Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΥΤΙΚΑS PRESS: Στα θετικά των πρώτων ενεργειών του νέου δημάρχου Γ. Αποστολάκη η πρόσληψη ειδικού συνεργάτη με διαφανείς διαδικασίες!

Το εξαίρετο μπλογκ ΜΥΤΙΚΑS PRESS γράφει: 

     Μία διαφορετική τακτική από την συνήθη για την επιλογή ειδικού συνεργάτη φαίνεται να ακολουθεί ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ακτίου - Βόνιτσας κ. Γεώργιος Αποστολάκης.
    Με δημόσια γνωστοποίηση του, που αναρτήθηκε στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (δείτε εδώ), καλεί όποιους θέλουν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, θέτοντας από πριν τα απαραίτητα προσόντα της θέσης του ειδικού συνεργάτη. Αν και η τελική επιλογή γίνει με βάση αυτά τα κριτήρια θα είναι πράγματι κάτι αρκετά καλό........




    Οι ειδικοί συνεργάτες ως γνωστόν επιλέγονται απ' ευθείας από τον εκάστοτε Δήμαρχο και είναι πρόσωπα τα οποία έχουν υποχρεωτικά πανεπιστημιακή εκπαίδευση.
     Τα συγκεκριμένα πρόσωπα μπορούν να προσφέρουν πολύ και εξειδικευμένο έργο στους Δήμους, και είναι η αλήθεια, ένεκα της μεγάλης ανεργίας, ότι με ανοικτές προσκλήσεις γνωστοποίησης για πλήρωση θέσεων ειδικών συνεργατών, θα δούμε νέους ανθρώπους με εκπληκτικά βιογραφικά και προσόντα να κάνουν αιτήσεις..., αρκεί βέβαια και η τελική επιλογή να είναι με βάση τα βιογραφικά και τα προσόντα.


5 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΤΕΙΣ...Η ΚΟΠΕΛΑ ΗΔΗ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ βλέπω ο γράφων να επικροτεί μεν την διαδικασία, αλλά να εκφράζει και σοβαρή αμφιβολία αν η τελική επιλογή θα είναι με βάση τα προσόντα και το βιογραφικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κυρία έχει ήδη τοποθετηθεί από την 1 Σεπτεμβρίου. Αυτά τα δήθεν επικοινωνιακα του αποστολακη θα βουλιαξουν από τώρα όλες τις ελπίδες ειδικά των νέων για την διαφάνεια. Αλήθεια κύριε αποστολακη που είναι οι αντιδημαρχοι που θα τους τοποθετουσες σε κάθε ενότητα του δήμου; Ε ρε γλέντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πλήρωση των θέσεων του ειδικού συνεργάτη γίνεται με πρόσωπα της απόλυτης επιλογής του εκάστοτε Δημάρχου.Τα πάντα είναι συγκριτικά. Και ως τα προσόντα του κάθε προσώπου που καταλαμβάνει τη θέση και ως προς τον τρόπο που ασκεί τα καθήκοντά του... Άλλωστε στον μικρό τόπο που ζούμε γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. mia erotisi prow ton k.tsifrio se posa atoma etaxe na valei stin doylia toy sta psaria,eleos kai tha mpei mesa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο