν να κατέβει απο τους ουρανούς και να μας σώσει.
    Μεχρι τότε καλά είναι για το καλό του προλεταριάτου να εξαθλιωνόμαστε ακόμα ποιό πολύ για να αποκτάει και ταξική συνείδηση.

    Ο κύριος Πάντας είναι πολύ πιθανόν να μην κατάλαβε γιατί ακριβώς ψήφισε!!
    Νόμιζε ότι ο προυπολογισμός είχε καταρτιστεί από την τωρινή δημοτική αρχή και θα μπερδεύτηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. enas sindiasmos 4 diaforetikes epiloges afto einai to zoumi! kai min arxisoun ta papagalakia na lene gia eleftheri voulisi kai trelathoume!

    na doume poso ola afta ta poulakia mazemena poso tha anteksoun! kargiolis stoupas kounelis pantelis mpalatsouras tofalos prodromitis

    orologiaki vomva

    kai gia na doume posoi THA KATEVASOUN TA PANTELONIA STO EPOMENO SIMVOULIO giati exei flegon thema!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια Κύριε Τραντακωνσταντή. Λες μεγάλες αλήθεις. Επιτελους να λέμε τα συκα-σύκα. Ασφαλώς και έπρεπε να ειναι παρόντες και οι 3 αντιδήμαρχοι που συμμετείχαν την προγούμενη 4ετία στις επιτροπές
    σαν εκπρόσωποι της μειοψηφιας. Έτσι παραμένουν αναπάντητα, σημαντικά ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά του Δήμου.
    Να σημειώσουν τις εντάστεις τους και να ψηφίσουν και αρνητικά!
    Αλλά.... του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ!!!
    Τζάμπα μάγκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στις κρίσιμες ψηφοφορίες πάντα απουσίαζε ο Προδρομίτης.
    ΑΠΩΝ πέρσι για τον βιολογικό Κατούνας, ΑΠΩΝ και φέτος για τον ισολογισμό του 2013.
    Αμ! θέλει γερές πλάτες η ανάληψη ευθυνών!!!
    Άλματα στο κενό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΓΑΠΗΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ..κρατω τις αποστασεις μου απο τα επικριτικα αρθρα ΣΑς...δεν συμφωνω με τετοια αρθρα που σηκωνουν πολεμο εναντιον του δημου(μια πολιτκο βατερλω,μια πραξεισ εντυποσιασμουκ.α....εγω δεν βλεπω αποστολακη μπροστα μου...δημο βλεπω.ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ μονο θετικα για την ωρα.προσεξτε το λιγο.σιγουρα για να τα γραφετε αυτα δεν ειστε εδω για βα δεθτεν πωσ ο δημοσ τουλαχιστον αισθητικα αλλαζει μερα με μερα...τωρα διοικητικα.τι να πω.κρατω την ανωντμια μου γιατι και εσεις, μία μιλαει ο ακτιος μια μιλαει ο κατουνιωτησ μια μιλαει ο βονιτσανοσ.οσοι ειμαστε εδω ξερουμε οτι τωρα γινονται πραγματα καθημερινοτητας, με λιγο κοστος...καταρχην ξεβρωμισε ο τοποσ και ολοι οι δρομοι του δημου ξεφουντωσαν.ευτυχως που ειχαν κοψει μερικα δεντρα δηλαδη...με τετοιες συνθηκεσ που επικρατησαν.γλιτωσαμε τα χειροτερα.θα σς στειλω φοτο για να δειτε τους δρομουσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ηθελα να ΄ξερα οταν πατε να σχολιασετε εκει απο κατω το καθε θεμα αυτα που γρφετε τα εχετ σκεφτει καθολου; Ο κ. Τριαντακωνσταντης εν μερη ειναι δικαιολογημενος διοτι παρεβρισκεται στα δημοτικα συμβουλια και ειναι και καπως ενημερωμενος. Εσεις ολοι οι υπολοιποι αυτα που σχολιαζετε τι ειναι και που αποσκοπουν; Ολοι οι δημοτικοι συμβουλοι ειναι του κλωτσου και του μπατσου; Oλοι εχουν καρεκλες και παχυλους μισθους; Ολοι πληρωσαν για ψηφους; τι ασυναρτησιες και κατηγορητηρια στηνετε καθε μερα μεσα σ΄αυτο το site; Μεχρι στιγμης δεν εχω διαβασει μια κατηγορια η οποια να τεκμηριωνεται κιολας. Ολοι ειστε κατηγοροι αλλα αμφιβαλλω αν παρεβρισκεστε στα δημοτικα συμβουλια για να διαμαρτηρυθειτε.
    Γι΄ αυτο λοιπον μαζι με τα ξερα μην καιτε και τα χλωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "...Ολοι οι δημοτικοι συμβουλοι ειναι του κλωτσου και του μπατσου; Oλοι εχουν καρεκλες και παχυλους μισθους; Ολοι πληρωσαν για ψηφους; τι ασυναρτησιες και κατηγορητηρια στηνετε καθε μερα μεσα σ΄αυτο το site....


    Tι ασυναρτησίες λές ρε μεγάλε;;
    Kατηγορήσαμε ΟΛΟΥΣ του συμβούλους με κάποια αναρτηση;;
    Που το είδες αυτό;
    Eχουμε δικαίωμα να εκτιμήσουμε θετικά ή αρνητικά την θέση που παίρνει ο κυριος Τριαντακωνσταντής.

    Ξεχνάς κάτι βασικό..πριν γίνουν εκλογές ο υποψήφιος δήμαρχος μαζεύει τους υποψηφίους του και τους ανακοινώνει ότι οι έμμισθες θέσεις 2-3 (όσες είναι)θα πάνε ΄σε εκείνον ή εκείνον;;
    Oχι φυσικά !!
    Μπροστά στο τελικό αποτέλεσμα(της κάλπης πριν ανοιχθεί) όλοι έχουν δικαίωμα στο "όνειρο"(την έμμισθη θέση).Κάποιοι(όχι όλοι) προσπαθούν με λίγο πλάγια μέσα (κανένα πενηνταευρο) καμιά ψευτο-υποσχεση κ.λ.π.
    Που ζεις εσύ και μας κουνάς το δάκτυλο;

    To προεκλογικό πρόγραμμα του δήμαρχου ήταν η καθαριότητα που δεν είχαμε;Ποτε το είπε αυτό;;
    Ψηφισε κανένας με γνώμονα για να φύγουν τα σκουπίδια;

    Εάν πραγματικά ο στόχος της κοπής στα δέντρα ήταν για να προστατευθούν τα κεφάλια θα έπρεπε να κόψει και τους υπόλοιπους ευκάλυπτους που είναι μόλις 10 μέτρα δίπλα από αυτούς που έκοψε.
    Θα έπρεπε να κόψει τον πλάτανο στην πλατεία που έχει ένα σάπιο κορμό.

    Εχει γίνει κάποιος σοβαρός προγραμματισμός από μέρους του δημάρχου και δεν το ξέρουμε;

    Δεν είναι(ήταν)βρώμικη η Βόνιτσα από τα σκουπίδια...βρωμικες είναι οι φαντασιώσεις κάποιων ότι γίνεται σοβαρή δουλειά από κάποιους που στις προηγούμενες θητείες γράψαν τον πολιτισμό στα παλιά τους υποδήματα και οι οικολογικές τους αυιασθησίες αναλώθηκαν στο να σπέρνουν γρασίδια στο βάλτο για να γίνει γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. o triantakonstantis itan proti mouri sta filika blog pou san veggalika petagotan edo kai ekei kai katigorousan ferentino proeklogika kai pigaine i anadimosiefsi sto facebook sinnefo.

    tora pou ta xonei kai ston apostolaki ton vgalate trelo kai tou lete giati den kanei mathima

    krima einai polla ta 5 xronia kia tha pesei poli fapa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο