Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Έφυγε ο Γιώργος Μπόκας, Ιδιοκτήτης του Αχελώου TV

Μεγάλη συγκίνηση προκαλεί στο Αγρίνιο και σε όλη την Αιτωλοακαρνανία η είδηση του θανάτου του γνωστού επιχειρηματία Γεωργίου Μπόκα.

ΞΗΡΟMERONEWS: "Αποχαιρετάμε τον Γιώργο Μπόκα που έφυγε χθες από τη ζωή. Ένας σπάνιος άνθρωπος που πάντα βοηθούσε και στήριζε τον πολιτισμό στη Βόνιτσα και στο Ξηρόμερο. Στην οικογένειά του αλλά και στην «οικογένεια» του AXELOOS TV εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για την αναπάντεχη απώλεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

     Γεωπόνος στον πρώην Οργανισμό καπνού και μετά την παραίτησή του, δραστηριοποιήθηκε στον ιδιωτικό τομέα, ως επιχειρηματίας στο χώρο της αγροτικής οικονομίας, καλλιέργειας και εμπορίας διαφόρων αγροτικών προϊόντων με ταυτόχρονη πολυσχιδή δράση. 
     Συμμετείχε στο κοινωνικό-πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου, ενώ απεβίωσε χθες σε ηλικία 63 ετών, μετά από μάχη που έδινε τις τελευταίες εβδομάδες για να κρατηθεί στη ζωή ύστερα από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.....



   Ο Γιώργος Μπόκας δρατηριοποιήθηκε ιδιαίτερα στο χώρο της ιχθυοκαλλιέργειας, υπήρξε πρόεδρος της Πλαγκτόν Α.Ε και διετέλεσε Πρόεδρος του Συνδέσμου Υδατοκαλλιεργητών Δυτικής Ελλάδας.
     Υπήρξε ο βασικός ιδιοκτήτης και εμπνευστής της τηλεόρασης του Αχελώου ΤV.
      Από το Καινούργιο Αγρινίου η καταγωγή του, από φτωχή αγροτική οικογένεια, ενώ υπήρξε αθλητής της "ΔΟΞΑΣ".
    Από τα φοιτητικά του χρόνια δραστηριοποιούταν στο δημοκρατικό χώρο. 
     Ήταν ένας οικονομικός και κοινωνικός παράγοντας του νομού με πολιτικές συμπάθειες από πολλούς χώρους, αλλά το ΠΑΣΟΚ ήταν το ιδεολογικό του στίγμα και στο οποίο προσέφερε πολλά. 
     Η απώλειά του προκαλεί μεγάλο πένθος στην Αιτωλοακαρνανία και στον δημοσιογραφικό κόσμο της περιοχής.
       H εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί αύριο το απόγευμα στις 4 μ.μ. στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου στο χωριό του στο Καινούριο Τριχωνίδας.


http://newspressagrinio.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο