Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΘΟΥΣ στη Ζάκυνθο: ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ τον σύντροφό της στα γεννητικά του όργανα!

        Φρίκη προκαλεί στην κοινότητα Καλαμάκι της Ζακύνθου το πρωτοφανές έγκλημα πάθους που αποκαλύφθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν άνδρες της Αστυνομίας έκαναν έρευνα στο κατάστημα που διατηρούσαν μια Ελληνίδα με τον κατά πολύ νεώτερο Κενυάτη εραστή της.

      Είχε προηγηθεί καταγγελία ενός γείτονα που άκουσε κραυγές πόνου να προέρχονται από το μαγαζί. Οι αστυνομικοί που έφτασαν, βρήκαν την 42χρονη Ελληνίδα να προσπαθεί να βάλει φωτιά στον χώρο χωρίς όμως να τα καταφέρει, ενώ στο δάπεδο ήταν νεκρός ο 30χρονος συνεταίρος και σύντροφός της που ήταν πλημμυρισμένος στο αίμα!........



     Οι τσακωμοί του ζευγαριού που διατηρούσε το κατάστημα τα τελευταία δύο χρόνια, αποτελούσαν καθημερινό φαινόμενο. Όμως, κανείς δεν φανταζόταν ότι θα έφταναν ως το έγκλημα. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η Ελληνίδα χτύπησε με μαχαίρι τον Αφρικανό στην περιοχή μεταξύ της κοιλιακής χώρας και των γεννητικών οργάνων, προκαλώντας του τόσο βαθύ τραύμα που επέφερε ακαριαίο θάνατο!
       Η 42χρονη συνελήφθη και παραδόθηκε στην Ασφάλεια που διενεργεί την προανάκριση και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα στο κατάστημα όπου αναζητούν το μαχαίρι με το οποίο δολοφόνησε τον 30χρονο Κενυάτη.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο