Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Νουθεσίες δημάρχων: Όχι facebook και καφεδιά!

         Κάποιοι δήμαρχοι στην πρώτη μέρα τους αποφάσισαν να στείλουν το μήνυμα της σκληρής δουλειάς στους υπαλλήλους των δήμων. Προχώρησαν σε νουθεσίες για το τι είναι καλό και τι κακό να κάνουν εκείνοι. Κοινός τόπος; Ο χρόνος που αφιερώνουν σε δραστηριότητες έξω από τις αρμοδιότητές τους. 
    Έτσι ο κ. Αποστολάκης, νέος  δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας, εξήγησε ότι πρέπει να κοπεί το facebook εν ώρα δουλειάς γιατί αποσπά την προσοχή από την υπηρεσία και την αφοσίωση στον πολίτη.
      Ο δήμαρχος Αγρινίου κ.Γιώργος Παπαναστασίου κινήθηκε επίσης στο ίδιο μήκος κύματος διαμηνύοντας χθες στους διευθυντές των υπηρεσιών πως δεν θα επιτρέψει την εικόνα εργαζόμενοι να κυκλοφορούν για καφέδες και ψώνια εν ώρα δουλειάς...........



      Φυσικά αμφότεροι οι Αιτωλοακαρνάνες δήμαρχοι δεν μπόρεσαν ή δεν θέλησαν να φτάσουν ακόμα πιο πέρα από το θέμα της εργατικότητας, στο επίπεδο π.χ. του γνωστού διάσημου δημάρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη. 
     Κι εκείνος είπε στους εργαζόμενους ότι “δεν θα δουλεύουν δύο και οι υπόλοιποι θα ξύνονται”(!), αλλά το πήγε πολύ πιο πέρα το θέμα καλώντας τους υπαλλήλους “να είναι λουσμένοι και να μη βρωμάνε”!
Είπαμε, αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας με τις νουθεσίες…

http://www.agrinionews.gr/

3 σχόλια:

  1. Kαι γιατί δεν "κόβει" το φεισμπουκ από τον server του κεντρικού μηχανογραφικού συστήματος;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε ξηρομερο οτι γουστάρεις ανεβάζεις απο σχόλια;σε ενοχλούν τα σχόλια για τον κύριο αποστολακη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο κυριος αποστολακης και ο ενας απο τους αντιδημαρχους του οταν ηταν στην υπηρεσια τους δεν καναν βολτες,δεν πιναν καφεδακια ,δεν ηταν στο facebook; σε ποιους τα πουλουν αυτα ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο